Ben mi fesatım?

Bence sende bikaç gün sonra onu davet et ve sonra duş almadan gelme de belki üzülür biraz empati kurar... Bide evine geldiği zaman ona evde giymesi için eşofman felan ver evi daha yeni dezenfekte ettim de dışarda ki kıyafetinle içeri girme de hemen banyoya sokk.. Iyce bi elini ayağini filan yıkasınn. Dünyanın çivisi çıktı arkadaş edep adap kalmadı kimsede resmen küfür etmiş size ve siz hala ezik gibi ayıp olur diye gidiyorsunuz

Obsesif olabilir gelininiz.Takintilidir elinde degildir.Evi nasil temizlik takintisi varmi kapi kulplarini tutarmi hic gozlemledinizmi.

Kesinlikle sende sorun yok ... Ben olsam benimde hevesim kalmazdı .. Eskiden böyle şeyler yokmuş şimdi moda oldu bu çocuğu seveceklere temiz ol demeler.. Tamam elinin temiz olması lazım da .. Duş al ne ?? Sanki sen o demese duş almican... Valla bende eşimin ailesiyle çok sevmeyiz birbirimizi ama eğer bi gün çocuğum olursa ne hala ne amca hiç bir sevgiden mahrum bırakmam çocuğumu ...

Yani gerçekten kulağa çok saçma geliyor canm ama acaba lohusa depresyonu falan olabilir mi ondan mı bu kadar abartiyor diye düşündüm
Şımarıklık depresyonu olur olsa olsa, Şu hayatta insanların depresyona girecek daha geçerli sebepleri var inanın.
Sokaklarda, çadırlarda büyüten analar depresyona giremiyosa daha kim girsin be canım.

Bence kesinlikle bu konuda kırıldığınızi söyleyin..İçinize atmayın. Gidin ama adı Fatma olsun..Fatma telefonda bana banyo yapıp gelin dedinya herkese mı öyle diyorsun ilk defa senden duyuyorum nekadar ayıp.senin kararinlami yıkanacak millet inan çok güldüm die bı Bozun bakalım.iste bebek çok küçük filan derse elinizi yıkayın diyebilirsin en maksimum ama yıkanın demek gerçekten ayıp Fatmacim.hadi bana dedin ama kimseye demesen iyi olur deyin.lutfen söyleyin abinizle ve sizle kötü olmaz sınırını bilir biraz.susmakla hata ediyorsunuz.birak kuserse kussun bı dönem sonra kendine gelecektir eminolun

Ben de bebek seveceğim zaman ellerimi mutlaka yıkarım da sizin gelin hanım abartmış biraz.kardeşiniz hiçbirşey demiyor mu?

cok ayip ben olsam gitmezdim alsin cocugunu da....ne giderdim ne arar sorardim amann boyle gelini muhatap bile almazdim o kadar yani

Valla gelininiz kadar sizde de suç var. Tamam ben de sessiz sakin bi insanimdir. Gerçekten kalp kırmayı sevmem. Ama bu da yenilir yutulur laf değil. Ne demek duş al gel. Sana mi soracaz? Bide soze giderken bunu soyluyor. Bu kadar dikkat ediyosan bebegi o kalabaliga sokma. Herkes dus mu alip gelecekmis?
Hadi o anda bişey diyemediniz gidince deseydiniz. Resmen sindirmis hepinizi. Ağzınızi acmazsaniz daha çok çekersiniz. Tartışın, kavgali olun demiyorum tabi. Kimse gelinle kötü olmak istemez. Arada kardes var yeğen var. Ama usulünce haddini bildirin. Terbiyesiz kadın!

Obsesif olabilir gelininiz.Takintilidir elinde degildir.Evi nasil temizlik takintisi varmi kapi kulplarini tutarmi hic gozlemledinizmi.
Yok canım evi temiz değil ocak yağ içinde çoğu zaman aman aman mükemmel değil bayılmaz temizlik yapmaya normal yapar

Cok uzuldum hem senin adina hemde kendi gecmiste yasadiklarim geldi benim buyuk yengemde böyleydi bize hic vermek istemezdi ilk torundu bir gun ben seviyordum birden elimden aldi yegenini halasi gibi sev annesi gibi degil dedi sok oldum. Yillar gecti yegenim 8 yasina bir oglu daha oldu o da 4 yasinda diger abimin 2 oglu ve benim 5 aylik minik bir prensesim var 8 yasindaki yegenim annesi ne kadar kiskansada bana cok duskundur annesinden gizli bana sarilir seni cok ozledim halacim der annesinin sesini duyunca hemen beni iter anne halam zorla optu beni der yavrum korkudan opme hala der . benim kizimida halasi cok seviyor versem alacak yani o derece hic kiskanmak aklima gelmiyor inan.kendi yasadiklarimi onun yasamasini istemedim

Simdi inanin sirf gelin yuzunden abimdende yegenlerimden de sogudum kizim olunca iyice sogudum hepsinden umrumda bile degil bende senin gibu sesszidim ama sessizligi bozmak gerekiyor yoksa surekli ezilirsiniz kari koca sen lafini vermedikce kocanida ezer

Eşimin ailesi su konuyu okusa da ,yenidoğan bebegı ayaklarından tutup sallandırdıgı için,Şapur supur öpüp herkesin herkesin kucağına verdıklerı için, herr seyıne karıştıkları için ,sadece sesimi yukseltmeden yapmayın öyle şeyler dediğim için kıskanç ilan ettikleri için belki beni biraz anlarlardı.. Neyse ..abartmışlar ve ben olsam gitmezdim daha da çocuğu sevmezdim. Doktor el yıkansın demiştir de duş alsınlar dememiştir. Kendi yaptıkları ayıp zaten gitmemenize sevinirler sanki. Bizimkiler olsa hiç biri gelmezdi birlik olup

Gelinimizi abime şikayet etmedim hiç. Zira oda karısına fazlasıyla düşkün bişey olmaz yani onu asla suçlu bulmaz
Konu sahibi muhtemelen çoktan gitmişsindir söze konuyu okuyarak geliyorum ama bak herkes eşine nasıl sahip çıkıyor. Ben en çok eşine üzüldüm. Sana tavsiyem eşini ezdirme, saydır. O üzülmesin, bu alınmasın, şuna ayıp olur diye diye kendini ve eşini hiçe saydırıyorsun farkında değilsin. Ondan sonra herkes her lafı söyler. Ve bir olur iki olur beş olur ilerde eşin beni ailene saydırmadın der, olan senin evliliğine olur. Bir daha aklında olsun.

Gel de görümcelik yapma böylesine....
Gözünüzden akan tek damla yaşı bilse acaba yine böyle davranır mı?

Konu sahibi muhtemelen çoktan gitmişsindir söze konuyu okuyarak geliyorum ama bak herkes eşine nasıl sahip çıkıyor. Ben en çok eşine üzüldüm. Sana tavsiyem eşini ezdirme, saydır. O üzülmesin, bu alınmasın, şuna ayıp olur diye diye kendini ve eşini hiçe saydırıyorsun farkında değilsin. Ondan sonra herkes her lafı söyler. Ve bir olur iki olur beş olur ilerde eşin beni ailene saydırmadın der, olan senin evliliğine olur. Bir daha aklında olsun.
Bana kalsa zaten gitmezdim eşim ayıp olur diye gitmemiz lazım dedi. Eşimde kendi ailesine ve benim aileme çok düşkündür. Hergün annemdeyiz sürekli sorar anne bi ihtiyacın varmı diye. O üzülecek diyede kıyamaz. Oğlu sonuçta.. ama annemde eşimi oğlundan çok tutmaya başladı. Böyle böyle kendilerinden soğutacaklar bizbize kalcaz

Back
X