Ben mi mesafe koymayı beceremiyorum?

Hayat çok kısa böyle şeyleri dert etmek için.arıyorsa ara soruyorsa sor aramıyorsa arama ve bunu kendine dert etme

Hayat çok kısa böyle şeyleri dert etmek için.arıyorsa ara soruyorsa sor aramıyorsa arama ve bunu kendine dert etme
Keşke bu kadar kıssadan hisse olsa benim için de ama hergün hergün maruz kaldigim bi sıkıntı olunca da hayat çok kısa kuslar ucuyor diyip görmemezlikten gelemiyorum

Keşke bu kadar kıssadan hisse olsa benim için de ama hergün hergün maruz kaldigim bi sıkıntı olunca da hayat çok kısa kuslar ucuyor diyip görmemezlikten gelemiyorum
İşte sen sıkıntı yaptığın için sıkıntı oluyor.benim de çok zor zamanlarımda yanımda olmayan arkadaşlarım oldu.yanımda olmaları beklentim bir tlfdan iberetti.onu bile yapmayanlar oldu.sonra o sıkıntılı zamanlar yerini güzel zamanlara bırakınca tıpış tıpış geri gelenler oldu.lafımı sokup hatta açık açık söyleyip arkadaşlığıma devam ediyorum.onların kötü zamanlarında yanlarında olur muyum bilemiyorum(ki muhtemelen olurum)yani diyeceğim o ki.Allah başka sıkıntı vermesin arkadaşım.ha bu durum seni bu kadar rahatsız ediyorsa daha ne kırılıp dökülmesinden bahsediyorsun açık açık söyle görüşmek istemiyorum diye.söyleyemiyosan da kendine sıkıntı etme hatta sevin asıl yüzünü gördüğüne

Menfaat devri.. Ayak uyduramıyorum bu insanların çıkarlarına artık gerçekten tahammül edemiyorum. Ben de en azından bi telefon bekledigim içindi bu hayal kırıklığı zaten.
Her serde bi hayır vardır hesabı gerçek yüzünü gördüm gerçekten. Haklısın.
Arkadaşı olarak kalmak istemediğimi soylucem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…