Ben mi garibim yoksa onlar mı?

Tabi ki sen garipsin. Konu açmışsın içerik yok!

ya arkadaşlar valla sinirim tepemde.hamileyim eşim maşallah pek ilgilenmiyo valla bana öyle gelmiyo gerçekten.aileside öyle.diğer gelinleri hamileyken aman hamiledir böyle yapalım aman şöyle yapalım gönlünü hoş tutalım bana gelince aramazlar bile.yani aramaz annesi.diğer gelinleriyle hep kavga dövüş ben salağımya demekki yelloz olmak lazım.hadi herkesi boşveriyorum bugün eşimede gıcık oldum hastanede bi bayanı gördük hamilemi bilmiyorum yani görünürde bişey yok onun doktoru gelmemiş onu bekliyo bizde tahlil sonucunu bekliyoruz bir haftada anca çıktı zatan endişeliyim korkuyorum kötü bişey çıkarmı diye o bayana doktorunun gecikeceğini söylediler oda bizim doktor için o zaman müsaitse ona muayene olim dedi bende eşime dedim ki zatan uzun oldu bekleyeli umarım bizden önce almazlar dedim bana dönüp ama yazık demez mi sinir oldum e bana yazık değil mi yani ?dışarıda milleti görse üzülür bana gelince aynı durumda olsamda görmüyo ben söyleyince de nankör oluyorum ya deliricem.bunun gibi bir örneğide dün yaşadım ne yapıcam bilmiyorum herhalde kavga edicem hemde büyükkk : (

eşinizin tepkisi insani bir tepki olmuş
sanırım hamile olduğunuz için psikolojiniz hassas..

kayınvalidenize de kafanızı takmayın.. madem sevmiyorsunuz, sizinle ilgilenmemesinin sizi üzmesine gerek yok

acelen var galiba yeniyim böyle oldu

Ben aceleci değilim sen yavaşsın. Bir soru soruyorsan alacağın cevaplara da hazır ol. Çünkü buradaki hiç kimse senin yakının değil. Sinirin, kaprisin işlemez yani Ayrıca yelloz ne demek ya, insan yakınına böyle bir kelimeyi nasıl yakıştırır? Nasıl yüzyüze bakacaksın ileride??

yazınız , uslubunuz falan ortamı fışeklemeye calısan insanlar vardırya onlar gb geldı ..
samimi değil..
neyse Allah yardımcınız olsun ne dıyelım..

bence sen garipsin yada sinirli diyelim.. kimse hamilesiniz diye sizi el üstünde tutacak değil ki hamilelik bir hastalık değildir
sakin olun hamileliğinizin tadını cıkarın

Tabi ki sen garipsin. Konu açmışsın içerik yok!

güzeldi.
Bence de senin tarzın garip.Hamileliğin de etkisi vardır muhakkak,
insan öyle özel bir durumda daha fazla ilgi alaka bekler ama
üslubun ve tarzın biraz gerginliğe zemin hazırlıyor sanki.
Bence çok takılma bu durumlara,hamileliğini etkilemesine,
keyfini kaçırmasına izin verme.

Gelinlere "yelloz" demişsin ama,yazı tipinden senin de öyle pek mülayim olduğun düşünülemez..

acaba burda biraz kendi tarzınızı da yargılamanız gerekmez mi bi arkadaş yavaşsın yazmış ve bunun gibi bişeyler yavaş olmak veya yeni olduğun için bazı şeyleri yazılması gereken yere yazmamak suçmu ya da yeni olunca bi sorununu paylaşamazsın gibi bi kural mı var yani sadece sorun mu okuyabiliriz paylaşamazmıyız hiçbirşey.ben böyle bişey hiç okumadım.ayrıca yelloz demişim diye tepki geliyo ben mülayimim demedim oturupta heryaşadığım şeyleride yazıcak değilim burda benim yaşadığım şeyler yanında bu söz lütuf kalır.ayrıca sinirli değilim bana böyle anlamsızca tepki veren siz sinirlisiniz bir tavsiye verilmesi gerekirse ya da öneri ben bunları paylaşmak ve konuşmak isterdim ama maalesef yanlış insanlarla veya yanlış yere açmışım konuyu.burda başkalarını anlamadan eleştireceğinize önce kendinizi eleştirin.ben kendimi yaşadıklarımı paylaşmak eleştirmek istemeseydim burada bu konuyu açmazdım.

eşinizin tepkisi insani bir tepki olmuş
sanırım hamile olduğunuz için psikolojiniz hassas..

kayınvalidenize de kafanızı takmayın.. madem sevmiyorsunuz, sizinle ilgilenmemesinin sizi üzmesine gerek yok

size bu konuda düzeyli bi öneri verdiğiniz için teşekkür ederim

ben bana haksızlık yapılmasına asla dayanamam bazen sessiz kalmak zorunda olsamda içim içimi yer bişey diyemem ama allah a bırakırım ve gerçekten bencillik yapmadan dua ederim ben haksızlık yaptıysam benden bin katı çıksın diye.sinire gelince ilk yazdığım konuda da anlattığım gibi böyle olayları üst üste yaşayınca zoruma gitti tabi o kadar çok şey yaşadım ki bunlar üzerine gelince hele birde bu özel durumumda zoruma gitti.şu anda da yanımda paylaşacağım kimse yok diye buraya yazdım.sıcağı sıcağına yazdım alındım sinirlendim.neden sinirli yazdınız anladım haksızlığa uğrayınca ve bunun yanında birsürü şey yaşayınca hiç biriniz sinirlenmezsiniz dimi.o an kızgındım o kadar ne güzel hepinizin sinirleri alınmış ne güzel.umarım bende hiçbirşeyi takmam birgün sizin gibi.

ne güzl işte kayın validen senden uzak aramasın boşver daha ne istiyosun ama eşin ayıp etmiş sanane elelemin karısındannn

kayınvalden seni aramıyorsa kafana takma.
şöyle düşün arayıp daha çok sinirlerini bozacağına, sana karışacağına böylesi daha iyi.
eşin insani bir niyetle söylemiş. tabi senin elınman normal.
insan önce eşinin kendisine ilgi göstermesini ister.
hamile olunca daha alıngan ve duygulu oluyor insan.
ama bazı şeyleri kafana takmamaya çalış.
bebeğini üzme.
eşine sakin sakin söyle.
bana daha fazla ilgi göstermeni istiyorum, hamileyim daha çok alınganım elimde değil de. boşyere tartışıp aranızı bozma.

Canım , hamilesiniz ve hassassınız.Lütfen bir de burda arkadaşların yazdıkları için kendinizi üzüp, hırpalamayın.Eşinizin davranışı yersiz olmuş.Kendinizi ihmal edilmiş hissetmişsiniz.Umarım bundan sonra daha özenli davranır size.Kendinizi ve bebeğinizi düşünün.Herşeye daha relax yaklaşın.Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…