ben mi kötü düşünüyorum eşim beyinsiz mi?

Erkekler oyle. Hic tripli kadin sevmioruz demesinler. Resmen triple şekil aliyolar. Rahat anlayışlı huzurlu kadin ol gider huzursuzun birine aşık olur. Açız yazio ya ben de açım bebekle yapamam yemek getirin yaz. Cocuk durmuo de gec icerde otur evladinla. Sen olmasan napacaklarsa onu yapsınlar.

Ya bosver bos yorumlara takilma mantiki, sonuc verecek yorumlara odaklan sen zaten yorgunsun. Arkadasim sabaha kadar sunu dinletio.

Bi de soyle hamak aldi o yeri göğü inleten bebekten eser yok simdi

Eklentiler

• Screenshot_20181109-142348.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 52
Lohusa oldugunuz icin boyle dusunuyor olmalisiniz ! Esiniz babasini evde misafir etmek istedigi icin beyinsiz olmamalı. Babasi sonucta ...merak ettim sizin babaniz gelecek olsaydi ne diyecektiniz ?
Esiniz aradiginda yapamadigimi biliyorsun yada gelirken hazır biseler al diyebilirdiniz.
Gereginden fazla abarttiginizi dusunuyorum...

Bende açim disarda ne yiyeceksiniz banada paket yaptir getir diyip geldiklerinde rutinini bozmadan bebekle kendi banyonu halledip sonrasinda kucaginda bebeginle gelip 1 bardak cay icip bebegini uyutmaya gecseydin.
Bebekli evin duzenini 1 gun icin dahi degistirmesi ne kadar zor bunuda en iyi esin bilmeli 40 gunde ogrenmistir

Bende rahatsız olurdum kp gelmemeli dusunceli olmali bnce kocanizda ayrı dert

hizmet etmek zorunda değilsin ki. bunu da söyleyebilirsin. karın bi tek evde doymuyor, dışarda yeyip gelebilirler, eve servis isteyebilirler. sen de yatak odanda takılırsın.

Doğuma kadar sizi düşenen bi adamdı ve birden ilgiyi mi kesti? Tamamen dışa mı döndü? Hep var olan beynin ve ilgisinin çocuk doğurunca aslında olmadığını mı anladınız?

Saygı ve naiflik böyle bir şey değil bana göre. Hayat arkadaşı, sırdaş, ruh eşim, çocuk yapacak güvendiğim insan diye bakıyorum ben eşlere. Sevgi ve saygı olan hiçbir evlilik hakareti kaldırmaz, bilhassa başkasını şahit tutarak edilenleri.

Konuşun eşinizle, hala birbirinizi dinleyebiliyorsanız. Çok abes bi sorun değil anlattığınız.

Normal bir zaman olmadığı için haklisiniz ....

İnsan babasına git diyemez...bir de babasına karşı sorumluluk hissediyorsa kal diyordur ama sana yemek sorması biraz düşüncesizce olmuş.

normalde çok kötü konuşmalar bunlar derdim
ama kız çok haklsın valla eşin çok düşüncesiz

Tatlım çok haklısın. Sen hizmet ettikçe kayınbaban daha çok gelir eşin de daha çok getirir. Açız diye haber veriyosa sakın yerinden kalkıp yemek yapma. Hayatım bebek ağlıyor susmuyor e lohusa kadınım. Herşey çocuksuz hayat gibi olmaz. Bugün dışardan söyleyelim de. Kayınbaban olsa bile gir bebeğini yıka kendinde yıkan. Sadece kendini düşün. Eşin zamanla adam olmayı öğrenir bir plan yaparken ikiniz yaparsınız

haklisiniz ama siz lohusa lohusa bunlara moral bozmayinki sutunuz de bebeginizde etkilenmesin bbebeginiz m
muhtelen kolik ve bu bebekler sizin stresinizle dahada streslenirler beyinsiz kocanda yemegi disardan soylesin bi zahmet babasina

Sakın olun sakın olun ve eşinize beyinsiz demeyin.Kayinpederin yanında rahatsizsaniz geçin odanızda emzirin.

Eşinizin ailesini kabullenmelisiniz..
Evet eşinin ailesini kabullenmeli ama bazı eş aileleri de gelini vur sırtına semeri al gezdir beni olarak algılıyor o aile fertleri ne olacak...Bende kaynana versiyonu var doğum yaptım bebek kolikli her gün aynı saatte çığlık çığlığa ağlıyor saatlerce sürüyor ağlaması... hanfendi anjiyo oldu dort tane daha gelini varken boşta gelip evde yattı aşağı önüne gelene de telefon ediyor anjiyo oldum gelin diye...gelenin de hizmeti yemekli çaylı olacak bebeği kim bakacak...kolay olmuyor öyle eş ailesini kabullenmek

Kendinden taviz verme. Acız derse bende açım gelirken birşeyler al de. Senin yapabildiğini gördüğü sürece yapmak için nekadar zorlukla yaptığını onemsemeyecektir çünkü.

Benimde bebeğim hiç durmayan bir bebekti. Bir gün gorumce aradı sana akşam çaya gelicez dedi. Iyi bende birşeyler yaparım dedim. Iste kek pogaca kisir gibi şeyler yaptım. Bir gidip çocuk emziriyorum bir mutfağa gidiyorum kesik kesik yani. Anlasınlarki onlara önem veriyorum(aptal ben) sonra akşam 8 9 gibi geldiler. Cay hazırdı. Herşeyi koydum tabaklara eltimin çocukları eltim gorumcem esim hep beraber yiyoruz kv burun kiviriyor öyle misal olsun diye demiyorum baya kıvırıyor. Sonra kv den bomba. Güççük oğlu vardi o zamanlar 11 yaşlarında. Ayyy bugün hiç sulu yemek yemedi dedi. Ulan senin çocuğun senin evinde ne zama sulu yemek yedi ki. Ayrıca evde akşama kadar sulu yemek yedirmedin de çocuğa şimdi benden sulu yemek mi istiyrosun diye içinden kızarken eşim aaaa cikom birşeyler yapsana dedi. Sanki tüm gece nasıl uğramışim bir gece onceden hazılanmaya başlamışım bilmiyor muş gibi. O ara gözümden ateş ettim eşime. Ama kv susmadı bende yapmadım birşey. Eşim de kardeşine sulu yemek yaptı patates kızartması :) yüz verme yüz verme

Eviniz tek göz oda değilse ayda birkere çekilebilir bi durum abartmışsınız biraz birlikte yaşayanlar ne yapsın
Ayrıca adam çokta saygı bekleyen bi tip değil belliki çocuk durmuyor dışardan söyleyelim de geç eşinde halini anlar bu durum da

Ayy okurken ben sinir oldum yemin ederim bu kadar düşüncesizlik olmaz ya hem sevgili nedir Allah aşkına tövbe tövbe o gününü gün etcek gezcek tozcak diye ben çocuğumla perişan olamam yani sonuna kadar haklısın hem başka çocukları da varmış orda onlarda kalmasını söyleyebilirdi eşin bu konularda eşlerin desteği çok önemli maleseff anlayışlı olması gerekir her konuda lohusasın sen daha onu geçtim bebişin minicik ya her şeye yetişmeni beklememeliler senden canım benim eşinle konuş en iyisi çokk fazla kafaya takma sütün etkilenmesin yani sen stres yaptıkça bebekte etkilenir huzursuz olur tabii eşin ne kadar anlar seni bilmiyorum Allah yardımcın olsun

Gelmeye yarım saat kala falan haber verdiği için değil gayette lohusa kadının evine yatılı insan getirdiği için birde üzerine yemek beklediği için beyinsiz bir kocan var evet. Ama o babasıı diyenlerde fazla sevgi kelebeği bence özetle haklısın

Birlikte yaşamasınlar mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…