yorum yapan herkese teşekkür ederim. Eşim ailesi yokken melek gibi. Evi temizler oğlanla ilgilenir yemek beklemez ya kendi yapar ya kahvaltı yeriz. Ama ailesinden biri varken erkeğim ben ailem niye sen yapıyosun demez mi ezik durumamı düşeyim sanki evde erkek olan ben değil de senmişsin gibi oluyor diyor. Normalde pazartesi gidicekti. Dün sabah eşim işe gitti kp öğlen namazına kadar evde oturdu sonra kalktı namaza gidip geri geldi. 2 3 saat daha oturup sevgilisinin yanına gitti. Akşam gelirim birşey lazım mı dedi. Yemek yok baba yiyip gel istersen bebek durmuyor dedim. Eşimi aramış ne saygısızlıgım ne tembelliğim kaldı. Nasıl kadınmışım alt tarafı bir çocuğum varmış. Nasıl ona akıl verirmişim neler neler demiş. Eşim eve geldi bana neden böyle yaptın ayda 1 kere geliyor zaten dedi. Bende biraz sinirlendim haliyle yeter artik dedim 2 gündür ne çayı ne kahvesi bitiyor. Ee ben yapıuorum ya da cocugu tutuyorum ya dedi. Bende bana yetmediğini bebeğim uyuduğunda ya da sen tutarken uzanıp dinlenmek çıkıp hava almak istiyorum yeter artık tıkıldım kaldım. Gelmesin baban asıl saygısız olanda nankör olanda o dedim. Ağladım sinirimden herşeyi anlattım. Ben buyum yetemiyorum git babanla yaşa bak ona istersen ama ben daha kendime bile yetemiyorum bi lokma yemek için seni bekliyorum. Ayıp değil mi ben bu çocuğu emziriyorum tesettürlüyüm evde klima çalışıyor bebek için haliylr sıcak sürekli hareket halindeyken iyice terliyorum heryerim süt gögüslerim yara halime bak karına ne reva görüyosun grur duy kendinle dedim. Biraz eşyalarımı toparladım ben 2 gün babamlara gidicem baban gidince ararsın dedim.
Baya yalvardı bu halde gitme soğursun biliyoum seni ozür dilerimler uçuştu. Hep aynı şeyler yapıp yapıp özür diliyor.
Erkek olman ailen varken bi tabak kaldırmana mani değil kabullen artık diyorum hala erkekliğine laf geliyomuş gibi hissettiriyormuş.
kusura bakmayın. uzun oldu son durum ben galip geldim. Kp gelmedi eşim arayıp durumu izah etmiş rahat edemiyor çocuk durmuyor sende rahatsıx oluyosun darlyda da rahatsız en iyisi bu ay x abimde kal demiş. Babası da küsmüş. Karısının ağzıyla babasını kovmuşmus. Eşimde karının ağzına bakıyosum diyince sinirlenip lohusa kadınla ne işin var akşama kadar gelininle oturdun ayıp değil mi ben de rahatsız oldum baba kız nasıl sineye çeksin demiş. Velhasıl ilk kez beni anladı sanırım. Umarım uzun sürer. Çaresizliğimi bi tek o biliyor. Inşallah hep destek olur.
herkese teşekkür ederim. Tüm yorumları okudum ama malum brbeğim izin vermedi merak eden olur diye de son durumu paylaştım. allah razı olsun yorumlar için.