Ben mi hassas düşünüyorum?

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
905
911
103
Merhaba arkadaslar beni eski konularımdan bilen bilir. 32 yaşında bekar çalışan bir bayanım. 2 yıldır tanıştığım önceleri cok samimi olmadığım ancak aynı şehre gelince samimiyetimi artirdigim bir arkadasim var. Buraya taşındığımda bana çok yardımcı oldu. Neyse konuyu uzatmayayım arkadaşım bugün bana bir hediye alıp gelmis hatta bende mahcup oldum falan. Neyse kız sürekli (gecmiste de böyleydi) kendisine teklif eden erkekleri anlatiyor. Işte baya kisi teklif etmis aşkından ölmüşler falan. Bende laf arasında ay ne güzel bana hiç kimse böyle teklifler etmedi dedim. Hiç aldırmayarak hala anlatıyor ayrica yeni evli iste esiyle nasıl tanıştıklarını askini falan ( buarada 3 kez dinledim.) Anlatıyor her ayrıntısına kadar. açıkçası bugün çok bozuldum. Benim yalnız olduğumu biliyor, kendisine ima da ediyorum ancak sürekli bana bunlari anlatıp gözünü aç sende evlen deyip duruyor. Iyi hoş kız da ne bileyim bugün baya sinirlendim. Sizce ben mi alınganlık gosteriyorum?
 
Dediklerine kulak asmazdım sizde aldırmayın kendi halinde anlatsın rahatlasın garip böyle deşarj oluyor demek ki
 
Ben olsam ,hayatımda biri olması için hayatı gençliğimi rutin sıkıcı bi şekilde geçirip hayatı kaçırmamam için çaba göstermem gerektiğine dair beni gaza getirmeye çalışıyor belki gerek görünüm gerekse alışkanlıklarım ile ilgili eksikliklerim var onları bulmamı istiyor beni daha iyi biri yapmak için benim hayatımı düşünüyor derdim.
Sebebi bu değil ise mutlu bir evliliği olduğunu hayatından mutlu ve beğeniliyor olduğunu kendisine ispatlamak için sürekli anlatıyor ollmalı ki bu da aslında yardıma ihtiyacı olduğunu gösterir.Benim fikrime göre tabi :)
 
Bazı insanlar kendilerini övmeyi severler. Devamlı onlar hakkında konusulsun ve insanların kafasında yer etsin isterler.Bu yüzden çok fazla sey anlatıyor. Belki özenip sizde adımlar atarsınız sanıyor tam olarak niyetini bilemeyiz, kötü düşünmeyin bence ama cok da önemsemeyin. Hayatın, yalnızlığın da keyifli yanları var sonucta=)
 
Bir modelin bir boy büyüğü aralarındaki mesajları dahi tüm detaylarına kadar paylaşıp "ne demek istedi?" analizi yapandır.
Dikkat edin böyle tiplerin sadece kendi iyi ve kötü günleri vardır. Bir gün olsun sen nasılsın demezler. Konuşacak övünecek başka şeyleri yok.
Böyle kabul edin ya da arkadaşlığınızı bitirin. Bu model değişmez.
 
Rahmetli annemin bi lafı vardı, bi insan neyden sürekli bahsediyorsa o yönü eksiktir derdi, arkadaşın kompleksli biri, emin ol hayat boyu 5 kişiyi geçmemiştir arkadaşlık teklif eden... bu kadar teklif alıp özgüveni yerinde olan bi insan ağzını şu teklif ettiyle açıp bu teklif ettiyle kapatmaz
 
Aynen hava atıyor. Yüz kere de anlatılmaz ki. Eşini sevmiyor musun hala eskilerdesin deseydin de siz de bozsaydınız. Hem eşine saygısızlık yapma hala onları anlatarak derdim. Olmaz ki sürekli aynı şey aa
Sorun şu ki ben insanları kıramıyorum. Ayrica dedigim gibi bu huyu haric genelde iyi biri ancak benim konusmama çok az izin verip hep kendinden bahsediyor.
 
Tarzlarimiz çok farkli. O kapali olmasina ragmen kokoslugu seviyor ben sade ve modern görüntüyü severim. Flört konusuna gelince herkesle flört edemem benim için karakter çok önemlidir zaten onlarda beni duvar gibi gördüğünden yaklaşamaz. Ama sorun şu ki surekli kendinden bahsetmesi ve dış görünüş takıntısı beni yoruyor.
 
canını sıkıyorsa az görüş.

benim de bi arkadaşım vardı. iyi biriydi ama çok konuşuyordu, hep kendini anlatıyordu. ben bişey anlatmaya başlasam bile lafımı ortada bölüp kendisi kaynak yapıyordu. ben de görüşmemeye başladım.
 
Bu tarz şeyleri anlatan kadınlardan hep nefret etmişimdir inanılmaz boş bir muhabbet. Altın mıymış şeyi de herkes ona yürüyormuş. Bs gitsin
Ah ah çevremizde o kadar çok ilgi manyağı varki... hele is yerinde bir kiz var kiz dediğime bakmayin 30 yadinda kadin. Bildiğiniz bebek gibi davranıyor mıy mıy ve ne hikmefse is yapmayan bu bebege bütün erkekler yardim edip el üstünde tutuyor. Insanlar ne istiyor yada neyi seviyor artik gercekten bilmiyorum.
 
öff ayni kuzenim çekilmiyolar ya cidden
ailesinden ilgi gormemis muhtelen disardan iki teklif alinca kendini fazla umursamis
 
Bende öyle kabul ettim zaten. Susmayan ve sürekli sözü kendine getiren bir arkadaştan bana cok iyi bir dost olamaz.. onun hayalleri, onun bebegi, onun flortleri, onun kocisi ben kimim ki onu sadece dinleyen bir salak..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…