Ben mı kuruntu yapıyorum

besteglrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
6
0
1
27
Öncelikli olarak sevgilimle 2 senedir birlikteyiz. Kavga dövüş iyi güzel gecen bi zamandi her ilişki gibi ama sevgilim zaman geçtikçe sevgisinden şüphem yok ama bazı zamanlar daha az ilgili bazı zamanlar ilgisi azalıyor arkadaslariylayken pek yazmıyor bunu artık canım cicim modunu aştık baya bir vakit geçti boyle olmasi normal surekli üstüne düşüp seninle ilgilenemez seklinde yorumluyorum acaba yanlış mı dusunuyorum

İlişkiniz monotonlaşmış. Eşimle 3 yıl görüştükten sonra evlendim hiç böyle bişey yaşamadım...

İlişkiniz monotonlaşmış. Eşimle 3 yıl görüştükten sonra evlendim hiç böyle bişey yaşamadım...
Sanirim oyle konuştuğumuz zaman zarfında herkes bikar ben senden sıkılmıyorum diyor tabiki bilinmez bizim daha evlilik için yaşımız da küçük bu kadar cabuk monotonlasmasi kotu mu sizce ne yapmam gerek??

Kendinizi geri çekin biraz onu serbest bırakın... Sonuçta arkadaşları ile de vakit geçirmek ister...
Sanirim oyle konuştuğumuz zaman zarfında herkes bikar ben senden sıkılmıyorum diyor tabiki bilinmez bizim daha evlilik için yaşımız da küçük bu kadar cabuk monotonlasmasi kotu mu sizce ne yapmam gerek??

Kendinizi geri çekin biraz onu serbest bırakın... Sonuçta arkadaşları ile de vakit geçirmek ister...
Zaten kendisi de cok sıkılmaya gelmecegini belirtmişti. Kotu bisey yapmıyorum arkadaşlarimlayim sonuçta diyor ama kiz milleti aklına hep kötüyü getirir bilmiyorum degisik şeyler kuruyorum kafamda kurduklarıma inanıp ona sarıyorum

Güvensizliğinizin sebebi ne ? Neden güvenmiyorsunuz bir hata mı yaptı ?

Hayır bebeğim. Öyle olmuyor İnan. Aynısını bende yaşıyorum. Elimde değil. Hep yazsın diyorum. Geceleri arkadaşlarıylayken biraz rahatsız ediyorum. Gec gelse tavır yapıyordum. Yani dum. Ama baktım ki gerçekten bunaltıyorum. Şimdi mesela yazın çalışıyor. Elimden geldiğince soracağım bi şey falan olmazsa mesaj atmıyorum. Sabah günaydın günaydın. Akşama kadar konuşmuyorsun ya akşam güzel oluyor. Ama yorgun oluyor uyuyakalıyor bazen gecede konuşamıyoruz. Ama iki gün üc gün üst üste geldiğinde bu sefer ben hadi uyu desem bile konuşmak istiyor. Cünkü o da özlüyor. Mesela bi ara sürekli sabahtan akşama kadar konuşuyorduk. Sürekli mesaj. Hatta gece bile uyutmuyordum bazen o zaman hem o sıkılıyordu. Bazen bende sıkılıyordum. Sonra ona buna sarıyordun. Tartışma. Sürekli konuşunca ee ee muhabbetine giriyorsun. Ama böyle seyrek olunca hani naptın günün nasıl geçti anlatacağın şey varsa anlatıyorsun o söylüyor. Özlüyorsun. Akşam olsa diyorsun güzel oluyor. Yine evden çıksam filan haber ederim ama. Kesinlikle üstüne gitme bunalıyorlar. Çok konuşurken benimde sıkıldığım oluyordu ama hep yazsın istiyordum. Kendimi frenlemeye çalışıyorum

Ya aynı şeyler sizinleyken bende o mesaj atmadığı surece yazmıyorum belki de 2 senenin vermiş olduğu rahatlıkta var surekli tartış tartış en sonunda gidicek diye korkuyorum bu korkuyla da yaşanmıyor hani ayrılık dünyanın sonu değil ama ölüyormussun gibi bir his veriyor insana

Aynen öyle. Bizim beş sene bitti. İki senedir çok rahat görüşüyoruz konuşuyoruz bizde. Diğer ilk üç sene aylarca haber alamadığımız Bile oluyordu. Ama ne de olsa beş sene işte. Bi şeyler eskisi gbi olmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…