ben mi kötü düşünüyorum eşim beyinsiz mi?

Benimki 5 aylık olacak
Yok arkadaş uyumuyor oğlan
Sürekli kucakta
Kendime hayrım yok
Gelen misafire yemek yapacak ne zamanım var ne mecalim
Sen haklısın
 
Off lohusalık bitmeyen ateş basması, haklisiniz eşinizin sizi düşünmesi gerek . Kp de aynı şekilde.
Benim kv kızının yanına gitti dubai ye kp evde tek kaldı. Öncelikle allah rızası için sonrasında vicdanım el vermediği için eşime diyorum babanida getir tek kalmasın. Lâkin nasıl diyorum yemek yapabildiğim günlerde, evi toparladıysam. Eşimde hergun sorar getireyim mi diye öyle mahcup soyluyorki getirme diyemiyorum bazen .. çayı meyveyi eşim halleder sofra kurmaya herşeye yardım eder 15 aylık yaramaz ötesi bir kızım var . Destek olup yardım ediyorsa ayda bir belki çekilir, ama.sizi düşünen yoksa gitsin otelde kalsın
 
Eşinin babasını eve davet etmesini normal karşılayanlar olmuş Kesinlikle normal değil ( kolik bebeği olmayanlar anlamaz malesef)
6 ay öncesi geldi aklıma ..
Süt yapmak için yemek yenen gerekiyor sabahın köründen akşam 2ye kadar yemek yapamadımda yiyemedimde ..
Anneleri çağırdım son çare açık bir yerler bulup yemek getirip bebeğe bakmışlardı karnımızı doyurmuştuk ..
Asla unutmam ama gecicek ..
Eşim kardeşini getirmek istedi bide yatılı kesinlikle kabul etmemiştim ( çok sevmeme rağmen) göğüsler sürekli dışarda zaten ..
Misafir kabul edicek durumda olmuyor insan heleki yatılıııı ..
Şuanki duruma herkes alıştı eşim işten gelir çoçukla vakit geçirirken yemek yapılır dönüşümlü yemek yeriz hala ..
Eşinizin yaptığı düşüncesizlik ..
Gelenlere durumu gösterip siz hizmet bekleyin sonuçta lohusasınız olması gereken buuu ..
Mümkünse sabahta ay bu yapılıcak şu yapılıcak diye ricada bulunun ..
 
Hic kendinizi odalara kapatıp ağlamayın, eşiniz düşüncesizlik yapmış ve yapmaya da devam edecek. Kayınpederinizi ve eşinizi yok sayarak bebeğinizle ilgilenin. Esiniz bir sey talep ederse yemek , kahvaltı v.b seyler yani cocuk durmuyor sen yapıver canım deyip odanizdan çıkmayın, uzanın . Babası esinizi büyüttü diye sizde kalıyorsa bakılan sizin eşinizmiş madem o hizmet etsin babacığına.
Normal zaman olsa babası tabiki gelsin derim de lohusa kadının evinde ne isi var adamın. Wc banyo hep dert olur. Aslında böyle odada emzirirken falan babasina yakalanmış gibi yapacaksın görecek eşiniz lohusanın evinde yatılı misafir olmaması gerektiğini. Ama yapılmıyor o da iste maalesef.
 

kiz sen kesin lohusalik yasamadin söylesene bak merak ettim dogru tahmin mi
 
Dışardan soyleseydiniz canım her şeyin kolayı var. Zaten stresliyken canınızı buna sıkmaya değmez. Evet düşüncesiz bir eşiniz var ama strese girmeyin. Aclarsa dışardan bir şeyler söyleyin. Eşinize de diyiverin çayı koysun siz bebekle ilgilenin. Aksi bir şey söyleyip sinirlendirirse de ağzına terlikle vurmak suretiyle tepkinizi gösterin.
 
Yeni doğum yapmış biri olarak çok haklısınız. Benimde 3 aylık bebeğim var o dönemlerde yarı çıplak dolaşıyodum evde. Kadın neysede eve erkek gelmesini hiç istemiyodum helede çocuk durmuyosa. Anladığım kadarıyla bi akşam kalıp gidecek. Çok canınızı sıkmamaya çalışın(o dönemden geçmiş biri olarak mümkün diil biliyorum ama)
 
Sizi cok iyi anlıyorum bende 4 ay önce doğum yaptım ve uyumayan ağlayan bebek çok zor Siz Zombi gibisiniz ve evde yabancı birileri var rahatça hareket edemeyeceksiniz. kendiniz bile karnını zor doyuracaksin millete nasıl yemek yapacaksın tabiki sen haklısın. daha göğüslerin yara acıyor zor emziriyorsun dusuncesizlik bu
 
Söyle dışarıdan yemek. Koysun eşin yesinler. Uykusuzluk yorgunluk tahammülsüzlük yapıyor. Herşeyi takmayın.
 
 
Belki haklısınız ama eşinizden bu şekilde bahsetmeniz hoş gelmedi bana.. insanlık hali sürekli iniş çıkış yaşıyoruz eşinimizle ama hakaret olunca cirkinlesiyor
 
Valla bende lohusayken kv kp yemege caya cok gelmisti bide sezeryan olmusum 3 gun anca dinlebilmistim oglum sarilik olmustu hastanede yatmistik falan.. millette anlayis yok simdi oglum 2 aylik ama ben hala lohusa kafasindsn cikamadim gelmesinler istiyorum
 
3 ay dolsun bebegin duzene gircek daha az aglicak merak etme ama esinde aciz dediğinde aaa bende acim cocuktan halim kalmadi gelirken banada paket yaptirin biseyler de. Babasini getirmeyi bilen, evde cocuk bakicisi olarak hizmetci olarak seni goren koca bi zahmet elini cebine atsin. Tek basina yapmadigin gibi onu babasiyla beraberde almadin. Sen sakin sinir olma gayet gevsek bi tavırla oyle bi durumda dışarıdan yemek soylet veya ona yaptir. Ben kolik bebegi ve onunla ugrasmanin zorlugunu cok iyi bilirim. Butun enerjimi bitirmisti o 3 ayda.
 

Bu durumda esinizin babasinin evinizde hiçbir işi yok. Baska çocuğu olmaz oralarda neyise. Ama adamda suç yok. Düşüncesiz kocanızda sorun. Durmadan ağlayan bebeğe bakacağa yerde boş yerden iş çıkartıyor başınıza. Esinizi karşınıza alın kp gidince ve ciddi şekilde konusun. Lohusalik zaten zor bir süreç. Başka erkeklerin işi yok etrafinizda. Baba dahi olsa. Hekes gezecek zamanını ve yerini bilsin
 
Haklisiniz.sizde acsiniz %100.lohusasiniz.size yemek yapilacagina sizden yemek beklenmesi sinir bozucu.yoksa kp gelmis ne var
 
Sen sonuna kadar haklisin. Eşinzse malesef cok düsüncesiz sana ve evladina karşi
 
Keske telefondayken kocaniza surekli aglayan bir bebekle yarim saatte nasil yemek yapmami bekliyorsun diye sorsaydiniz. Disarida yiyin ya da eve siparis edin beraber yiyelim diye teklif etseydiniz. sizin icinde bulundugunuz durumu belli ki idrak edemiyor, icten ice alinip dolup neden anlamiyor diye kizmak yerine, siz sakince ona anlatacaksiniz. Eger hala anlamamakta diretiyorsa istediginiz sekilde tavir koymak hakkiniz.
Kayinpederinize gelince; Belki sizin esinizi diger cocuklarindan daha cok kendine yakin goruyordur, yaninda evinde daha rahat ediyordur. Yine sakince esinize bebekle misafir agirlamanin cok zor oldugunu, gelen misafiride iyi agirlayamamanin ayip olacagini, surekli emzirdiginiz icin rahat edemediginizi soyleyin anlar herhalde.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…