Hayır bebeğim. Öyle olmuyor İnan. Aynısını bende yaşıyorum. Elimde değil. Hep yazsın diyorum. Geceleri arkadaşlarıylayken biraz rahatsız ediyorum. Gec gelse tavır yapıyordum. Yani dum. Ama baktım ki gerçekten bunaltıyorum. Şimdi mesela yazın çalışıyor. Elimden geldiğince soracağım bi şey falan olmazsa mesaj atmıyorum. Sabah günaydın günaydın. Akşama kadar konuşmuyorsun ya akşam güzel oluyor. Ama yorgun oluyor uyuyakalıyor bazen gecede konuşamıyoruz. Ama iki gün üc gün üst üste geldiğinde bu sefer ben hadi uyu desem bile konuşmak istiyor. Cünkü o da özlüyor. Mesela bi ara sürekli sabahtan akşama kadar konuşuyorduk. Sürekli mesaj. Hatta gece bile uyutmuyordum bazen o zaman hem o sıkılıyordu. Bazen bende sıkılıyordum. Sonra ona buna sarıyordun. Tartışma. Sürekli konuşunca ee ee muhabbetine giriyorsun. Ama böyle seyrek olunca hani naptın günün nasıl geçti anlatacağın şey varsa anlatıyorsun o söylüyor. Özlüyorsun. Akşam olsa diyorsun güzel oluyor. Yine evden çıksam filan haber ederim ama. Kesinlikle üstüne gitme bunalıyorlar. Çok konuşurken benimde sıkıldığım oluyordu ama hep yazsın istiyordum. Kendimi frenlemeye çalışıyorum