- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Evet sakal traşı için gidiyor kendi traş olmuyor biraz metropolitan bir erkekSana orda kuaför yok diyen olmadı ki?deseydin.. gerçekten hadsiz.. bencede mesafe koyun
Nişanlınız her gün sakal traşı için mi gidiyor çok merak ettimbakımlı erkekleri hep takdir etmişimdir
Birde nişanlımın instagramını takip ediyor sürekli şunu eklemiş kişi sayısı artmış falan diye anlamış değilim haklı olabilirsinizNişanlınızda gözü var gibi geldi, nişanlınızın ısınamaması bu sebepten olabilir.
İlişkinizi hemen kesin bence. İyilikten veya burnunu sokmak istemesinden değil, aranızı bozmak mesele.
Siz ayrılırsanız ona kalacak sanıyor büyük ihtimalle.
Birde nişanlımın instagramını takip ediyor sürekli şunu eklemiş kişi sayısı artmış falan diye anlamış değilim haklı olabilirsiniz
Çok saçma değil mi nişanlınızın takipçi sayısını takip etmesi, nişanlınıza bir güzel "takmış" arkadaşınız, kesin görüşmeyi.Birde nişanlımın instagramını takip ediyor sürekli şunu eklemiş kişi sayısı artmış falan diye anlamış değilim haklı olabilirsiniz
Çok şükür memleketine döndü zaten aramızda mesafe koydum soğudum bayaHaydaaa, bu ne? Nişanlınıza söyleyin engellesin onu.
İletişiminizi kesin acilen yoksa ilişkinize yazık olabilir.
Bu insan olmayan şeyleri dahi ortaya sürüp ortalığı karıştıracak potansiyele sahip olabilir ben hiç güvenmedim şahsen.
Saçma tabiki anlayamadım zaten tuhaf bir insan.Memlekete döndü şimdi aramızda mesafe varÇok saçma değil mi nişanlınızın takipçi sayısını takip etmesi, nişanlınıza bir güzel "takmış" arkadaşınız, kesin görüşmeyi.
Hesaplarınızdan da engelleyin, görmesin hiçbir şeyinizi.Çok şükür memleketine döndü zaten aramızda mesafe koydum soğudum baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?