Ben mi sorunluyum yoksa o mu

Ya delireceğim sevgilim uzakta bir iki aydır Uzaktan devam ediyoruz şimdilik bir sıkıntı yok ama ben ne Zaman watsapa girse mesaj atıyorum kime yazıyorsun bana niye yazmıyorsun madem çevrimiçi sin diye mesajlar yağdırıyorum sosyal medya kullanmıyor ama iki günde bir kontrol ediyorum Facebook açmış mı ınstgram açmışmı diye Bugün yine Watsap ta çevrim içi iken yazarken o benden önce yazdı hemen yaz gördünya çevrim içi dedi yazışmaların resmini attı çatlama dedi ben de bozuldum açıkcası sorun bende mi ne var yani merak etmem kötü mü
Guvensizlik problemi mi var? Yani daha onceden aldatmaya tesebbus etti mi. Neden bu kadar tedirginsiniz. En guzel gunleriniz aslinda doya doya yaşayin derim

her çevrimiçi olduğunda yazmak zorunda mı?
siz kıskançlığı hayli abartmışsınız. hiç normal değilsiniz.
ne kadar aşık olursam olayım bi erkek bana böyle davranıyosa soğurum. çok net.

herşeyi bilmek zorunda değilsiniz. özel denen bişey var. ve evet kendi erkek arkadaşlarıyla ne konuşuyosa bu da özel.

ne kadar kıymetli sevgilileriniz var ya. vallahi benim burda dibim düşüyor. kaç yıllık evliyim daha kocamın arama geçmişine bakmak, vatsapını dürtmek aklıma gelmedi. işim var, gücüm var. bi b.k yerse ne yapacağım, ne olacağı belli. her şey olacağına varır.
sürekli size yazıp, maillerni fb sini size onaylatmalı mı? ay ne küçük dünyalar.

her çevrimiçi olduğunda yazmak zorunda mı?
siz kıskançlığı hayli abartmışsınız. hiç normal değilsiniz.
ne kadar aşık olursam olayım bi erkek bana böyle davranıyosa soğurum. çok net.

herşeyi bilmek zorunda değilsiniz. özel denen bişey var. ve evet kendi erkek arkadaşlarıyla ne konuşuyosa bu da özel.
Aklıma kötü şeyler geliyor bir başkası gibi

Ya delireceğim sevgilim uzakta bir iki aydır Uzaktan devam ediyoruz şimdilik bir sıkıntı yok ama ben ne Zaman watsapa girse mesaj atıyorum kime yazıyorsun bana niye yazmıyorsun madem çevrimiçi sin diye mesajlar yağdırıyorum sosyal medya kullanmıyor ama iki günde bir kontrol ediyorum Facebook açmış mı ınstgram açmışmı diye Bugün yine Watsap ta çevrim içi iken yazarken o benden önce yazdı hemen yaz gördünya çevrim içi dedi yazışmaların resmini attı çatlama dedi ben de bozuldum açıkcası sorun bende mi ne var yani merak etmem kötü mü
sen de sorun
guvenmediğiniz insanla olmayın ya
delirtmeyin insanı da

ne kadar kıymetli sevgilileriniz var ya. vallahi benim burda dibim düşüyor. kaç yıllık evliyim daha kocamın arama geçmişine bakmak, vatsapını dürtmek aklıma gelmedi. işim var, gücüm var. bi bok yerse ne yapacağım, ne olacağı belli. her şey olacağına varır.
sürekli size yazıp, maillerni fb sini size onaylatmalı mı? ay ne küçük dünyalar.
Siz ilgilenmeyince dünyanız büyüyor mu

Siz ilgilenmeyince dünyanız büyüyor mu
e büyüyor tabi. işime odaklanıyorum, okuyorum, yazıyorum, kızımla ilgileniyorum.
ben eşimle ilgilenmiyor değilim ki. onun bir hata yapmasını gözetmiyorum. kocaman adamlarız, kadınlarız hepimiz. hataları ve sonuçlarını biliyoruz. karakter yoksa birinde her türlü bir yol bulur bi haltlar karıştırmaya. öyle seviyesizlikler için ne strese sokacam kendimi bana yazık.

Bütün gün hiç arayıp mesaj yazmıyor mu. Kendinize engel olup bekleyin. Bir şey yazmayın. O sizi merak etsin. Hatta yazarsa siz de hemen cevap vermeyin. Hesap sormayın. Bir problem varsa belli olur o zaman.

e büyüyor tabi. işime odaklanıyorum, okuyorum, yazıyorum, kızımla ilgileniyorum.
ben eşimle ilgilenmiyor değilim ki. onun bir hata yapmasını gözetmiyorum. kocaman adamlarız, kadınlarız hepimiz. hataları ve sonuçlarını biliyoruz. karakter yoksa birinde her türlü bir yol bulur bi haltlar karıştırmaya. öyle seviyesizlikler için ne strese sokacam kendimi bana yazık.
Keşke sizin gibi olabilsem ama ben yapım gereği yapamıyorum elimde değil

Bütün gün hiç arayıp mesaj yazmıyor mu. Kendinize engel olup bekleyin. Bir şey yazmayın. O sizi merak etsin. Hatta yazarsa siz de hemen cevap vermeyin. Hesap sormayın. Bir problem varsa belli olur o zaman.
Hayır yazıyor konuşuyoruz da ama ben benle konuşmayıp Watsap ta onu görünce deliriyorum sıkıntı orda

Bravo girtlagina çökmüssün adamin
Öldürmeden birakma e mi
Sorunlusun canim ,degismen gerek

Canim bence o kadr sikma olabilir kendi kendini kuruntu yapma ne kadar sikarsan o kadr uzaklasir oluruna birak

Sorunlu olduğunu biliyorsun işin daha da kötüsü değişmem imkansız diyerek bunu değiştirmeye çaban bile yok.
Sanırım hoşlanıyorsun bile böyle yapmaktan
Kim olursa olsun böyle yapan birinin sonu ya terkedilmektir yada gerçekten aldatılmaktır

Back
X