Ben mi kötü dusunuyorum bakarmisiniz

Benim annem de emzirdiğim dönemde eşim ve babamın yanında hep sorardı. Kızım sütün var mı yetiyor mu? Bebek ağlasa, kızım sütün yetmiyor galiba ac bu cocuk derdi. Ben hic garipsemedim. Geliyosa yok sütüm var geliyo derdim ya da yetmiyor galiba azaldı bu aralar derdim.

Bence şimdiden kendinizi alıştırın yoksa çocuk doğduktan sonra çok laf söyler.

Hem 40 olsa nolmus, ne ayıp..
Evet. İlk gebeligimde ben bunun yasindayken kacinciyi dogurduydum dedi.. iyi de sen ilkokuldan sonra okumamissin ben 2 univ okudum dedim ama gel de anlat.. ay amma dolmusum. Konu sahibinin konusunu baltalamayayim :/

Evet. İlk gebeligimde ben bunun yasindayken kacinciyi dogurduydum dedi.. iyi de sen ilkokuldan sonra okumamissin ben 2 univ okudum dedim ama gel de anlat.. ay amma dolmusum. Konu sahibinin konusunu baltalamayayim :/
İnan sana kastım yok, cahille sohbeti kestim diyesim geldi kayınvalidenize 😁

Resmen dengesizlik abideleri hepsi. Dusunmeden konusmayi pek bi severler. Onlarin yaninda kocanin elini tut, azcik yakin davran ayiptir. Ama sütün geldi mi? 2. Cocuk dusunuyo musunuz? Tarzi gerzekce sorular normal kabul edilir. Nasil bi kafada yasiyolar merak ediyorum valla. Ayıp.. insan icinde sorulmaz boyle seyler diye lafi yapistircaksin iste!!!

Kayınpederin yanında sorulmasından bende hoşlanmam açıkçası.Daha önce farklı bir versiyonunu yaşadığım için biliyorum ne hissedeceğimi.Bebeğimi diğer odada emzirmek istiyorum diye kayınvalide bir sürü trip atmıştı.Neden babanın yanında emzirmiyorsun, o senin baban falan filan saçmalamıştı.Kayınpederin yanında uzanıp yatmıyorum, evlerinde kalmak durumumuz olursa da odamızın kapısını ısrarla açık bırakmak ister, kayınpederin yanında yatıp uzanamıyorum diye bir dolu alınıp gücenir kendisi.

yok artık daha neler yani. ayıbını, etiğini tartışmayayım da ona ne yani çocuğunuzu nerede emzirdiginizden? deli midir nedir. şok oldum :KK57:

Kayınpederin yanında sorulmasından bende hoşlanmam açıkçası.Daha önce farklı bir versiyonunu yaşadığım için biliyorum ne hissedeceğimi.Bebeğimi diğer odada emzirmek istiyorum diye kayınvalide bir sürü trip atmıştı.Neden babanın yanında emzirmiyorsun, o senin baban falan filan saçmalamıştı.Kayınpederin yanında uzanıp yatmıyorum, evlerinde kalmak durumumuz olursa da odamızın kapısını ısrarla açık bırakmak ister, kayınpederin yanında yatıp uzanamıyorum diye bir dolu alınıp gücenir kendisi.

Tövbeler olsun 😂 kayinpederin yaninda cocuk emzirtmeye calismak nedir ya? :bicak:

kayinpederin yaninda sorması hoş olmamış ama o yakınlıktan dolayı olmuş gibi geldi bana laf sokmak isteyip istemediğini siz anlayabilirsiniz.

söyle deseydi evet sütün yok galiba çocuğun haline bak

Kayınpeder var diye rahatsız oldunuz herhalde ;)
Düşüncesizliğine verin

Amaan ne niyetle olursa olsun bir anneye sütün var mı diye sormak bana yanlış geliyor.
Kimse kimsenin bebeğini besleme şekline karışmamalı, sormamalı.

Ben emzirme muhabbetleri olunca , o kişilerin suratlarına baka bana mama vermeye devam ederdim.
Kaynanam 2 çocugunuda mama ile büyütmüş , o bile bana emzirmiyomusun mama vermesenmi derdi.
Yok mama yicek babası gibi der geçerdim.
Takma belkide kötü niyetle söylememiştir

Sen süt değil zehir akıtırsın hiç doğurmaya uğraşma diyen kaynanam geldi aklıma allah bıldıgı gıbı yapsın gece gece aklıma getırdın o lanet kadını:sinirli: guzelce uyar kp varken utanıyorum lutfen mustehcen soruları ıkımızken sor dıye

Iyi aksamlar hanımlar 8 aylik bi oglum ve 9 yasinda kizim var.kayinvalidem aksam cay içiyoruz ortada hic bi konu yokken esim ve kayinpederimin yaninda bana sütun var mi diye sordu bende gayri ihtiyari evet sabah aldim dedim yok onu sormuyorum senin var mi sütun dedi nerden geldimi şaşırdım 8 aylik olmus oglum ve emiyor bunuda biliyor şaşırdığımı anlayinca ilkinde sütun 9 aylıktı kesildiydi simdi de kesildi mi diye sordum dedi ama hic hos bi ortam ve muhabet olmadi ki ise girdigimden dolayi ilk bebegimde sütüm kesildi bunu cok iyi biliyordu çünkü o baktı kizima simdi siz soyleyin lutfen bu muhabbet neden bütün kayinvalideler mi boyle...

sorun yok bence sormasinda. bir kötülük olduğunu dusunmuyorum

İşgüzarlık işte. Çok patavatsizlar.
Eşimin kuzeninin bebeği 7,5 aylıkken karnında öldü. Ben de 5 aylık hamileydim.
Ondan sonra sürekli arayıp " oynuyor mu? " diye soruyordu. :işsiz: :işsiz:
Korkuyordu güya ama böyle yaparak beni daha çok korkutuyordu. Şimdi seninki de aklına sokmuş resmen. Eminim sen de şüpheye düştün.

Back
X