- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Sorun sende.Ya delireceğim sevgilim uzakta bir iki aydır Uzaktan devam ediyoruz şimdilik bir sıkıntı yok ama ben ne Zaman watsapa girse mesaj atıyorum kime yazıyorsun bana niye yazmıyorsun madem çevrimiçi sin diye mesajlar yağdırıyorum sosyal medya kullanmıyor ama iki günde bir kontrol ediyorum Facebook açmış mı ınstgram açmışmı diye Bugün yine Watsap ta çevrim içi iken yazarken o benden önce yazdı hemen yaz gördünya çevrim içi dedi yazışmaların resmini attı çatlama dedi ben de bozuldum açıkcası sorun bende mi ne var yani merak etmem kötü mü
Derdim sıkıntım var amaa buda benim için bir dert hatta şimdilik en büyük dert buSen sorunlusun
Ben erkek arkadaşının yerinde olsam kaçarak uzaklaşırım
Yani elinde telefon whatsup açık mi bekliyorsun
Hayatta hiç derdin,sorumluluğun yok mu senin anlamadım
Diyosunnbence sorun erkek arkadasinda
Bu duruma 1-2 ay dayanabildiyse garip olan o bence
Ya delireceğim sevgilim uzakta bir iki aydır Uzaktan devam ediyoruz şimdilik bir sıkıntı yok ama ben ne Zaman watsapa girse mesaj atıyorum kime yazıyorsun bana niye yazmıyorsun madem çevrimiçi sin diye mesajlar yağdırıyorum sosyal medya kullanmıyor ama iki günde bir kontrol ediyorum Facebook açmış mı ınstgram açmışmı diye Bugün yine Watsap ta çevrim içi iken yazarken o benden önce yazdı hemen yaz gördünya çevrim içi dedi yazışmaların resmini attı çatlama dedi ben de bozuldum açıkcası sorun bende mi ne var yani merak etmem kötü mü
kesinlikleDiyosunn
Pek etkili bir yöntem olacağını sanmıyorum o sektörün içindeyim biliyoromTedavi olmayı düşünmez misiniz?
Şuana kadar hiç bir şey dememişti sadece bugün benden önce atak yapıp çatlama demesini saymazsakkesinlikle
Surekli guvensizlik gostermissin
Hicbir sey demedi mi su ana kadar?
Ya delireceğim sevgilim uzakta bir iki aydır Uzaktan devam ediyoruz şimdilik bir sıkıntı yok ama ben ne Zaman watsapa girse mesaj atıyorum kime yazıyorsun bana niye yazmıyorsun madem çevrimiçi sin diye mesajlar yağdırıyorum sosyal medya kullanmıyor ama iki günde bir kontrol ediyorum Facebook açmış mı ınstgram açmışmı diye Bugün yine Watsap ta çevrim içi iken yazarken o benden önce yazdı hemen yaz gördünya çevrim içi dedi yazışmaların resmini attı çatlama dedi ben de bozuldum açıkcası sorun bende mi ne var yani merak etmem kötü mü
Sektörü bilen sensin. Haklısındır tabii...Pek etkili bir yöntem olacağını sanmıyorum o sektörün içindeyim biliyorom
Ya çalışıyorum bir sürü işim var Aslında ama velakin kendime engel olamıyorum. BakıyorumSorun sende tabii ki.
O kadar sık boğaz edersen karşındaki kim olursa olsun canı sıkılır.
Ayrıca senin başka meşgalalerin yok mu?
Şahsen telefon başında saatlerce kalıp ne zaman çevrim içi olacak diye beklemekte ayrı bir takıntı bana göre.
Kızlar bu şekilde davranmayın erkekler kaçar bu tarz kızlardan sen değil o merak etsin seni , lütfen bazı değerleri değersizleştirmeyelim , olumlu yaklaşmalı çoğu şeye için kalbin temizse kötü şeyler seni pek bulmazYa delireceğim sevgilim uzakta bir iki aydır Uzaktan devam ediyoruz şimdilik bir sıkıntı yok ama ben ne Zaman watsapa girse mesaj atıyorum kime yazıyorsun bana niye yazmıyorsun madem çevrimiçi sin diye mesajlar yağdırıyorum sosyal medya kullanmıyor ama iki günde bir kontrol ediyorum Facebook açmış mı ınstgram açmışmı diye Bugün yine Watsap ta çevrim içi iken yazarken o benden önce yazdı hemen yaz gördünya çevrim içi dedi yazışmaların resmini attı çatlama dedi ben de bozuldum açıkcası sorun bende mi ne var yani merak etmem kötü mü
Olsun amaa bende bileyim kimle ne konuşuyoradamin watsup ta face de bilimum sosyal sitelerde yazistigi konustugu tek kisi sensen bundan sorun avr demektir zaten.
hicmia rkadasi olmasin hicmi senden bagimsiz paylasimi olmasin yani?
cok ilgincsiniz gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?