Ben mi ilişkileri başaramıyorum benim görmezden mi gelmem gerekiyor

crvgmrs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
23
4
1
29
Bu aralar kafa çok karışık son 3 yıl içerisinde 2 ilişkim oldu ikisi de çok uzun sürmedi aldatılma ve kız ekleme yüzünden bitirdim ama bakıyorum da şu anki sevgilileri görmezden geliyor
Ben mi çok abarttım diye düşünmeden edemiyorum sanki herkes kabuleyormuşta ben kabul etmediğim için sorun bendeymiş gibi hissediyorum ve üzülüyorum
Ne yapmam gerekiyordu diye düşünüyorum tekrar olsa kabul eder miyim hayır diyorum ama kabul edenleri de görünce bende sorun olduğunu düşünüyorum
Aşk bir daha beni bulamayacak diye de düşünüyorum
Bende bir sorun olduğu için dogru kişiyi de bulamayacam hep aldatılacam gibi hissediyorum
Bu düşünce yapısı dogru nu acaba

Son düzenleme:
Karı kız ne ya...
Sizce doğru mu?
Değil tabi.Ama geçer.
Bir yıl oldu geçmedi
Birde ikimizin tanıdığı bir kız vardı ikimizin ortak tanıdığı tek kişi
Onunla sevgili oldu sonradan ve hala ilişkileri devam ediyor insan düşmanına yapmaz ama bana yapıldı

Sizi seven değer veren adam sizin hassasiyetinize saygı gösterir o da tadımız kaçmasın der rahatsız oldugunuz şeyleri yapmaz.Yasınız kaç bilmiyorum ama ilişkinin başında netlik çok önemli.Burası zamanında görmemezlikten gelip evlenince duzelir sanıp şimdi öyle yaptı böyle yaptı sevgim bitti napıcam diye ağlayan kadınların konusuyla dolu.Siz en iyisini yapıyorsunuz.

Belki de iyi olanlara farkında olmadan sen şans vermiyorsundur? Çok kafana takma bu durumu her insan kötü diye bir şey yok karşına 5 kötü çıkıyorsa bir iyi de mutlaka çıkar, zamana bırak.

Kiz ekleme nedir? Aldatma taniminizi bilmedigimden yorum yapamiyorum. Baskalariyla romantik veya cinsel amacli yazisiyorsa ayrilinir tabi ki. Ama arkadas olarak kiz ekliyorsa yakin kiz arkadaslari varsa ayrilinmaz.

Görmezden gelip gelmemek kendine olan saygınla alakalı bir şey. Umarım anlatabilmişimdir.
Güvenin zedelendiği için o şekilde bakıyorsun. Umarım karşına istediğin gibi biri çıkar. İhanete maruz kalmak çok kötü bir şey.

Sizi seven değer veren adam sizin hassasiyetinize saygı gösterir o da tadımız kaçmasın der rahatsız oldugunuz şeyleri yapmaz.Yasınız kaç bilmiyorum ama ilişkinin başında netlik çok önemli.Burası zamanında görmemezlikten gelip evlenince duzelir sanıp şimdi öyle yaptı böyle yaptı sevgim bitti napıcam diye ağlayan kadınların konusuyla dolu.Siz en iyisini yapıyorsunuz.
26 yaşındayım aslında çokta küçük değilim işte dediğim gibi kabul etmiyorum ama başkası kabul edince de bende mi sorun düşünüyorum belki de onlarla güzel bir yuva kuracaklar ve o kızların bir anlamı olmayacak gibi saçma sapan düşüncelere giriyorum

Görmezden gelip gelmemek kendine olan saygınla alakalı bir şey. Umarım anlatabilmişimdir.
Güvenin zedelendiği için o şekilde bakıyorsun. Umarım karşına istediğin gibi biri çıkar. İhanete maruz kalmak çok kötü bir şey.
Görmezden gelmedim
Ama bu şekilde de ilişkileri devam edince sorunu kendimde aramaya başladım evet ihanet çok kötü bir şey keşke hiç hayatıma girmeselerdi

Kiz ekleme nedir? Aldatma taniminizi bilmedigimden yorum yapamiyorum. Baskalariyla romantik veya cinsel amacli yazisiyorsa ayrilinir tabi ki. Ama arkadas olarak kiz ekliyorsa yakin kiz arkadaslari varsa ayrilinmaz.
Tanımadığı kızları eklemesi
Zaten arkadaşlarını eklese problem olmaz ki

Belki de iyi olanlara farkında olmadan sen şans vermiyorsundur? Çok kafana takma bu durumu her insan kötü diye bir şey yok karşına 5 kötü çıkıyorsa bir iyi de mutlaka çıkar, zamana bırakın kötü tecrübelerimden sonra kafam almak bullak oldu

Görmezden gelmedim
Ama bu şekilde de ilişkileri devam edince sorunu kendimde aramaya başladım evet ihanet çok kötü bir şey keşke hiç hayatıma girmeselerdi
Anormal olan sen değilsin, çağ.

Back
X