ben mi kötü düşünüyorum eşim beyinsiz mi?

oy o lohusalık ne zordur anneme ve eşime beni yanlız bırakmayın sakın dediğimi bilirim..eşin düşüncesiz sen haklısın

Valla lohusa degilim ( henuz:), hamile değilken bile esim arayip yarim saate geliyoruz aciz dese tamam hayatım ne sipariş vereyim diye sorarim. Hele bi de bebekle hiiicc uğraşamam yemek hazırlayacağım diye. Ne kasıyorsun kendini uzat bacağını otur. Emzirme önlüğün varsa kpederin yaninda emzir.

Hamileligimin kanamalı bir döneminde kvalidem kpederim ve kaynım cat kapi gelmişlerdi çaya geldik diye. Normalde huyları degildir ama bize yakınlarmış uğramak istemisler. Hay hay dedim buyrun uzandığım yerden kalkmadım ztn kaldırmadilar sag olsunlar. Eşim de cay koydu börek vs de kendileri getirmisti. Kimsenin huzuru kaçmadı gile oynaya bi aksam gecirdik. Kimse kasmasa beklenti içine girmese ilişkiler de çıkmaza girmicek aslinda.

Cidden beyinsizmis öne ya bencil herif senin bunalımına yardımcı olucagina bide hizmet mi bekliyo cidden al tavayi geçir tepesinden aşağıya

Ah o meme disarda gezme hallerini bilirim
Insanin esi disinda kimseye tahamulu kalmaz
Esin de dusuncesiz kpeder de
Yemek yapma
Disarda yesinler sana da getirsinler
Bebegi ver kucaklarina gir bi dus al uzun uzun
Bezle doyur ver baksinlar
Rahat ol
Daha yeni atlatmis biri olarak soyluyorum

Eger umursayıp çabalarsanız devamı gelir.
Önceliginiz size ihtiyacı olan bebeginiz.
Eşiniz babası ile ilgilenebilir karnını doyurup her ihtiyacını karşılayabilir.
Ama siz yapmayıp ona fırsat tanırsanız

Konu sahibinin durumu sizden farklı. Keşke kayinvalideniz kızlarına gitse..

Disarda yeyip size de birseyler alip gelmesi gerekirken açız demek nedir. Sen onlara hizmet etme al bebegini gir odana. Acikinca veya bebegin uyuyunca git karnini doyur kendin

Lohusa olmak zaten zorken hele durmayan bir kolik bebekle lohusalık cinnet sebebi, hafifletici sebep.
Buna rağmen eşin böyle yaptığı için evet beyinsiz.
Dışarda yiyin gelin yoksa gel yemek yap neremle ne yapıcam diye tepki gösterseydin keşke.
Mesele 1 gün meselesi değil.
Ama anlayan nerde

Konu sahibinin durumu sizden farklı. Keşke kayinvalideniz kızlarına gitse..
Çokta farklı değil aslında gidebilecek yeri oldugu halde gitmeyen büyükler yüzünden ,sıkıntı çeken ve eşi ile zaman zaman arası açılan , hatta eşinden nefret etme safhasına gelen iki insan var ortada

Açsalar dışarıda çıkıp yesinler ya da eve bir şey söyleyin, sizin durumunuz malum. Ayrıca hoşgeldin der çekilirdim odama ben olsam. Kendileri baba oğul takılsınlar.

Sanki benim kv-yi anlatmissiniz ))) Sezeryan dogum yaptim, bebek kolik, uyumuyor, surekli bagiriyor, gunumuz acillerde geciyor, bu da akrabalarini arayip bize gelin diyor habire, gelene de kal diyor. Surekli yemek istiyor benden.Temizlik yapmaz, batirir, bulasik yikamaz, makineye koymaz, masayi yedikten sonra silmez, misafir geldiyinde çay bile koymaz önlerine, benden de cesit cesit yemek isterdi misafiri icin. Kendine cay bile demlemezdi, bana demlettirirdi o halimle. Düşunuyorum da nasil da saf, dilsiz olmusum (((
Gece gece baya sinirlendim kayinvalideme )))

Aynı kadından bahsediyoruz sanki bütün o saydıklarınız bizde de mevcut kılını kıpırdatmaz herşeyi milletten bekler üstünden kuş uçsa üstümden uçtun gel şu işimi gör diyecek o derece

Esin beyinsiz net. Yapma yemek memek getrmeyi biliyosa doyurmayida bilsin madem. Kp ayri kocan ayri beyinsiz hatta

Aynı kadından bahsediyoruz sanki bütün o saydıklarınız bizde de mevcut kılını kıpırdatmaz herşeyi milletten bekler üstünden kuş uçsa üstümden uçtun gel şu işimi gör diyecek o derece
Bizim kv-lerden kitap yazilir )))

Başlık tam yerinde olmuş. Çok haklısın ama omunda babası sonuçta sen kendini yorma umursama hizmet etme fazla.
Benim de 2 aylık bir bebeğim var gazdan durmuyor. Meme de sakinleşiyor. Memeyi açık unutup balkona çıktığımı bilirim. Öyle bir durumdayız.
Bizim kv ve kp de, artık beyinsiz oğullarını arayıp gelelim mi diye soruyorlarmış o da gelin diyor tabi ki eşimin bana haber vermesiyle gelmelerinin arası 20 dk en fazlaaa.
Bugün de aynı şeyi yaptılar evi pislik alıp götürüyordu hiç umursamadım. Sabahtan kalma bir bardak çay verdim ve kahve yaptım. 1 saat sonra gittiler. Biraz anlayış lazım ama nerdeeeee.

Esin tam bı beyinsiz benim esım gibi cok anlayıssızlar bende cok cektım ilk yirmi gun evdeydi agzımdan burnumdan getirdi simdi bebegım, 2.5 aylık oldu aklıma gelıdkce nefret ediyorum bu kadar anlayışsız insan olamaz her seyden kavga cıkarıyodu kıymetli babası alt katta oturuyo ya yemege ya caya davet ediyordu zorla. Ben hala sütten takmıyorum cocugu rahat emzirim diye buda inat eder gibi cagırıyodu. Yeri geliyo ben kendi kahvaltımı yapamıyorum yada aksam yemegi mi yiyemiyorum bizimki ailesini yalvar yakar caya yada kahveye cagırır Allah sorsun cok dusuncesız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…