Ben mi mesafe koymayı beceremiyorum?

Bahane bulup küsün bence. Zor gunumde yanimda olmayan, zor gunler bittikten sonra yanima gelen insanla iliskimi direkt keserdim ben olsam, secici olmak lazim arkadas konusunda
Ben direkt kesmiştim hatta diğer konumda da bahsetmiştim ama kızlar kendini anlatmasına bi fırsat tanısaydın diye taşlamışlardı beni. Ben de o yazılanlardan sonra bahanesini dinleyim dedim ama yok ı ıı bi bahanesi yoktu elle tutulur. Sogudugum için de samimiyet istemediğimi belli ettim. Yüzüne sen iyi gün dostusun dedim insan olan bu laftan sonra zaten elini ayağını çeker ama anlamadı. Direkt söylemekten yana degildim ama belli ki mecbur kalıcam.
Insan konusunda ben de çok seciciyim ve böyle şeylere tahammül edemiyorum.

Ya direkt görüşmek istemiyorum diyeceksin ya da böyle devam edecek.
Ne yapabilirim diye sormuşsun, herkes nerdeyse aynı şeyi söylemiş. Yapamam demişsin.
O zaman yapılabilecek bişey yok.
Yapamamaktan değil, yaparım sadece kırmaktan yana degildim ama belli ki yapmak zorunda kalıcam aynı şekilde devam ederse

Bi bozukluk var kızda o kesin.. Düzgünce belirticem samimi olmak istemediğimi..

Yuzune soyleyin
Buraya bir kamyon yaptiginiz aciklamayi yuzune yapin. Anlar herhalde o zaman. Gorusmek istemiyorsunuz.
Buraya bir kamyon yaptıysam yüzüne karşı bir tır dolusu imada bulundum. Neyse açık acik konusucam bu kez

Buraya bir kamyon yaptıysam yüzüne karşı bir tır dolusu imada bulundum. Neyse açık acik konusucam bu kez
En guzeli. İpleri koparin kafaniz rahat etsin. Neden bir arkadas yuzunden huzurunuzu kacirasiniz

Tövbeler olsun bi kızın etrafınmda dolanmasindan hoşnut kalacak kadar kendimden geçmedim Bu beni irrite etmekten başka bir işe yaramıyor.
Kalp kırmanın günah olması beni durduruyordu bunca zaman. Onu düşündüğüm için değil. Konuşucam tekrar gelmeye kalktığında açık açık. Burdan da fazlasıyla cesaret aldım. Uygulamaya geçerim yakında

Eskisi gibi olamıyorum sana karşı artık görüşmek istemiyorum de bitsin niye uzatmasina izin veriyorsunuz? Zaten siz kirilmissiniz onun kırılmaması için uğraşmanıza gerek yok açıkça söyleyin bir daha gelmez de aramaz da.

Konunu bilmiyorum ama bu kadar takılman gereksiz değil mi ? Onla arkadaşlık yapamıyorsan kendine baska arkadaşlar bulabilirsin .
Canım konuyu bilerek yorum yapsaydın keşke. Benim zaten bi çevrem, bi arkadaş ortamım var. Bu kişi apartmandan yakınlığı kestigim biri. Ancak samimiyeti kesmeme ve bunu fazlasıyla belli etmeme rağmen yüzsüzce hala arıyor, geliyor, çağırıyor vs vs. Bundan rahatsız olduğum için konu açtım buraya.

Ben de böyle bir salağım insanlar rahatca kırabiliyorlar ben de birine biraz dik konuşsam 2 dk sonra içim içimi yemeye başlıyor, pismanlik duyuyorum keske o kadar sert olmasaydım diye

Tatlım yapman gereken şey çok basit arasın bakma eve gelmişse Kapıyı çalsın açma böylece anlar

Tatlım yapman gereken şey çok basit arasın bakma eve gelmişse Kapıyı çalsın açma böylece anlar
Geçenlerde kapı çaldı. O sırada da evde yalnızdım. Anladım onun olduğunu açmadım ben de kapıyı. O esnada da mutfak camında oturuyorum emojideki gibi takılıyorum cam kenarında. O da ben kapıyı açmayınca pes etti apartmandan çıktı ve camda beni gördü. Ben de bilerek kalkmadım cam kenarından ki evde olmama rağmen bile bile kapıyı açmadığımı anlasin diye. Görmesiyle birlikte kapınızı çaldım açmadın dedi müsait değilim ben de dedim bozuldu ve gitti. Bozulmasına rağmen ertesi günü bi baktım yine bizim kapıyı çalmış annem içeri almış. Böyle de bi insan işte.
Buradaki arkadaşların da dedigi acik acik düzgün bi dille soylucem

Seni aramadığı zaman bebek kaç aylıktı? şimdi kaç aylık? diye sormam gerek..
Çünkü küçük çocuğu olan biri için bu önemli bir detay..

Ama yine de kalbini Kırma çünkü arkadas kolay kazanılmıyor

Seni aramadığı zaman bebek kaç aylıktı? şimdi kaç aylık? diye sormam gerek..
Çünkü küçük çocuğu olan biri için bu önemli bir detay..
Beni aramadığı zaman bebek 16 aylıktı tekrar aramaya başladığı zaman yine 16 aylıktı.. Yanı bununla hiç bir alakası yok.

Bebeği olması sana bir alo demesine, bir mesaj atmasına engel değil bence
kadınlar artık doğumda sonra bile ellerinde telefonla fotoğraf paylaşıyorlar, bir watsap mesajı atmak çok mu zor?
önceki konunu okumadım ama yeni doğum yapmış bile olsa çıkıp gelemese dahi gün içinde bir arayıp gönlünü alabilir, gelemediğini, ilgilenemediğini telafi edeceğini anlatabilirdi
yapışkan bir tipse kurtulman zor, görüşmek istemiyorum diyebilirsin açıkça
yada yaz bi mesaj benim yanımda olmaman beni çok kırdı, hazmedemiyorum bir süre görüşmeyelim diye
sonra zaten keser ayağını (heralde, umarım)..

Önceki konumu okumanıza gerek kalmamış zaten baştan sona anlamışsınız beni :)
Ben de sizin gibi düşünen biri olduğu için çok kızmıştım zaten. Bi yapışkanlık söz konusuymuş. Mesafe koyunca öğrendim ben de bu huyunu.
Yarın bir gün yine gelir bize o zaman soylucem gerekeni

bence şuan üstüne düşme sebebi senin gönlünü almaya çalışıyordur. bence bebekli birinden aşırı şeyler beklemeyin. bence şuan gönlünü almak için ekstra çaba harcıyordur. kendi zamanından çalıyordur. 2 yaşında oğlum var ve her şeye yetişemiyorum mesela. arkadaşlarımla eskisi kadar zaman geçiremiyorum. işten eve gidince oğluma bile zor yetiyorum. ev işidir yemektir çocuktur. bence kırıldığın için ekstra çaba sarfediyor. bence bu bile güzel davranış

Evet gönül almaya çalıştığı kesin ama bana ayılıp bayıldığı için değil şuan benden başka kapısını çalan olmadığı için.
Malesef durum bana dediginiz kadar masumane gelmiyor. Arkadaş beni bi meşgale olarak görüyor. Bunu farkettigim için de benim de buna razı olasım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…