Ben mi fesatım?

Fena saçmalamış. Duş al gel denir mi ya? Ama yapacağın birşey yok. Ne dersen kötü olursun. Hem değişen bir şey de olmaz. Zamanla normale döner belki. Yani umarım döner...
Görmemişin çocuğu olmuş vakası..

Direk konuya giriyim. Gelinimizin kardeşinin sözü var akşam. Yeğenim konusunda aşırı hassaslar. Eyvallah herkesin kendi bebesi istediği gibi davransınlar ama arayıp davet ettiler. Öğlende arayıp banyo yapın gelmeden diyor gelin. Çocuğa mikrop bulaşırmış doktor duş alınsın ellerini yıkamayan kimseye sevdirmeyin falan demiş. Gidince sevmek isteriz diye öyle diyor. Yemin ederim kendimi okadar pis hissediyorum ki anlatamam. Halbuki ben hususi oraya gideceğiz diye sabahtan duşumu almış hazırlanıyordum aradığında. Tüm hevesim kaçtı gidesim gelmiyor kendi yeğenimden soğudum sevmek istemiyorum.

Benmi abartıyorum fesatmı düşünüyorum. Hani görümceyim ya.. yeğenim 5 aylık olacak 5 kere kucağıma almamışımdır. Birşey söylesemde kötü görümce ilan edilicem. Evinize gelen bir insana banyo yapta gel demek normal mi? Çok üzülüyorum. Gitmicem ama eşimde annemde ayıp olur davet ettiler gitmemiz lazım diyor.
Hey yavrum hey. Oğlum astım bronşit hastası. O bebekken eve gelecek olanlara grip misiniz diye sorup gripseniz gelmeyin dedim diye ben de kendimi pimpirikli sanırdım. Kadın direk kitabını yazmış. Evin girişine dezenfektan duşlardan yaptırsın. İçeri giren foş yıkansın. Sonra yoğun bakıma girer gibi giydirsin insanları çocuğu öyle sevsinler.

Yeni diye öyle davranıyor ama yine de hastalıklı bir düşünce bence.Bizim gelin de böyleydi , bebeğe uzaktan oyunlar yapardım güldürürdüm kucağıma gelmek isterdi sevgi dolu bir bebekti , alırdım kucağıma o gülünce el edince falan.Abimin eşi elimden alıverirdi.Sevmez oldum ben de hep gözlerimle uzaktan sevdim yeğenimi.Şimdi diğer yeğenlerimle aramızda bambaşka bi' bağ oluştu , o yeğenimle de var ama diğerleriyle olduğu gibi değil.Şimdi de pişman bence sürekli iletişim kurup bebeğin bizimle zaman geçirmesi için yer yapıyor.Demem o ki kendisi de pişman olur ama iş işten geçer.Uzaktan uzağa sevin , yapacak bişey yok.Duş al diyecek kadar da fırsat vermeyin bence.

Back
X