hanımlar iyi akşamlar o kadar sinirli ve gerginim ki... Şuanda odamda oturmuş sinirimden ağlıyorum. Konuya gelirsek.
Allah bağışlasın 40 gün önce bi evladım oldu bugün 40 ı çıkcaktı. Oğlum akşam başlayıp gece yatana kadar aralıksız ağlayan bi bebek. Bunu her gece yaşıyoruz sadece kucakta duruyor ve morarana kadar ağlıyor. Konu da şu ki eşim olcak ultra beyinli bugün peşine kayınpederimi takmış eve getirdi. yahu be adam gelmeden yarım saat önce açız diye haber vermek nedir. zaten bu bebek durmuyor uykusuzluktan bitap düştüm. Ya deliricem hanımlar. kayınpederim sevgilisiyle gününü gün etmek için başka şehirden buraya geliyor her geldiğinde kalmak istiyor. Bir öncekinde doğuma çok yakındı o gittiği gece doğurdum. bu kadar düşüncesizlik olur mu allah aşkına.
Benim angut kocamda her seferinde yalvarıyor adeta kall baba diye. Gezmesini bile kalacağı yeri ayarlasın. Afedersinizde memem dışarda geziyorum oğlum zerre durmuyor. Bugün ikimizfe banyo yapıcaz ayıp degil mi allah aşkına.
Birgünden ne olacak diyor. Yahu önceden gık demedim ama artık yoruldum. Her ay her ay yeter yani evlensede kurtulsam artık. Hasta değil düşkün değil lohusa kadınla ne iş var.
Bu bir iç dökme herkesin yorumunu okuyacağım ama hemen dönemeyebilirim. malum susmayan bir bebek ve beyinsiz kocamla kp var. herkese iyi geceler hanımlar.
Bide haksızsam lütfen söyleyin.
davet etsin etmesin demiyorum. ama gece gündüz bebeğim durmuyor buna rağmen enayi yerine koyup emrivaki yapması zoruma gidiyor. Hizmet bekleniyor aynı zamamda bebek sussun istiyor. kayınpederimin evi olmasına rağmen sevgilisi ile buluşmak için bizim şehre geliyor. Pazartesiye kadar burda. Aynı şehirde 3 oğlu 1 kızı daha var. Diğerleri değilde neden ben. Ben hala kendimi toparlayamadım. Sabahtan akşama akşamdan sabaha sadece kucakta memede duran bi bebeğim var. Dün kaldı amenna ama pazartesiye kadar herkeste bir gece kalabilir. Diğerleri daha müsait ama hep ben enayi yerine koyuluyorum.kayinpederinizle ne yasadiniz bilmiyorum ama. esiniz evine babasini davet ettigi icin BEYINSIZ olmamali. cok abartiyorsunuz ve kismen haksizsiniz.
lohusa oldugunuz icin boyle dusunuyor olabilirsiniz. ama neticede kocanizin babasindan bahsediyorsunuz. oncesinde coooook buyuk bi probleminiz yoksa tabi..
Yaaa bayildimhanımlar iyi akşamlar o kadar sinirli ve gerginim ki... Şuanda odamda oturmuş sinirimden ağlıyorum. Konuya gelirsek.
Allah bağışlasın 40 gün önce bi evladım oldu bugün 40 ı çıkcaktı. Oğlum akşam başlayıp gece yatana kadar aralıksız ağlayan bi bebek. Bunu her gece yaşıyoruz sadece kucakta duruyor ve morarana kadar ağlıyor. Konu da şu ki eşim olcak ultra beyinli bugün peşine kayınpederimi takmış eve getirdi. yahu be adam gelmeden yarım saat önce açız diye haber vermek nedir. zaten bu bebek durmuyor uykusuzluktan bitap düştüm. Ya deliricem hanımlar. kayınpederim sevgilisiyle gününü gün etmek için başka şehirden buraya geliyor her geldiğinde kalmak istiyor. Bir öncekinde doğuma çok yakındı o gittiği gece doğurdum. bu kadar düşüncesizlik olur mu allah aşkına.
Benim angut kocamda her seferinde yalvarıyor adeta kall baba diye. Gezmesini bile kalacağı yeri ayarlasın. Afedersinizde memem dışarda geziyorum oğlum zerre durmuyor. Bugün ikimizfe banyo yapıcaz ayıp degil mi allah aşkına.
Birgünden ne olacak diyor. Yahu önceden gık demedim ama artık yoruldum. Her ay her ay yeter yani evlensede kurtulsam artık. Hasta değil düşkün değil lohusa kadınla ne iş var.
Bu bir iç dökme herkesin yorumunu okuyacağım ama hemen dönemeyebilirim. malum susmayan bir bebek ve beyinsiz kocamla kp var. herkese iyi geceler hanımlar.
hep geliyor şimdiye kadar bi kere saygıda kusur etmedim ama bu durumumda düşünceli olabilir bizden daha müsait 4 çocuğu daha var ve o inadına buraya geliyor. çünkü eşimi büyütmüş o 3 4 gün evine alamazmıymış. Benim babam şehir dışında geçen cuma geleyim mi dedi hayır baba dedim. gelip gidecekti oysa ki...Normal zamanınız olsa ayda bir gün misafir edilir derdim ama lohusa olduğunuz için anlıyorum sizi ben o dönemde bana yardım için gelenlerden bile rahatsız oluyordum,hemen bitirip gözümün önünden kaybolsunlar istiyordum. Zor bi dönem muhtemelen eşiniz tam anlamıyor sizi anlayamıyor da olabilir. Zamanla geçecek hepsi
yapmadım zaten geldiler yemek hazır mı dedi hayır çocuk durmadı pide söyledim dedim. Bir iki laf söylicek gibi oldu. mutfakta herşey var ama zamanım yok dedim. Gerçektende öyle ilk hafta kv yemek yaptı kalan 30 gündür nerdeyse sabah akşam kahvaltı yapıyoruz. Bile bile bu hainliği yaptı ya babası gitsin ben yapıcağımı biliyorum.Yaaa bayildimcok guzel yazmissin basligi okudugumda icerige gecmeden dedim ki kesin beyinsizdir. Ki oyleymis cidden tam agzi yuzunu tavayla morartmalik. Canim hicbiesey yapmayacaksin bu cocuklarlabe yapayim kendi getirsin yemeginizi manyak mi ne ya. Gebertcen boylelerini. Sen uzulme he degec caniiskma onceliksen ve bebegn oda aldn babasini gitsin nerde yiyosahiic skma cnini.
gerçekten çok zor. rabbim tüm annelerimizi anne adaylarımızı ve evlat bekleyenlerin yanında olsun.Lohusalik garip bisey yasamayan anlayamaz esiniz haksiz sizin yorgun uykusuz oldugunu bile bile ac gelmesi dusuncesizlik ya disarda yeyip gelecekler ya da kendisi yapacak ve sizden hicbisey beklemeyecek
Hklsn canm ne yaparsan. bebekli ister istemez zorlaniyo insan. Uzme kendini destek olmasi lazm sana bunu ypiyoyapmadım zaten geldiler yemek hazır mı dedi hayır çocuk durmadı pide söyledim dedim. Bir iki laf söylicek gibi oldu. mutfakta herşey var ama zamanım yok dedim. Gerçektende öyle ilk hafta kv yemek yaptı kalan 30 gündür nerdeyse sabah akşam kahvaltı yapıyoruz. Bile bile bu hainliği yaptı ya babası gitsin ben yapıcağımı biliyorum.
Verin bebegi esinizin kucagina gelince yapin yemeginizi anlasin halinizihanımlar iyi akşamlar o kadar sinirli ve gerginim ki... Şuanda odamda oturmuş sinirimden ağlıyorum. Konuya gelirsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?