Ben mi kötü dusunuyorum bakarmisiniz

bademmelek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
695
755
103
35
Iyi aksamlar hanımlar 8 aylik bi oglum ve 9 yasinda kizim var.kayinvalidem aksam cay içiyoruz ortada hic bi konu yokken esim ve kayinpederimin yaninda bana sütun var mi diye sordu bende gayri ihtiyari evet sabah aldim dedim yok onu sormuyorum senin var mi sütun dedi nerden geldimi şaşırdım 8 aylik olmus oglum ve emiyor bunuda biliyor şaşırdığımı anlayinca ilkinde sütun 9 aylıktı kesildiydi simdi de kesildi mi diye sordum dedi ama hic hos bi ortam ve muhabet olmadi ki ise girdigimden dolayi ilk bebegimde sütüm kesildi bunu cok iyi biliyordu çünkü o baktı kizima simdi siz soyleyin lutfen bu muhabbet neden bütün kayinvalideler mi boyle...

İlk sütünüz kesildiğinde bu duruma çok mu üzüldünüz ? Normalde abartılıcak bi konu değil ama sizin hassas bi noktanız bu sanırım. Kv'niz bu kadar etkilendiğinizi bilmiyor olabilir. Ben kötü niyetli olduğunu düşünmedim.

Kayınpederin yanında sorulmasından bende hoşlanmam açıkçası.Daha önce farklı bir versiyonunu yaşadığım için biliyorum ne hissedeceğimi.Bebeğimi diğer odada emzirmek istiyorum diye kayınvalide bir sürü trip atmıştı.Neden babanın yanında emzirmiyorsun, o senin baban falan filan saçmalamıştı.Kayınpederin yanında uzanıp yatmıyorum, evlerinde kalmak durumumuz olursa da odamızın kapısını ısrarla açık bırakmak ister, kayınpederin yanında yatıp uzanamıyorum diye bir dolu alınıp gücenir kendisi.

Amann bosverin, he he deyin geçin.

Benim göğsümden pompa yaptığımda sütten çok kan gelirken, kayınvalidem ben göğsümü açtığımda sütüm duvara fışkırırdi derdi..

Manasizca bakardım suratına.

Sen şimdi bunu niye merak ettin diye sorun tepki verin sonradan sinir olacağınıza, yada en güzel he diyin geçin.

Bir çoğu böyle çünkü.

Iyi aksamlar hanımlar 8 aylik bi oglum ve 9 yasinda kizim var.kayinvalidem aksam cay içiyoruz ortada hic bi konu yokken esim ve kayinpederimin yaninda bana sütun var mi diye sordu bende gayri ihtiyari evet sabah aldim dedim yok onu sormuyorum senin var mi sütun dedi nerden geldimi şaşırdım 8 aylik olmus oglum ve emiyor bunuda biliyor şaşırdığımı anlayinca ilkinde sütun 9 aylıktı kesildiydi simdi de kesildi mi diye sordum dedi ama hic hos bi ortam ve muhabet olmadi ki ise girdigimden dolayi ilk bebegimde sütüm kesildi bunu cok iyi biliyordu çünkü o baktı kizima simdi siz soyleyin lutfen bu muhabbet neden bütün kayinvalideler mi boyle...
Bence esinle bunu konus hadi esinin yaninda bunu soylemesi sorun degilde gogsunden gelen emdirme sut olayini kayinpederinin yaninda konusmasi etik degil oldu olacak agda konusunuda konussun. Hem kayinpederinin yaninda konusmasi uygun olmamis hemde insan olarak bebekli bir kadina bunu sormak hos degil cok kirici bir davranis hayir yani olmasa ya da olsa eline ne gececk kendimi emdirecek cocugu yoksa arkandan yapacagi dedikodu malzemesimi topluyor. İki sekildede etik bir davranis degil hem esinle konus hemde kayin validene uyar sonucta konusulacak ortam var konusulmayacak ortam var.

KV nin nasıl davranışları olduğuna bağlı birazda. Öyle fazla karışmayan etmeyen bı kadınsa aynı Aylarda sutunuz kesildiği için merak etmiş olabilir. Ammaaa gelelim laf sokmayı seven herşeye takılan biriyse özellikle ortamda sorabilir. Oldum olası iyi veya kötü niyetli olsun annelere emzirme süt sorusu sorulmasina sinir olurum. Allah'ım yaslanirsam kimsenin sütünü merak edip.sormayim amiin

İlkindekine benzer aylarda olduğunuz için merak etmis sormus. Ne var ki bunda? Esinin yaninda sormasi neden sorun? Hadi kp anlarim da eşi neden sorun ettiniz?
Sadece sorduysa sorun yok bence , üstüne bilmem kimgillerin gelini 5 sene emzirdi dememiştir inşallah .
Yook daha once soylemistii ama 2 yil emzirdi sunun gelini diye bende yok ben skilirim demistim belki de beni her gördüğünde emzirme konusunu aciyor skti beni demek ki

Yook daha once soylemistii ama 2 yil emzirdi sunun gelini diye bende yok ben skilirim demistim belki de beni her gördüğünde emzirme konusunu aciyor skti beni demek ki
Beni kiyaslamadigi gelin kalmadi da ben eskiden cok takardim simdi takmiyorum. Kendimi ezik hissetim simdi ya dusundum de :)))
Amaaan He diyip geçiyorum. Boşver uzme bunun icin kendini..

Back
X