Ben mi kötü düşünüyorum??

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.664
83
Merhaba kızlar hemen konuya gireceğim.

Benim bir arkadaşım var ünv yıllarından ama ben taşındım ünv den sonra başka bir şehire geldim o da ailemin olduğu şehirde kaldı.Kız kardeşi de burada üniversite okuyor arada kız kardeşinin yanına geliyor görüşüyoruz beraber.Ben şuan çalışmıyorum zaten ondan ünv zamanından daha fazla yakınlaştık sık görüştüğümüz için.Herneyse bu kız benim nişanlımla tanıştı beraber vakit geçirdik çok.Ancak nişanlım bu kıza pek ısınamadı zaten bende şuan evde sıkılıyorum site görüşüyordum çünkü gerçekren kafa yapımın uyanileceği biri değil beraber gezip vakit geçiriyoruz o kadar.Herneyse nişanlım bizden 10 yaş büyük bildiğiniz takım elbiseli bir iş adamı ofisi yok genelde gün içerisinde bankalarda oluyor.
Olay şu kız arkadaşım geçen hafta buradaydı.Hepberaber otururken kız kardeşi bana pembe abla x abinin ( nişanlım) arabasını 2 defa bir muhitte gördüm dedi.Bende nişanlıma sordum o da kuaförüm var orda dedi.Ve gerçekten var orda kuaförü hatırladım çünkü beni de götürmüştü bir kere. Nişanlım günlük gider kuaförüne adamın takıntısı bu.Herneyse biz bunlarla ayrıldık.Yaklaşık 1 saat sonra kız arkadaşım beni aradı konuşma aynen şu :
Napıyosun pembe ? Bende iyiyim diye cevap verdim. O da aynen şunu dedi : Bende napiyim.Kız bana bak senden ayrıldıktan sonra kız kardeşime beni x in arabasını gördüğün yere götürsene bir bakayım dedim.Hakikaten orda bir kuaför varmış kız korkma birşey yok yani dedi.
Şimdi bu hadsizlik değil de ne ? Senin üzerine vazife mi oraya gitmek ? Ya da ben mi yanlış değerlendirdim? Yani orda kuaför olmasaydı nişanlım bana yalan söylüyor diye rahatlayacak mıydı bilemedim.

Nişanlınızda gözü var gibi geldi, nişanlınızın ısınamaması bu sebepten olabilir.
İlişkinizi hemen kesin bence. İyilikten veya burnunu sokmak istemesinden değil, aranızı bozmak mesele.
Siz ayrılırsanız ona kalacak sanıyor büyük ihtimalle.

Sana orda kuaför yok diyen olmadı ki?deseydin.. gerçekten hadsiz.. bencede mesafe koyun

Nişanlınız her gün sakal traşı için mi gidiyor çok merak ettim bakımlı erkekleri hep takdir etmişimdir
Evet sakal traşı için gidiyor kendi traş olmuyor biraz metropolitan bir erkek

Birde nişanlımın instagramını takip ediyor sürekli şunu eklemiş kişi sayısı artmış falan diye anlamış değilim haklı olabilirsiniz

Bi iki sert çıkarsanız bi daha böyle saçma ve gereksiz bişey yapmazlar bence. Yapmazlar diyorum çünkü kız kardeşide acayip yok arabasını görmüş yok gördüğü yere götürmüş.
Çok boş kalmışlar heralde.

Birde nişanlımın instagramını takip ediyor sürekli şunu eklemiş kişi sayısı artmış falan diye anlamış değilim haklı olabilirsiniz

Haydaaa, bu ne? Nişanlınıza söyleyin engellesin onu.
İletişiminizi kesin acilen yoksa ilişkinize yazık olabilir.
Bu insan olmayan şeyleri dahi ortaya sürüp ortalığı karıştıracak potansiyele sahip olabilir ben hiç güvenmedim şahsen.

üstüne vazife mi ya ay yok abla kardeş sevmedim ben bunları.mesafe candır.

Çok saçma değil mi nişanlınızın takipçi sayısını takip etmesi, nişanlınıza bir güzel "takmış" arkadaşınız, kesin görüşmeyi.

uzak durun nişanlınızla samimi olmasına izin vermeyin. her işinize karıştırmayın. değişik insanlar var uzak durmanız daha yararınıza

Çok şükür memleketine döndü zaten aramızda mesafe koydum soğudum baya

Kendince kanka muhabbeti yapmak istemiş bence, yani haddini aşmış fakat ona sorsanız buna arkadaşlık der.
Yada ayrılık haberi duymak istiyor. (Fesat olduğum için bu daha olası geldi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…