Akıl okumasına gerek yok. Biraz akli olan karşısındaki insanın tavırlarından çözebilir. Değil mi?sen vefasızlıgından yakınınca kadın yanında yakınında olmaya çalışıyor sanırım telafi etmek için. senin aklını okumasını bekleme görüşmek istemiyorum yaranılmıyor bana de kurtar kadını kendinden
Canım kendine başka bi arkadaş bulmaya çalıştı zaten. O kişi benim de arkadaşım hatta o da çocuklu. Ama evine çağırdığında o kişiye rahat vermemiş aman çocuğun oraya dokunmasın aman oyuncağı kıracak falan derken o arkadaşta tövbe etti bo daha gitmem ona diye. Baktı başkasından bendeki yüzü, anlayışı bulamayınca gene başladı sürekli aramalara.Ben konunu hatırladım
Aslında sana hak vermiştim
Onun derdi olunca sana anlatsın ama senin olunca dinlemesin ilgilenmesin
Olmaz öyle
Ama çocuklu arkadaşlarım genelde böyle yapıyor
Çünkü gündemleri bu
Onları da anlamaya çalışıyorum ve artık pek arkadaşlık etmiyorum çocuklularla :)
Sen de böyle davranmaya devam edersen yakında senden sıkılır ve başka bir arkadaş bulur diye düşünüyorum.
Bebeklilerin farklı bi gezegende yaşamadığını, normal bi şekilde arkadaşlarıyla canları istediğinde iletişim halinda olabildiklerini göstermek için yazdım. Ispatta diyebilirsin benim için sorun değil.sen dert icin degil de hakliligini ispat etmek amacli acmissin konuyu ama i ih yine hak vermedim. suan sik arayabilmesi o an aramamasinda hatali oldugu anlamina gelmez. o an icin belki arayabilck gibi bi anda degildi
seni anlamak arkadasini anlamaktan daha kolay aslnda. cunku burda seninle iletisim hakindeyiz onunla degil. buna ragmen tek bi konu icin gec aradi diye sirf, bu kdr doldurmani kendini hatali buluyorum.Bebeklilerin farklı bi gezegende yaşamadığını, normal bi şekilde arkadaşlarıyla canları istediğinde iletişim halinda olabildiklerini göstermek için yazdım. Ispatta diyebilirsin benim için sorun değil.
Siz beni anlamak istememeye yeminlisiniz. Yine de cevap yazma zahmetine girdiğiniz için teşekkür ederim.
Annem acıyor oluyor kapıyı. Meşgule atmıyorum ama açmıyorum da. Açmamama rağmen yine arıyor. Sonra gördüğünde de niye açmadın diyince müsait degildim diyorum mesafeli bi şekilde lafı uzatmadan ama anlamak istemiyor. Yalnız kalmamak için yapıyor resmen gibi bana bayildigindan değil.sen odadaysan eve kim alıyor? annen mi? o zaman bırak onla otursun sen yine çıkma yanlarına. ararsa da açma, meşgule at her seferinde. ha yine olmuyorsa ben eskisi gibi samimi değilim kusura bakma de geç.
Ya beni günlerce aramamıştı en kötü zamanımda. Şimdi yalnız kalınca yine her gün arıyor. Yanı onun yaptığı normal mi gerçkten. Siz hayatınizda böyle sizi istediği zaman tiye alan, işine gelmediğinde ortadan kaybolan bi arkadasl8ga izin mi verirsiniz gerçekten?seni anlamak arkadasini anlamaktan daha kolay aslnda. cunku burda seninle iletisim hakindeyiz onunla degil. buna ragmen tek bi konu icin gec aradi diye sirf, bu kdr doldurmani kendini hatali buluyorum.
Annem acıyor oluyor kapıyı. Meşgule atmıyorum ama açmıyorum da. Açmamama rağmen yine arıyor. Sonra gördüğünde de niye açmadın diyince müsait degildim diyorum mesafeli bi şekilde lafı uzatmadan ama anlamak istemiyor. Yalnız kalmamak için yapıyor resmen gibi bana bayildigindan değil.
Inşallah o raddeye gelmeden anlardirekt görüşmek istemiyorum demek lazım sanırım.
belki o an o, birine ihtiyac duydugu bi andaydi. ben eger boyle bi durumla karsilassaydim aradigi ilk an sorardım neden boyle yaptigini. bu eger iki kez tekrarlanirsa o zaman bi kasit arayabilirdim. hayat boyle degil. kimseye aciklama imkani tanimazsan ve her olayda kapi kapatirsan herkese yalniz kalirsin. ki bu da bi tercih tabi. istedigin bu belki de. o an yaninda olmadigin ne durumda oldugunu bilmedigin kisiler icin on yargili olman bana yanlis geliyor. buraya da konu acarken kendi acinizdan olaylari degerlendirecegimizi hesap etmissindir sanirim.Ya beni günlerce aramamıştı en kötü zamanımda. Şimdi yalnız kalınca yine her gün arıyor. Yanı onun yaptığı normal mi gerçkten. Siz hayatınizda böyle sizi istediği zaman tiye alan, işine gelmediğinde ortadan kaybolan bi arkadasl8ga izin mi verirsiniz gerçekten?
Burada konu açtıktan sonra kendi anlatmasına izin verdim ama bana gerçekten bi açıklama bile yapamadı. Hatta beni aramadığı o arada diğer bir arkadasimla yakınlık kurmaya çalışmış evine falan davet etmiş ama o arkadaşa da evine gittiğinde ne kendisine ne oğluna rahat vermemiş. O da tövbe etti bi daha gitmem ben ona diye. Ondan yüz bulamayınca arayıp sormaya başladı aslında. Inanin ben o kadar kolay silmem karşımdakini belki sinirle istediğim gibi ayrıntısı ile ifade edemiyorum kendimi burada ama karşımdaki insanı izlerim ister istemez analiz ederim. En ufak bi hatasında silip atmam ancak bunlar farklı olaylar da olsa ardışık olarak tekrarlanirsa bi daha da yüzünü goresim gelmez.belki o an o, birine ihtiyac duydugu bi andaydi. ben eger boyle bi durumla karsilassaydim aradigi ilk an sorardım neden boyle yaptigini. bu eger iki kez tekrarlanirsa o zaman bi kasit arayabilirdim. hayat boyle degil. kimseye aciklama imkani tanimazsan ve her olayda kapi kapatirsan herkese yalniz kalirsin. ki bu da bi tercih tabi. istedigin bu belki de. o an yaninda olmadigin ne durumda oldugunu bilmedigin kisiler icin on yargili olman bana yanlis geliyor. buraya da konu acarken kendi acinizdan olaylari degerlendirecegimizi hesap etmissindir sanirim.
Canım diyesim geliyor o şekilde ama o zaman da ben günaha giricem kalbini kırarak sankiIyi gün dostu nedir biliyorsundur.
Demek ki o cinsten
Arkadaşım anlamıyor musun anlamamazliktan mi geliyorsun
Görüşmek istemiyorum de ..
Sen haklısın canım, iyi gün dostuymuş arkadaşın. Sen mesafeni korumaya devam et, baktın annen almış içeri, sen işim var de evden çık mesela, ya da işim var de odanda otur, uyu vs.Ya beni günlerce aramamıştı en kötü zamanımda. Şimdi yalnız kalınca yine her gün arıyor. Yanı onun yaptığı normal mi gerçkten. Siz hayatınizda böyle sizi istediği zaman tiye alan, işine gelmediğinde ortadan kaybolan bi arkadasl8ga izin mi verirsiniz gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?