- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Eşiniz çocuk mu istemiyor acaba. Kaçışları belki bu yüzdendir. En iyi iletişim konuşmaktır. Sakin olun öfkenizi bir kenara bırakın ve konuşun anlatın içinizdekileri sakin bir dille aktarın ona. Sonrasında bakarsınız duruma göre
Buna rağmen yanaşmıyor mu ? Belki o zaman farklı nedenler vardır. Tek yapmanız gerekn öfkenize kapılmamak. Yoksa daha çözülemez bir hal alabilirNe zaman bu konuda konuşsam çok istediğini söylüyor.
Buna rağmen yanaşmıyor mu ? Belki o zaman farklı nedenler vardır. Tek yapmanız gerekn öfkenize kapılmamak. Yoksa daha çözülemez bir hal alabilir
Bir süre cocuk konusunu açmayın. Takip falan yapmayın. Gerçekten istiyorsa kendi yola gelecektir.
Bence cocuk istedigini soyleyerek sana yalan soyluyor. Istese, olursa olur olmazsa olmaz demezdi. Yasiniz kritik cocuk icin. Bu adamin keyfini mi belkeyecekmişsiniz, 4 sene olmus yahu. Kocaniz bencillikde zirveye ulasmis.Yasim 39. Belki de artık çocuk konusundan tamamen vazgecmeliyim.
canım geç mi evlendin yoksa uzun süre olmadı mıYasim 39. Belki de artık çocuk konusundan tamamen vazgecmeliyim.
ee 4 sene daha ne ki ben 7 sene oldu hala kararsızım adam isemiyo iste ne zorluyon4 yillik evliyim. Çocuk yapmaya çalışıyorum olmuyor. Çalışıyorum diyorum çünkü eşimin hiçbir cabasini göremiyorum. Yumurtlama takibi yapmamıza rağmen sevişmek için bir yalvarmadigim kalıyor. Bu ay da geçti. Aslında dündü günümüz olmadı. Bugün şansımizi deneyecektik yine saçma konularla küstürdü beni ben istemedim. Tartıştık. çocuk meselesi yüzünden evliligimizi mahvediyormusum. olmuyorsa olmazmış. Yarım saat önce çıktım evden. Bu saatte tek başıma çıkmama birşey demedi. Sadece geri gelecek misin diye sordu hepsi bu. Şimdi öyle boş bir çuval gibi oturuyorum arabada. Eve geri döneceğim evet ama hiç iyi değilim.
4 yillik evliyim. Çocuk yapmaya çalışıyorum olmuyor. Çalışıyorum diyorum çünkü eşimin hiçbir cabasini göremiyorum. Yumurtlama takibi yapmamıza rağmen sevişmek için bir yalvarmadigim kalıyor. Bu ay da geçti. Aslında dündü günümüz olmadı. Bugün şansımizi deneyecektik yine saçma konularla küstürdü beni ben istemedim. Tartıştık. çocuk meselesi yüzünden evliligimizi mahvediyormusum. olmuyorsa olmazmış. Yarım saat önce çıktım evden. Bu saatte tek başıma çıkmama birşey demedi. Sadece geri gelecek misin diye sordu hepsi bu. Şimdi öyle boş bir çuval gibi oturuyorum arabada. Eve geri döneceğim evet ama hiç iyi değilim.
canım geç mi evlendin yoksa uzun süre olmadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?