• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi kiskancim..

siz normalsiniz ama eşiniz için aynı şeyi söyleyemeycğim kötü niyetli olmayabilir ama o ne öyle ya ayşem fatmam hayriyem böyle samimiyet adı altında laçkalaşmış insanları sevmiyorum

Karşısındaki insanin rahatsz olabileceğini dusunmuyor mu hiç acaba ? Şayet ben olsam rahatsiz olurdum.. ismimi m li kimse söylemesn mümkünse eşimden baska . Esim böyle bişey yapsa zaten olay cikarrim neden çekiniyorsn ki rahatsz olduğunu söyle bnce

Tesekkur ederim ama bu ara üzerimizde bir huzursuzluk var simdimi söylemeliyim. Yoksa bekliyimmi.evet onu dusunmuyor, bunu sizin dediğimiz şekilde söylemeyi düşünüyorum, ben ona her zaman söylüyorum 3. Kişiler yüzünden beni kirma diye. Çünkü çok fazla iyilik yapmaya çalışıyor herkese.

Bence bir an önce söyleyin, her ne kadar siz fark etmeseniz de bu durum da sizde huzursuzluk yaratıyor. Siz rafa kaldırsanız bile bilinciniz sürekli bununla uğraşacak. Kendinize yersiz yük yapmayın. Elbette eşiniz iyilik sever biri olabilir ama;insanların ismine iyelik(sahiplik) eki eklemek iyilik değil. Her şey bu kadar basit aslında. Eşiniz gereksiz kişileri ne diye sahipleniyor? Size dilediğince hitap etsin böyle zira sahiplenmesi gereken yegane şey eşi ve yuvası.

Sonra yok efendim filanca kadın kocasini öldürüp kıyma yapmış, YAPAR TABI!!

Bunu kocaniza böyle gözlerinizi koca koca açıp söylerseniz birdaha hicbisey yapamiyorlar denedim onayladim :KK53: adam korkuyor resmen benden

Sonra yok efendim filanca kadın kocasini öldürüp kıyma yapmış, YAPAR TABI!!

Bunu kocaniza böyle gözlerinizi koca koca açıp söylerseniz birdaha hicbisey yapamiyorlar denedim onayladim :KK53: adam korkuyor resmen benden

:KK70::KK70::KK70:İlahi, Allah iyiliğinizi versin sabah sabah çok güldüm ya .Size katılıyorum ama :KK70::KK19:

Arkadaşımın eşi iyelik eki kullansa ben uyarırım ya hu. Yüzüne söylerim bunu arkadaşıma da söylemem ki silkelensin kendine gelsin diye. Kötü niyet olmayabilir de gereksiz bir samimiyet olarak geldi bana. Uyarmakta fayda var rahatsız oluyorsanız içinize atmayın böyle konuları. Kıskançlık değil ama fazla laubali bir davranış olarak geliyor bana diyebilirsiniz.

Evet paylaştım esimle önce şaka yollu açtım muhabbeti senin kahrini çeken benim sen git ona buna melem de gibisinden şakayla girdim.dedim bilyosun ben sevmiyorum ismiyle hitap et dedim. Yok dedi onlar benim bacım zaten senin bundan rahatsız olacagini bilyom seni kızdırmak için yapıyorum yoksa ben kimsenin peşinde değilim Rabbim de sasirtmasin vs dedi. Dikkat edicem dedim

Bir arkadaşımın eşi bana böyle seslense ben garipserim açıkcası, söyleyin her şeyden önce o kişilere ayıp yani.

Back
X