- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Engel olamıyorum kendime.Kızlar bu şekilde davranmayın erkekler kaçar bu tarz kızlardan sen değil o merak etsin seni , lütfen bazı değerleri değersizleştirmeyelim , olumlu yaklaşmalı çoğu şeye için kalbin temizse kötü şeyler seni pek bulmaz
Guvensizlik problemi mi var? Yani daha onceden aldatmaya tesebbus etti mi. Neden bu kadar tedirginsiniz. En guzel gunleriniz aslinda doya doya yaşayin derimYa delireceğim sevgilim uzakta bir iki aydır Uzaktan devam ediyoruz şimdilik bir sıkıntı yok ama ben ne Zaman watsapa girse mesaj atıyorum kime yazıyorsun bana niye yazmıyorsun madem çevrimiçi sin diye mesajlar yağdırıyorum sosyal medya kullanmıyor ama iki günde bir kontrol ediyorum Facebook açmış mı ınstgram açmışmı diye Bugün yine Watsap ta çevrim içi iken yazarken o benden önce yazdı hemen yaz gördünya çevrim içi dedi yazışmaların resmini attı çatlama dedi ben de bozuldum açıkcası sorun bende mi ne var yani merak etmem kötü mü
Tam tersi hiç öyle bir durumda olmadıGuvensizlik problemi mi var? Yani daha onceden aldatmaya tesebbus etti mi. Neden bu kadar tedirginsiniz. En guzel gunleriniz aslinda doya doya yaşayin derim
Aklıma kötü şeyler geliyor bir başkası gibiher çevrimiçi olduğunda yazmak zorunda mı?
siz kıskançlığı hayli abartmışsınız. hiç normal değilsiniz.
ne kadar aşık olursam olayım bi erkek bana böyle davranıyosa soğurum. çok net.
herşeyi bilmek zorunda değilsiniz. özel denen bişey var. ve evet kendi erkek arkadaşlarıyla ne konuşuyosa bu da özel.
sen de sorunYa delireceğim sevgilim uzakta bir iki aydır Uzaktan devam ediyoruz şimdilik bir sıkıntı yok ama ben ne Zaman watsapa girse mesaj atıyorum kime yazıyorsun bana niye yazmıyorsun madem çevrimiçi sin diye mesajlar yağdırıyorum sosyal medya kullanmıyor ama iki günde bir kontrol ediyorum Facebook açmış mı ınstgram açmışmı diye Bugün yine Watsap ta çevrim içi iken yazarken o benden önce yazdı hemen yaz gördünya çevrim içi dedi yazışmaların resmini attı çatlama dedi ben de bozuldum açıkcası sorun bende mi ne var yani merak etmem kötü mü
Siz ilgilenmeyince dünyanız büyüyor mune kadar kıymetli sevgilileriniz var ya. vallahi benim burda dibim düşüyor. kaç yıllık evliyim daha kocamın arama geçmişine bakmak, vatsapını dürtmek aklıma gelmedi. işim var, gücüm var. bi bok yerse ne yapacağım, ne olacağı belli. her şey olacağına varır.
sürekli size yazıp, maillerni fb sini size onaylatmalı mı? ay ne küçük dünyalar.
Bende güvensizlik problemi var herkese karşısen de sorun
guvenmediğiniz insanla olmayın ya
delirtmeyin insanı da
e büyüyor tabi. işime odaklanıyorum, okuyorum, yazıyorum, kızımla ilgileniyorum.Siz ilgilenmeyince dünyanız büyüyor mu
Keşke sizin gibi olabilsem ama ben yapım gereği yapamıyorum elimde değile büyüyor tabi. işime odaklanıyorum, okuyorum, yazıyorum, kızımla ilgileniyorum.
ben eşimle ilgilenmiyor değilim ki. onun bir hata yapmasını gözetmiyorum. kocaman adamlarız, kadınlarız hepimiz. hataları ve sonuçlarını biliyoruz. karakter yoksa birinde her türlü bir yol bulur bi haltlar karıştırmaya. öyle seviyesizlikler için ne strese sokacam kendimi bana yazık.
Hayır yazıyor konuşuyoruz da ama ben benle konuşmayıp Watsap ta onu görünce deliriyorum sıkıntı ordaBütün gün hiç arayıp mesaj yazmıyor mu. Kendinize engel olup bekleyin. Bir şey yazmayın. O sizi merak etsin. Hatta yazarsa siz de hemen cevap vermeyin. Hesap sormayın. Bir problem varsa belli olur o zaman.
Değişmem imkansızBravo girtlagina çökmüssün adamin
Öldürmeden birakma e mi
Sorunlusun canim ,degismen gerek
O zaman adami birak da canini kurtarsinDeğişmem imkansız
Ya delireceğim sevgilim uzakta bir iki aydır Uzaktan devam ediyoruz şimdilik bir sıkıntı yok ama ben ne Zaman watsapa girse mesaj atıyorum kime yazıyorsun bana niye yazmıyorsun madem çevrimiçi sin diye mesajlar yağdırıyorum sosyal medya kullanmıyor ama iki günde bir kontrol ediyorum Facebook açmış mı ınstgram açmışmı diye Bugün yine Watsap ta çevrim içi iken yazarken o benden önce yazdı hemen yaz gördünya çevrim içi dedi yazışmaların resmini attı çatlama dedi ben de bozuldum açıkcası sorun bende mi ne var yani merak etmem kötü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?