Ben mi fazla abartıyorum

saturnun halkasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
241
174
23
Kızlar biz erkek arkadaşımla iş yerinde tanıştık ve ben iş yerine ilk başladığım zaman bi kızla aşırı samimilerdi. Hatta benimle başlayan bir başka kız da o kızla sevgili sanmış erkek arkadaşımı. Neyse biz erkek arkadaşımla 8 aydır sevgiliyiz. Bu kızla da arada görüşüyor sorun etmiyorum çünkü kızın ciddi bir rahatsızlığı var ve desteğe ihtiyacı var falan diye düşünüyorum. Gelgelim az önce erkek arkadaşım mesaj attı. Kız benimkinin evinin önünden geçerken onu aramış çık da beni gör diye. Bu da çıkmış. Dedim ki ne alaka aşığın gibi telefon ediyor cama çık diye. Beni de biliyor üstelik kız. Kız hasta bilmiyor musun falan diye savunma yaptı. Ben şaştım kaldım bana bir yol gösterin.

Yani ne alaka diyecek oluyorum ama ciddi rahatsızlık kısmı varmış. Ne biliyim insanın vicdanı da el vermiyo bi şey demeye. Allah şifa versin inşallah kıza
Ben de çok üzülüyorum. Daha önce gece kulübüne falan gitmişler beline sarılıp dans falan etmiş kızın. Bunları bilmeme rağmen tamam destek ol dedim ama artık cidden fazla geliyor

Buna cevap vermek istemiyorum her şeyiyle ortaya dökmek beni rahatsız eder. Anlayışınıza sığınıyorum
Kişiye özel spesifik bir şeyi olsa anlıycam da o kadar anlatıp bunu söylememek garip geldi. Bedensel zihinsel metabolik vs diyebilirsiniz en azından.

Neyse konuya gelecek olursam buluttan nem kapmayın, takılacak yer aramayın. En ufak şeyde bu kadar güvensizlik yaşadığınız (evet güvensizlik bu aksini iddia etmeyin sakın) adamlarla birlikte olmayın

Ben de çok üzülüyorum. Daha önce gece kulübüne falan gitmişler beline sarılıp dans falan etmiş kızın. Bunları bilmeme rağmen tamam destek ol dedim ama artık cidden fazla geliyor
Ne alaka kız rahatsız diye gece kulübü ne gidip beline sarılıp dans etmeler filan…. Gereksiz bir saçmalık. Sevgilinizin ikinizi bir idare etmediğine emin misiniz?

Kişiye özel spesifik bir şeyi olsa anlıycam da o kadar anlatıp bunu söylememek garip geldi. Bedensel zihinsel metabolik vs diyebilirsiniz en azından.

Neyse konuya gelecek olursam buluttan nem kapmayın, takılacak yer aramayın. En ufak şeyde bu kadar güvensizlik yaşadığınız (evet güvensizlik bu aksini iddia etmeyin sakın) adamlarla birlikte olmayın
Kızla samimiyeti sinirimi bozuyor. Bu ufak bir şey mi diye merak edip fikir almak istedim. Güven problemim yok. Olsa söylerim saklamak için bir nedenim yok

yorumlarida okudum ama hicbirsey anlamadim. Kiz nisanli sevgilinizin evin onunden gecerken cama ciksana diyor utanmasa saclarini asaga sallandir rapunzel diyecek ay tobe tobe🤣🤣 ozur dilerim ama komik geldi.

yorumlarida okudum ama hicbirsey anlamadim. Kiz nisanli sevgilinizin evin onunden gecerken cama ciksana diyor utanmasa saclarini asaga sallandir rapunzel diyecek ay tobe tobe🤣🤣 ozur dilerim ama komik geldi.
O kısmı zaten trajedi. Bir de nişanlı yani düşünün. Beni de biliyor. Rahat rahat cama çık diyor ne alaka

Nişanlıysa gitsin derdini nişanlısıyla paylaşsın. Bence kız senin sevgilini yedeğe almış, sevgilin kızı yedeğe almış. her şey karşılıklı o zaman.
En çok ağrıma giden ne biliyor musunuz? Anlamıyor. Bunu normallestiriyor. Acmadiginiz dalda sözünüz geçmiyor demek ki. Kabullenmek cok zor geliyor

O kısmı zaten trajedi. Bir de nişanlı yani düşünün. Beni de biliyor. Rahat rahat cama çık diyor ne alaka
sevgilinize soyleyin mesafesini korusun is onda bitiyor tamam hasta diye yapiyor olabilir ama herseyinde bir yolu yordami vardir. Ben yapmazdim sahsen cama cik demezdim. Her evin onunden gectigime elmi sallayacam.

sevgilinize soyleyin mesafesini korusun is onda bitiyor tamam hasta diye yapiyor olabilir ama herseyinde bir yolu yordami vardir. Ben yapmazdim sahsen cama cik demezdim. Her evin onunden gectigime elmi sallayacam.
Ben de aynısını söyledim. Ben yapmazdım dedim. Bana yapmaz arkadaşlarım dedim. Görüşmeyeceğim tamam diyor ama saçma sapan beni suçlu buluyor sosyal hayatimiz olmasin mi falan diye. Kafami karıştırıyor gerçekten

Back
X