ben mi kötü düşünüyorum eşim beyinsiz mi?

Burada yüzlerce insan girip kocanıza beyinsiz söyleminizi okuyacak, belki bir çoğu da kocanıza sizin sayenizde hakaret edecek. Ben bu noktadayım. Nasıl içiniz rahat ediyor, bu kadar saygısız bi evliliği nasıl yürütebiliyorsunuz?

Saygının -bana göre sevgininde- olmadığı bi evlilikte her şey olur. Kocanıza şaşırmadım.

Haklisin.
Bu gunler disardan etli ekmek yaptirin onu yesinler isitip, ugrasma hic.
Bi dahaki sefer icinde canini oku kocanin.

eşiniz çağırmış eşiniz ilgilensin
kocanız babasını çağırdığı için beyinsiz değil
ama aynı şehirde 3 çocuğu daha varken siz lohusa iken size yatılı misafir çağırması
sizin yumuşak olup sürekli dediklerini yaptığınız anlamına gelir
siz bakmaz ilgilenmez çocuk durmuyor diye çocuk ile ilgilendiğinizde problem çözülür

herşeyi deniyorum. Gazını ve tuvaletini yapıyor. Geğiriyorda ama sanırım yeterli gelmiyor sürekli kucakta sallanmak istiyor 12 olmadan yatmıyor. 3 de kalkıp tekrar başlıyor. Şasırdım kaldım iyice..

Verin bebegi esinizin kucagina gelince yapin yemeginizi anlasin halinizi
Böyle durumda benim eşim mutfağa kendi girer yada bebeğe bakar ben yapardım yemegi
günlük yemeği ya eşim yapar ya çocuğa bakar ama dün babası var diye benden hizmet bekledi. Zoruma giden emrivaki yapılmasi. Evde her yer her yerde pat diye gelinir mi? Çok öfkeliyim eşime.

Sakın olun sakın olun ve eşinize beyinsiz demeyin.Kayinpederin yanında rahatsizsaniz geçin odanızda emzirin.

Eşinizin ailesini kabullenmelisiniz..
her ay burda zaten kabulleniyorum anlatamadım heralde yarım saat kala hsbrr verildi. Sürekli ağlayan bir bebeğim var açız diyor saygısızca biliyor günlük işlerimi yapamadığımı bebeğin gece gündüz ağladığını ama en olmaz günde emrivaki yapıyor. Bana sabahtan veya birgün önce haber verde enayi yerine koyulmasam bu kadar ofkelenmem

Eşinizin arkasından olan bu söylemleriniz hiç hoş değil . Eşiniz düşüncesiz olabilir ama bu hakaretleri haketmiyor bence . Ne olursa olsun bu uslupla bir yere varmazsınız saygı önemli birşey.
haklısınız ama çok öfkeliyim eşime

Haklisin.
Bu gunler disardan etli ekmek yaptirin onu yesinler isitip, ugrasma hic.
Bi dahaki sefer icinde canini oku kocanin.
zaten gelince yemek yaptın mı dedi hayır pide söyledim dedim. Vaktim yoktu bi elimde bebrk bi elimle iş yapmaya çalıştım çok zor oldu o bile

kocam babasını çağırsın her ay bizde 4 5 gün ama herşeyin bir zamanı vakti var. Benim babam el gibi 10 ar dakika oturuyor farklı şehirden geliyor bir bardak su bilr istrmiyor. Insanda anlayış olmalı. Gece gündüz ayaktayım bebeğim zerre durmuyor eğer birazcık aklinı kullansa neden her geldiğinde biz diğerleri değil diye sorabilir kendine.

Benimki 5 aylık olacak
Yok arkadaş uyumuyor oğlan
Sürekli kucakta
Kendime hayrım yok
Gelen misafire yemek yapacak ne zamanım var ne mecalim
Sen haklısın
40 çıkınca düxelir diyorlardı yalanmış sanırım. Allah yardımcınız olsun

keşke bir kaç gün önce söylede basımla beraber ama yarım saatte ben evimi toplayayım yemek mi yapayım.

kayınvalidem melek gibi. ama kayınpeder anlayışsız. Eşim işe gitti sabah o hala evdeydi şükür ki namaza gitti

Haklı yada haksız olmamız tartışılır ama uslübunüz tarşımaya yer bırakmayacak derecede kötü. Beyinsiz koca nedir.

esiniz arayip geliyoruz dediginde, ev musait degil, siz disarida yiyip gelin deseydiniz keske.

erkekler dusunemeyebiliyorlar,
en guzeli tabi ki size sormasi,
bu konuda muhakkak konusun esinizle.
ama musait olmadiginizda da boylece soyleyin yani, basinin caresine baksin.

ben de sinirle de olsa bu kadar sert konusmamalisiniz esiniz hakkinda diye dusunuyorum, dil yarasi diye bir sey vardir,
her yapilan unutulur da soylenen unutulmaz, dikkat edin bence.

çayını falan kendi hazırladı. Ilk bi söyledi bu evin hanımı ben miyim diye sonra verdim çocuğu onun ağlamasına hiç dayanamadı. Malesef sabah gidip aksam gelince çocuktan bi haber kendisi.

malesef pazartesi gidecek

malesef dediğiniz gibi. Ben hals kenfimi toparlayamadım. Çok ağrım var hala

Eşin haksız ve bebeğin kolik canım. Umarım her şey düzelir.
evet kolik. ne yapsam işe yaramıyor o ladar üzülüyorum ki. Kendiside ağlamaktan yorgun düşüyor. Bu durumda afedersiniz gögüsüm dısarda geziyorum. sürekli oda ofa gezdiriyoruz gezerken susuyor. O ağladıkça ter basıyo ve üstümde sadece atletle duruyorum. tesettürlüyüm kayınpederin yanında oda oda gezemedim minik çocuk odasında beşiktan artan yerde. 2 3 adım anca atılıyor. O kadar bunaldım ki bu krizlere rağmen 5 gün bizde kalması kanıma dokanıyor. 4 çocuğu daha var hepsinim çocukları büyük ev hanimı. Kimse istemiyor babalarını annelerini terk etmiş başka kadınlarla geziyor diye affetmiyorlar eşim hariç.

Söyle dışarıdan yemek. Koysun eşin yesinler. Uykusuzluk yorgunluk tahammülsüzlük yapıyor. Herşeyi takmayın.
uykusuzluk sürekli ağlayan bebek. Geçmeyen ağrılarım. Bunların üzerine kendini babasına kanıtlamaya çalışan eş. Dışardan söyledim. Neymiş babası zaten ev yemeği yiyemiyormuş. Bugün kendisi yapıcak. pazartesiye kadar ne yerlerse yesinler. Artık misafir istemiyorum o kadar delirme noktasına geldim ki bi kişi dahi ağırlıcak vaktimde tahammülümde yok. doğumdan beri 1 gün görümcem 10 gün kayınvalidem 5 gün üvey annem kaldı 5 günde kayınpeder etti 21 zaten doğum yapalı 41 gün oldu el insaf insanlarda düsümce yok. yatiya gelmeyenleri saymıyorum bile.

Gecmis olaun kocaniz beyinsizzz bi tanede bende var!!evlilik yildonumunu ailecek kutlamaya gelmislerdiesimde keske yemek yapip biz davet etseydik demisti
bazı üyeler usluptan bahsetmiş 5 dakika benim durumum başlarına gelse anlarlar ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…