- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
Ne alakası var bu konu üzerinde tez mi hazırladınız yeterince güveniyorum kendime neden öz güvensiz olayımIste bunlar hep ozguven eksikliginden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alakası var bu konu üzerinde tez mi hazırladınız yeterince güveniyorum kendime neden öz güvensiz olayımIste bunlar hep ozguven eksikliginden
Tespitte bulunabilmek icin illa tez mi yazmak gerekiyor?Ne alakası var bu konu üzerinde tez mi hazırladınız yeterince güveniyorum kendime neden öz güvensiz olayım
Peki teşekkürlerTespitte bulunabilmek icin illa tez mi yazmak gerekiyor?
Ozguvenli insan bu kadar paranoyak sekilde surekli takip edip "acaba kimle yazisiyor, neden bana yazmiyor" diye dusunmez.
Bu benim senin anlattigina istinaden gayet objektif yorumum
Kapalı olamaz ayrılırdım direk hiç uğraşmamBenim son görülmem ve okundu bildirimlerim kapalı
Benim gibi biriyle olsanız kalpten gidersiniz demek ki
Sorunuzun yanıtı: Siz sorunlusunuz.
Allah sevgilinize sabır versin, çok zor bir insansınız.Kapalı olamaz ayrılırdım direk hiç uğraşmam
Öyle mi dersin bu zamana kadar hiç öyle bir şey yapmamıştı çok zoruma gitti yaptığıAllah sevgilinize sabır versin, çok zor bir insansınız.
Ki dayanamamış en sonunda çatlama demiş çocuk.
Eğer bu lafı edip al diye ekran görüntüsü gönderdiyse sabır taşı çatlamaya başlamış demektir.
Öyle tabii...Öyle mi dersin bu zamana kadar hiç öyle bir şey yapmamıştı çok zoruma gitti yaptığı
Peki teşekkür ediyorumÖyle tabii...
Açık konuşayım benim sevgilim sizin gibi olsa değil 3,5 sene, 3 ay bile ben katlanamazdım. Çok iyi dayanmış, sabretmiş ama bence bu yaptığı artık sabrının tükenmeye başladığını gösteriyor ve bence haklı.
23 bitecek karşı taraf 30Yaşınız kaçtı?
15-16 kız tribi gibi geldi. 30 yaşında bi adam fazla dayanmaz gerçekten seviyorsanız dikkat edin artık.23 bitecek karşı taraf 30
Kötü bir şey yapmıyorum ilgi alakalıyım aynısını o bana yapsa memnun olurdum dayanmazsa da zorlayamam15-16 kız tribi gibi geldi. 30 yaşında bi adam fazla dayanmaz gerçekten seviyorsanız dikkat edin artık.
Yavrum bu yüzden yuvalar yıkılıyor ilgi alaka değil bu. İlişkinizin temelini oyuyorsun. Dedim ya 30 yaş ve sonrası erkek bunalır.tabi sen bilirsin ilişki seninKötü bir şey yapmıyorum ilgi alakalıyım aynısını o bana yapsa memnun olurdum dayanmazsa da zorlayamam