ben mi hata yapıyorum acaba?

Herkes eşinin sevgilisinin hayatında bir numara olmak ister sen işin içine gerince 2. sırada yer aldığını düşünüp arkadaşınla vedalaşıyor olabilirler.
Düşünüyorumda sevgilimin benden daha çok şey paylaştığı ve bir sıkıntısından benden önce yardım isteyeceği biri olsa bende o ilişkiyi fazla sürdüremem aslında bu anne, baba , kardeş veya hemcinsi bi arkadaşıysa belki biraz daha anlayışlı karşılayabilirim ama karşı cins olursa bu beni sıkardı.

iyi de benim anlayamadığım şu 12 yıllık bir arkadaşlık bu. aramızda bişey olsaydı çoktan olurdu diye düşünemezler mi? ayrıca ben kendimi ön planda tutmadım da hiç. özellikle ortaokuldan kalma mevzuları açmadım ya da aramızda olan bazı konuları açmadım. aksine onların kendi aralarında olan şeyleri hiç anlamamama rağmen dinledim.

Bende kendi açımdan düşünüyorumda kıskanırdım.İster 12 yıl olsun ister 2 yıl.Bi kızla yakın arkadaş olmasını istemem.Kız milleti böyle işte naparsın:D

Kıskançlık insanın doğasında var yani ne derseniz diyin kıskançlık yapılması normal.
Emin olun sizin de sevgilinizin böyle bir arkadaşlığı olsa rahatsız olurdunuz.
Sahiplenme duygusu bambaşka bir şeydir.
Kimse birinin yanında 2. kişi olmak istemez. Hele de bu bir kadınsa.
Hangi kadın ister ki sevgilisinin ondan daha yakın bir kadınla sıkı fıkı olmasını ?
Evet, 12 yıllık bir arkadaşlık, gerçekten çok güzel. Maşallah diyelim.
Ha şu "Siz çok yakışıyosunuz, bence siz beraber olmasınız" olayını aşırı derecede saçma ve gereksiz buluyorum o ayrı. Ne alaka yani?
Ama anlayış göstermeye çalışın, en azından arkadaşınızın bir sevgilisi olduğunda çok göz önünde olmamaya çalışın.. Onun da mutlu olmaya ihtiyacı var.
Kendinizi de suçlamayın onu da, o bayanları da.

zaten ilk sevgilisi bu sebepten dolayı ayrılınca ondan. görüşmemeyi teklif etmiştim. kabul etmedi. erkek arkadaşımın da 5 yıllık bir arkadaşlığı var. kıskanmıyorum. sonuçta bayanlarla arkadaş olmayı bilmeyen adama güven olmaz bence onlara tek bir bakış açısıyla bakar çünkü. kendimi nasıl geri çekebilirim?

maalesef herkkes aynı düşünemiyor,hissedemiyor.bir daha arkadaşınızın sevgilisi olduğunda;sevgilisi dost olduğunuzu anlayana kadar onların yanında, tek olarak değil sevgilinizle birlikte bulunun..

maalesef herkkes aynı düşünemiyor,hissedemiyor.bir daha arkadaşınızın sevgilisi olduğunda;sevgilisi dost olduğunuzu anlayana kadar onların yanında, tek olarak değil sevgilinizle birlikte bulunun..

işte kızı ilk gördüğümde böyle bir imkanım yoktu. zaten 1 kere buluştuk. ama sizi dinleyeceğim. çok teşekkür ederim. :)

bence siz ahmet'in sevgilileriyle tanismayin konusmayin.. ahmetin hayatina biri girincede daha soguk davranmaya calisin,
mesafeli davranin.. böylece karsidaki bayanda yanlis anlamaz bence..

bence siz ahmet'in sevgilileriyle tanismayin konusmayin.. ahmetin hayatina biri girincede daha soguk davranmaya calisin,
mesafeli davranin.. böylece karsidaki bayanda yanlis anlamaz bence..

tanışmadığım konuşmadığım sorun çıkardığı için ikincisiyle tanıştım zaten. zaten bu olayları bana anlattığından beri bir veya iki kere buluştum. pek yüzüm yok gitmeye. utanıyorum açıkçası.

güzel bi arkadaşlağınız varmış ama her bayan kabul edemez bu durumu,bence bu durum iki şekilde düzelebilir
ya arkadaşınızın hayatına giren biri dostluğunuzu sorun etmez
yada siz arkadaşınızla artık daha uzak daha mesafeli olursunuz
ben mesela kendimi düşünüyorum sevgiilimin çok yakın bi kız arkadaşı olsaydı onunla birçok şey paylaşsaydı.yapamazdım

Ben mi anormalim, yoksa normali bi insanın hayatına biri girince yanında dişi yada erkek sinek bile kalmaması mı bilemedim.Benim bir sürü erkek arkadaşım var.Ama birisine olsun bugüne kadar art niyetli bakmadım.Sevgilimin arkadaşları neden baksın ki? Hem baksa bile sevgilimin onlara gerekli tavrı sergileyeceğine inanmasam, buna güvenim yoksa zaten öyle bi sevgilim olmasın gerek yok :44: .Anlamıyorum gerçekten sizleri.Konu sahibine gelince; dostluklar kolay kurulmuyor.Bence siz gerekli şeyleri söylemişsiniz, Ahmet dostluğunu bitirmek istemememiş.O doğru insanı bulduğunda böyle şeylerle uğraşacağınızı sanmıyorum.

Son düzenleme:
Ben mi anormalim, yoksa normali bi insanın hayatına biri girince yanında dişi yada erkek sinek bile kalmaması mı bilemedim.Benim bir sürü erkek arkadaşım var.Ama birisine olsun bugüne kadar art niyetli bakmadım.Sevgilimin arkadaşları neden baksın ki? Hem baksa bile sevgilimin onlara gerekli tavrı sergileyeceğine inanmasam, buna güvenim yoksa zaten öyle bi sevgilim olmasın gerek yok :44: .Anlamıyorum gerçekten sizleri.Konu sahibine gelince; dostluklar kolay kurulmuyor.Bence siz gerekli şeyleri söylemişsiniz, Ahmet dostluğunu bitirmek istemememiş.O doğru insanı bulduğunda böyle şeylerle uğraşacağınızı sanmıyorum.

moral verdiniz. çok teşekkür ederim :)

Hangi aklı selim kız başka bir bayana (heleki sevgilisinin bilmem kaç yıllık arkadaşına) aslında siz daha çok yakışıyorsunuz der merak ettim şahsen.:ssz:

bence arkadaşın, sevgilisiyle bir aradayken senden çok bahsetmemeli. dengeyi kuracak olan o diye düşünüyorum. iki tarafı da dengede tutabilmeli,arkadaşı da sevgiliyi de.

Sizde bir hata olduğunu düşünmesem de Ahmetin ciddi hataları var gibime geldi. Ahmet sürekli sizden bahsediyorsa sevgilileri de büyük ihtimal durumdan işkillenmişlerdir. Önerim ise bir daha Ahmetin sevgilisi ile buluşacağınızda kendi sevgilinizle gidin.

Son düzenleme:
ablamın iş yerinden erkek bir arkadaşı var adı Hasan.. Hasan kız istemeye gitmiş ailesiyle ablama da akşam ara olanları anlatırım demiş ablam da tam arayacakken aldım o telefonu elinden bir güzelde fırçaladım ablamı. sanane canım neler olduğundan biri beni istemeye gelsede erkek arkadaşım gittikten sonra başka bir kızla telefonda konuşsa kıyametler kopar.. o takılan yüzükler çıkar :) yazdıklarımdan anlayacağınız gibi aşırı kıskanç biriyim. ve bu durum kesinlikle benim açımdan kabul edilemez. kim ne derse desin benim huyum bu

ben olsam ben de kıskanırdım. ama belli bi temel attıktan sonra güven oluştuktan sonra senle tanıştırsa belki başta kıskansa da sonra sonra alışır normal karşılar hatta senle de dost olabilir

Back
X