Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef herkkes aynı düşünemiyor,hissedemiyor.bir daha arkadaşınızın sevgilisi olduğunda;sevgilisi dost olduğunuzu anlayana kadar onların yanında, tek olarak değil sevgilinizle birlikte bulunun..
bence siz ahmet'in sevgilileriyle tanismayin konusmayin.. ahmetin hayatina biri girincede daha soguk davranmaya calisin,
mesafeli davranin.. böylece karsidaki bayanda yanlis anlamaz bence..
Ben mi anormalim, yoksa normali bi insanın hayatına biri girince yanında dişi yada erkek sinek bile kalmaması mı bilemedim.Benim bir sürü erkek arkadaşım var.Ama birisine olsun bugüne kadar art niyetli bakmadım.Sevgilimin arkadaşları neden baksın ki? Hem baksa bile sevgilimin onlara gerekli tavrı sergileyeceğine inanmasam, buna güvenim yoksa zaten öyle bi sevgilim olmasın gerek yok :44: .Anlamıyorum gerçekten sizleri.Konu sahibine gelince; dostluklar kolay kurulmuyor.Bence siz gerekli şeyleri söylemişsiniz, Ahmet dostluğunu bitirmek istemememiş.O doğru insanı bulduğunda böyle şeylerle uğraşacağınızı sanmıyorum.