Ben mi kuruntuluyum

Esinimin sorması bayanı tanımam esiminde cok samimi oldugunu zannetmen o yüzden..biraz sinir oldum

kur yapmak değil bu düpedüz densizlik.ergen gibi o ne öyle.çok komikmiş ha ha ha

Allahım sen artık bu erkeklere akıl fikir ver ne desem bilemedim yani, madem evliliği kaldıramayacak zihniyettesin, flörtleşmek istiyosun o zaman evlenme kardeşim
Fazla mı tepki verdim bilmiyorum ama bu konuda ben de yaralıyım, herhalde hiç düzgün adam kalmadı diye düşünüyorum artık

'Seni o bidonlara koyar libido turşusu yaparıımm ben, ayy!' diye yanaklarını mıncırırdım. Bunun anlamı ağzına miçarim oluyor bende

Eğer o radyocu kadın eşinizin çok samimi arkadaşıysa şaka yapma, takılma manasında yazmış olabilir ama samimi değilse saçmalamış.

Hic kiskanc bir insan degilim zaten olaya o gozle de bakmiyorum ama benim esim-sevgilim bir kadina libido nedir diye sorsa boyle gevsek gevsek, o densizligi sebebiyle ciddi kavga ederdim, basbaya yuruyor bence kadina

Eşiniz şaka denilen şeyin komik olması gerektiğini biliyor mu? Savunması çok komik. Sosyal medyada gelen özgüven patlamasi sonucu densizlik yapmış. Normal hayatta herhangi biriyle böyle konusabilir mıymış acaba? Kadinin böyle bı şey yazarken amacı belli , eşiniz de bu amaca hizmet etmiş.

İnterneti dj ile kurlasmak ıcın kullanacağına, Googleye lıbıdo nedir yazsaymıs keske.
On saniye de alırdı cevabı.

Cevap yazdığın için işi mi bozulmuş beyefendinin tavlayamamış mı kadını pislik

Komik değil, ben buna takilmazdim da kocamın mizahinin bu kadar kötü olmasına takılırdim heralde
Bazı insanlar trolluk yapmayı severler. Komik ya da değil, bir amacı olmadan öyle yorum yazip dururlar. Popüler sayfaların altında tonla yorum var, yazanların hepsi bekar ya da ergen falan mı?
Yooo, normal - her yaştan insan.
Bir yoruma böyle olay çıkaran insanların eşi Twitter falan kullansa evi yakarlar gibi geliyor.
Bence evlilik, eşlik falan iyi güzel de. Bu kadar da müdahaleci olmamak lazım ya. Benim popüler sayfaya attığım alalade bir yorumuma kavga çıkarılan bir evim olsa ayaklarım geri geri gider

Ben okuduğumda farklı düşündüm. Kadına libido katili diyorlar eşinizde sanki kadını görüp libidonun ne olduğunu unutur gibi libido ne diye sormuş. Bi nevi laf sokma gibi

Twitetter kullanıyoruz zaten.7/24 elinde veya elimizde tel bu konuda güvenirdim bir daha düşünmem gerektiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…