ben mi fesatım?

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.705
448
eşinizin kuzeninin karısı eşinizi facebooka eklerse ama sizi eklemezse ne düşünürsünüz?

canım var öyle tipler. aman bir şey deme. havalanır kadın. benim kendi kuzenimin karısı eşimi eklemiş, geldi dedi ya aşkım biri eklemiş sizin soy isimden ... kim ki bu tanıyamadım. baktım. kuzenimin karısı. kuzenimle de kavgalılar sanırım boşanma arifesindeler sormadım onların ailevi meselesi... neyse diğer kuzenlerimiz ekli değil bu arada hatta bir kız kuzenim eklemiş gelin hanımı kabul etmemiş. ben ekliyim... dedim kabul et boşver şimdi kıskandı da eklemedi demesin. istersen profili kısıtlarsın. neyse şu an eşim dahil hepimizi silmiş...

var böyle insalar akıllarından ne geçiyor belli değil.

gerçi ben ona arkadaşlık göndermedim ama eşimin profilinde ilk benim profilim göze çarpıyor, Carrie ile evli diye, benim profili görmemiş olamaz..
üstelik profilini kimlikteki adıyla ve evlenmeden önceki soyisimle açmış, eşimde isimden tanımadığı için eklemedi. şimdi bildiğimiz isimi yazmış eşim öle kabul etmiş.
dün gecede eşimi online gördü galina saat 12 gibi, mesaj yazmış ben X diye ama eşim cevap yazmamış ona

sılsın kocan da carrıe.manyak bu ınsanlar

halbukü yüz yüze geldiğimiz zaman hep benle konuşur falan, sevmediğim tek huyu eşimle el kol şakası yapmasıdır.. bazen çimdik atıyo bazen kafasına şamar atıyor güya şakadan

Sinir olurum kıskanırım ben şahsen. Eğer ailecek görüşüyorsanız gelip gidiliyorsa bir problem yok (kuzeni de ekli ise eşinde tabi), ama velhasıl aranızda bir samimiyet yoksa bir ortamda mecburiyetten bir araya geliyorsanız o zaman çok sinir olunacak bir durum. Eklemesin eşin de kabul etmesin şekerim aaaaaaaa. Ben anlamam bu facebook işinden hesabımda yok zaten ama çok kıl oluyorum böyle şeylere....

halbukü yüz yüze geldiğimiz zaman hep benle konuşur falan, sevmediğim tek huyu eşimle el kol şakası yapmasıdır.. bazen çimdik atıyo bazen kafasına şamar atıyor güya şakadan

Eşinde taviz veriyo o zaman biraz da carrie. İzin vermese tavrını koysa öyle el kol hareketi filan yapamaz. Ayy böyle kendini bilmez insanlardan nefret ediyorum ya..

Son düzenleme:

kuzeniyle eşi eşimin amcasıyla beraber yaşıyolar
biz amcasına gittiğimizde görüşüyoruz, senede 2-3 defa ve o kadar samimiyet yok, dediğim gibi eşimin kendi kuzeni bile eklemedi onu, ama karısı eklemiş... bakim şimdi acaba sülaleden bi tek eşimimi ekledi yoksa başkalarıdamı var

baktım...

ne görümcemi, ne kayınımı eklemiş..sadece eşimi
ki kayınımla daha samimi..kayınım istanbula geldiğinde hep onların evinde kalıyor

Son düzenleme:

Muhabbet açmak istemiş resmen.
Dikkat et bence kadına....

eşim çok sık bi araya gelmediğimiz için o kadar takmıyor bide kız çok oynak..çok konuşur herkesle öle şakalar yapar

Muhabbet açmak istemiş resmen.
Dikkat et bence kadına....

eşim facebooktan bi oyun oynuyordu en son ben yatmadan önce ve facebooku açtıktı demek ki onu online görmüş yazmış ama eşim cevap vermemiş.

hiç bi zaman onu bi tehdit olarak görmedim gerçi çünkü çok değişik biri

şimdi ben onu silsem, nadirde olsa bi araya geliyoruz ya sorarsa eşime neden sildin beni, eşimde dicek ki carrie kıskandı sildi
bunuda istemiyorum :44:

canım , bugün bir konuda da yazmıştım. ya böyle bir kadın tipi var. bu da onlardan sanırım.. eşine el kol hareketi falan. kendini rezil ediyor. bu kadınlarda kompleks var. seni beğeniyordur. kocanın azcık da olsa dikkatini çekebilirse sen onu kıskanacaksın, senin gibi bir kadın tarafından kıskanıldığı için kendini tatmin edecek... derdi herifler değil. kadınlar... derdi sensin onun. bunun gibileri en güzel sinir etme yolu, hiç sallamamak. sen ekleme onu. kalsın öyle. hiç de konuşma. konuşursa da normal konuş. zafer kazanmasın.

Nefret ediyorum sulu, basit kadınlardan.

Ne var yani el şakası yapıyorsun.Kusura bakmayın da bu hareketleri direk k.......k olarak görüyorum.
Eşin de koysun tavrını bence...

şimdi ben onu silsem, nadirde olsa bi araya geliyoruz ya sorarsa eşime neden sildin beni, eşimde dicek ki carrie kıskandı sildi
bunuda istemiyorum :44:

ayy aynen. ben yazarken yazmışsın. aman he sakın silme. derdi o. sallama sakın. bir de böyle facede göya çevre yapan tipler var. ya görümcemin komşusu eklemiş beni :) evet evet çok popülersin amma arkadaşın var.

haklısın, zaten bende düşünmüyordum onu eklemeyi

yani diyosun ki eşimede bişi demiyim
ara sıra eşimin facebookuna gireyim loglara bakim belki eşim cevap verir ona

haklısın, zaten bende düşünmüyordum onu eklemeyi

yani diyosun ki eşimede bişi demiyim
ara sıra eşimin facebookuna gireyim loglara bakim belki eşim cevap verir ona

tabi canım eşine de bir şey deme. erkekler de kıskanılınca bir havaya giriyor. boşver. sen çaktırmadan takip et ama ikisine de bir şey yok gibi davran.

zaten o tepki alamayınca seni de ekler. bir laf atar...

Nefret ediyorum sulu, basit kadınlardan.

Ne var yani el şakası yapıyorsun.Kusura bakmayın da bu hareketleri direk k.......k olarak görüyorum.
Eşin de koysun tavrını bence...

eşim bişi demiyorki ona
eşim kimseye bişi demiyor, hiç bi zaman birine sert bi cevap verdiğini yada kavga ettiğini görmedim.
çok nadirrrr bi iki defa sinirlenmiş halini gördüm evlenmeden önce o zamanda çok üstüne gelmişti bi kaç kişi, kolay kolay sinirlenmez kin tutmaz.

Ne zamandır seni eklemedi canım?Eşimi ekleyip beni ertesi gün yada ertesi hafta eklerse kızmam.
Ama eşimi aylar haftalar önce eklemiş de beni halaa akıl edip eklememişse beni sallamadığını düşünerekten ben de onu sallamam
Ama sinir olurum kendimi doldurur eşime patlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…