Çıkma teklifleri cok almis. Baya kisi peşinden koşmuş. Hatta esiyle görüşürken bile teklifler sıralanmış. Bana nasıl sana olmaz deyince iyice özgüven kaybı yaşadım.Ne teklif ediyolarmış?
Sorun şu ki ben insanları kıramıyorum. Ayrica dedigim gibi bu huyu haric genelde iyi biri ancak benim konusmama çok az izin verip hep kendinden bahsediyor.Aynen hava atıyor. Yüz kere de anlatılmaz ki. Eşini sevmiyor musun hala eskilerdesin deseydin de siz de bozsaydınız. Hem eşine saygısızlık yapma hala onları anlatarak derdim. Olmaz ki sürekli aynı şey aa
Tarzlarimiz çok farkli. O kapali olmasina ragmen kokoslugu seviyor ben sade ve modern görüntüyü severim. Flört konusuna gelince herkesle flört edemem benim için karakter çok önemlidir zaten onlarda beni duvar gibi gördüğünden yaklaşamaz. Ama sorun şu ki surekli kendinden bahsetmesi ve dış görünüş takıntısı beni yoruyor.Ben olsam ,hayatımda biri olması için hayatı gençliğimi rutin sıkıcı bi şekilde geçirip hayatı kaçırmamam için çaba göstermem gerektiğine dair beni gaza getirmeye çalışıyor belki gerek görünüm gerekse alışkanlıklarım ile ilgili eksikliklerim var onları bulmamı istiyor beni daha iyi biri yapmak için benim hayatımı düşünüyor derdim.
Sebebi bu değil ise mutlu bir evliliği olduğunu hayatından mutlu ve beğeniliyor olduğunu kendisine ispatlamak için sürekli anlatıyor ollmalı ki bu da aslında yardıma ihtiyacı olduğunu gösterir.Benim fikrime göre tabi :)
Ah ah çevremizde o kadar çok ilgi manyağı varki... hele is yerinde bir kiz var kiz dediğime bakmayin 30 yadinda kadin. Bildiğiniz bebek gibi davranıyor mıy mıy ve ne hikmefse is yapmayan bu bebege bütün erkekler yardim edip el üstünde tutuyor. Insanlar ne istiyor yada neyi seviyor artik gercekten bilmiyorum.Bu tarz şeyleri anlatan kadınlardan hep nefret etmişimdir inanılmaz boş bir muhabbet. Altın mıymış şeyi de herkes ona yürüyormuş. Bs gitsin
Bende öyle kabul ettim zaten. Susmayan ve sürekli sözü kendine getiren bir arkadaştan bana cok iyi bir dost olamaz.. onun hayalleri, onun bebegi, onun flortleri, onun kocisi ben kimim ki onu sadece dinleyen bir salak..Bir modelin bir boy büyüğü aralarındaki mesajları dahi tüm detaylarına kadar paylaşıp "ne demek istedi?" analizi yapandır.
Dikkat edin böyle tiplerin sadece kendi iyi ve kötü günleri vardır. Bir gün olsun sen nasılsın demezler. Konuşacak övünecek başka şeyleri yok.
Böyle kabul edin ya da arkadaşlığınızı bitirin. Bu model değişmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?