senı sevmıyor ya da kıskanıyor
canım var öyle tipler. aman bir şey deme. havalanır kadın. benim kendi kuzenimin karısı eşimi eklemiş, geldi dedi ya aşkım biri eklemiş sizin soy isimden ... kim ki bu tanıyamadım. baktım. kuzenimin karısı. kuzenimle de kavgalılar sanırım boşanma arifesindeler sormadım onların ailevi meselesi... neyse diğer kuzenlerimiz ekli değil bu arada hatta bir kız kuzenim eklemiş gelin hanımı kabul etmemiş. ben ekliyim... dedim kabul et boşver şimdi kıskandı da eklemedi demesin. istersen profili kısıtlarsın. neyse şu an eşim dahil hepimizi silmiş...
var böyle insalar akıllarından ne geçiyor belli değil.
sılsın kocan da carrıe.manyak bu ınsanlar
halbukü yüz yüze geldiğimiz zaman hep benle konuşur falan, sevmediğim tek huyu eşimle el kol şakası yapmasıdır.. bazen çimdik atıyo bazen kafasına şamar atıyor güya şakadan
Sinir olurum kıskanırım ben şahsen. Eğer ailecek görüşüyorsanız gelip gidiliyorsa bir problem yok (kuzeni de ekli ise eşinde tabi), ama velhasıl aranızda bir samimiyet yoksa bir ortamda mecburiyetten bir araya geliyorsanız o zaman çok sinir olunacak bir durum. Eklemesin eşin de kabul etmesin şekerim aaaaaaaa. Ben anlamam bu facebook işinden hesabımda yok zaten ama çok kıl oluyorum böyle şeylere ya....
gerçi ben ona arkadaşlık göndermedim ama eşimin profilinde ilk benim profilim göze çarpıyor, Carrie ile evli diye, benim profili görmemiş olamaz..
üstelik profilini kimlikteki adıyla ve evlenmeden önceki soyisimle açmış, eşimde isimden tanımadığı için eklemedi. şimdi bildiğimiz isimi yazmış eşim öle kabul etmiş.
dün gecede eşimi online gördü galina saat 12 gibi, mesaj yazmış ben X diye ama eşim cevap yazmamış ona
Sinir olurum kıskanırım ben şahsen. Eğer ailecek görüşüyorsanız gelip gidiliyorsa bir problem yok (kuzeni de ekli ise eşinde tabi), ama velhasıl aranızda bir samimiyet yoksa bir ortamda mecburiyetten bir araya geliyorsanız o zaman çok sinir olunacak bir durum. Eklemesin eşin de kabul etmesin şekerim aaaaaaaa. Ben anlamam bu facebook işinden hesabımda yok zaten ama çok kıl oluyorum böyle şeylere....
Eşinde taviz veriyo o zaman biraz da carrie. İzin vermese tavrını koysa öyle el kol hareketi filan yapamaz. Ayy böyle kendini bilmez insanlardan nefret ediyorum ya..
Muhabbet açmak istemiş resmen.
Dikkat et bence kadına....
şimdi ben onu silsem, nadirde olsa bi araya geliyoruz ya sorarsa eşime neden sildin beni, eşimde dicek ki carrie kıskandı sildi
bunuda istemiyorum :44:
canım , bugün bir konuda da yazmıştım. ya böyle bir kadın tipi var. bu da onlardan sanırım.. eşine el kol hareketi falan. kendini rezil ediyor. bu kadınlarda kompleks var. seni beğeniyordur. kocanın azcık da olsa dikkatini çekebilirse sen onu kıskanacaksın, senin gibi bir kadın tarafından kıskanıldığı için kendini tatmin edecek... derdi herifler değil. kadınlar... derdi sensin onun. bunun gibileri en güzel sinir etme yolu, hiç sallamamak. sen ekleme onu. kalsın öyle. hiç de konuşma. konuşursa da normal konuş. zafer kazanmasın.
haklısın, zaten bende düşünmüyordum onu eklemeyi
yani diyosun ki eşimede bişi demiyim
ara sıra eşimin facebookuna gireyim loglara bakim belki eşim cevap verir ona
Nefret ediyorum sulu, basit kadınlardan.
Ne var yani el şakası yapıyorsun.Kusura bakmayın da bu hareketleri direk k.......k olarak görüyorum.
Eşin de koysun tavrını bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?