Bu tarz müdahalelerden hoşlanmıyor demekki.benim eşim de memleketine gittiği zaman şiveli ve kaba konuşuyor çok itici geliyor bana da bu durum bende uyardım birkaç kere o da çok sinirlendi tartıştık baya büyüdü gereksiz yere. Artık karışmıyorum ama hala çok sinir oluyorum
Benim eşimin de bir huyu var buna benzer. Düşüncesini değil konuşma tarzını değiştiryor.
Annesiyle konuşuyor mesela onun gibi sakin falan, benim annemle benim annem gibi benimle kendi gibi konuşur. Arkadaşımın babası konurken aslan der hep oda aslan der falan
Bana da bu çok itici ve saçma geliyo sinir oluorum bazen. İyi yapmışsın söylemişsin. Ama karekterden girince sanki kötü bişey söylüyoöuşsun gibi hissetmiş eşin.
Duruma göre değişir çok sinirli değilse yanaşma değilde sen konuşmayı dene bence öyle demek istemedik diyeO an karakter kelimesi cikti agizimdan belki tam dogru kelime degildi ama o ne demek istedigimi anladi. Hic hos birsey degil bu, ben kendi esimden soguyorum onu baskasiyla konustugunu duydugumda. Sence ne yapnaliyim simdi onun yanasmasini mi bekleyim
İfade tarzınız yalnış olmuş.
Düşündüğünüzü rencide etmeden anlatsaydınız bu tepkiyle karşılaşmayabilirdiniz muhtemelen.
Ne olacakki uc gunluk dunyada herkesin huyuna suyuna gitmeye calisyor ben bunda kotu art niyet goremedim.benimde babam farkli seyleri savunur cok korkmustum erkek tarafi cok muhafazakar kesin bunlarla ters dusecek sorun cikaracak diye cok korkmustum ama baktim onlar gibi davraniyor.evet banada ters ama bazi insanlar boyle.illa saglam karakterli olacagjz diye birileri kirilmasin.neolacak nabza gore serbet veriyor iste.kotu biyet algilamadimMrb kizlar 2 yillik evliyim esimin sevmedigim bir huyu var ki oda kisiye göre farkli konusma tarzi olmasi.
Mesala esimin dayisi asiri dindar ve bu konusmasina yansiyor. Simdi esim dayisiyla diyaloga girince birden dayisi gibi konusuyor. Kullandigi kelimeler degisiyor. Benimle farkli konusuyor ablasiyla farkli konusuyor... herkese göre ayri.
Bugünde konu dayisindan acilinca bende bu konuya degindim. Kisiye göre degistirme karakterini, saglam karakterli ol dedim.
Bu birden patladi "dönekmiyim ben benimle isin ne ozaman" dedi bende birsey demedim gectim diger odaya. Aradan 1 saat gecti konusmuyoruz o salonda ben odada.
Söyledigim kulaga ters gelebilir ama bunu ben söylemessem kim söyleyecek. Ben kendimce dogru veya yanlis bulduklarimi herzaman esime söyleme taraftariyim sonucta kadin erkegi yontur.
Esimin aslinda daha bircok yanlis aliskamliklari var annesi zamaninda bazi seyleri ögretmemis simdi is bana düsüyor... yavas yavas ögreniyor bazi seyler ama bazende elestiriye hic gelemiyor.
Sizce cokmu üstüne gelmisim disardan yorum almak istedim simdiden tsk.
Düsünmeden konustum hakli olabilirsiniz karakter kelimesi tam dogru olmasada o ne demek istedigimi anladi ama
Eşiniz karısı hariç, herkesin dilinden anlıyor.Mrb kizlar 2 yillik evliyim esimin sevmedigim bir huyu var ki oda kisiye göre farkli konusma tarzi olmasi.
Mesala esimin dayisi asiri dindar ve bu konusmasina yansiyor. Simdi esim dayisiyla diyaloga girince birden dayisi gibi konusuyor. Kullandigi kelimeler degisiyor. Benimle farkli konusuyor ablasiyla farkli konusuyor... herkese göre ayri.
Bugünde konu dayisindan acilinca bende bu konuya degindim. Kisiye göre degistirme karakterini, saglam karakterli ol dedim.
Bu birden patladi "dönekmiyim ben benimle isin ne ozaman" dedi bende birsey demedim gectim diger odaya. Aradan 1 saat gecti konusmuyoruz o salonda ben odada.
Söyledigim kulaga ters gelebilir ama bunu ben söylemessem kim söyleyecek. Ben kendimce dogru veya yanlis bulduklarimi herzaman esime söyleme taraftariyim sonucta kadin erkegi yontur.
Esimin aslinda daha bircok yanlis aliskamliklari var annesi zamaninda bazi seyleri ögretmemis simdi is bana düsüyor... yavas yavas ögreniyor bazi seyler ama bazende elestiriye hic gelemiyor.
Sizce cokmu üstüne gelmisim disardan yorum almak istedim simdiden tsk.
Evet çok ağırsaglam karakterli ol dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?