Ben mi kötü düşünüyorum??

Kız kardeşi arabasını gördüğünü ne maksatla ortaya attı?
Arkadaşınız niye üstüne vazifeymis gibi peşine düştü araştırdı..
Açıkçası bunlar benim hoşuma gitmedi, kimsenin haddine değil yani. Nisanlinizla başbaşa görüşün arkadaşınız ve kardeşini özel hayatınızdan uzak tutun bence

Allah allah, senin annen kardeşin falan miydi ki?!! Bu ne rahatlık! Ona mı kalmış? İşsiz misin diyeydin

İlk mesaja istinaden "amaan densizmiş işte" diyecektim ama sonraki mesajları okuyunca vazgeçtim.
Kız nişanlınıza göz koymuş bence. Zaten çok samimi değilmişsiniz. Görüşmemek bir kayıp olmaz.

Araya mesasafe koyun hatta hic gorusmeyin.Kiz sizi kiskaniyor nisanlinda gozu var.
Hadsizlik yapma yuzunu siz vermissiniz yoksa boyle bisey demeye cesaret edemez.
Yanliz kalma korkusu ile boyle bosbogaz insanlarla muhatap olmaya uzulmeye degmez

Araya mesasafe koyun hatta hic gorusmeyin.Kiz sizi kiskaniyor nisanlinda gozu var.
Hadsizlik yapma yuzunu siz vermissiniz yoksa boyle bisey demeye cesaret edemez.
Yanliz kalma korkusu ile boyle bosbogaz insanlarla muhatap olmaya uzulmeye degmez
Tam olarak durumu özetlediniz bence haklısınız

Millette de ne göz varmış arkadaşının nişanlısının arabasına kadar tanıyor..tam olarak nerde gördüğünü konumunu beynine atıyor...başka zaman bu yeri bulup çevrede ki erkek berberi var mı hafiyeligine düşüyor...Bu kızkardeşler kesinlikler harcaniyor derim .Yerleri milli istihbarat

Hahaha haklısınız vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…