Ben mi yanlış anladım acaba ? Kafamda çok mu kuruyorum?

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.967
14.176
248
29
Biriyle konuşmaya başladım daha çok yeni birkaç gün oldu henüz bulusmadik. O beni simayen tanıyor sıkça karşılaşmışız. Ben onu bir kere gördüm ama simasini falan çok hatırlamıyorum yani sosyal medyadan biliyorum. Ekleşmekte şu şekilde oldu hesabı herkese açık olduğu için keşfette çıktı. Fotoğrafı yakınlaştırayim derken beğenmiştim hemen geri çektim. Bildirim gitti mi bilmiyorum. Aradan birkaç hafta geçti eklemiş beni bu şekilde. Bugünde yemek muhabbeti oldu. Ne seversin şunu yiyelim mi falan bugün yorgunum başka zaman yiyelim dedim tamam zaten hazır söyleyecektim dedi. Ben acaba orada eve mi davet etti diye bir düşündüm. Sonra kahve sever misin yemekten sonra dedi ,olabilir dedim. Dışarıda mi içelim eve mi davet edersin ikimizde gürültüden hoşlanmıyoruz dedi. Hemen böyle sert tepkiler verip kezban moduna geçmedim tabiki başka zaman dışarıda içeriz dedim. O da olur tabi nasıl istersen dedi. Öncelikle şunu belirtmek isterim ben kesinlikle ev randevularina karşı biri değilim zamanla evde de oturulur,bir şeyler de yaşanır ama ilk buluşmada eve davet eden biri nedense bana güven vermiyor. Bir de kendisi 6-7 ay sonra tayinci gider ayak ne yaşasam kardır gözüyle de bakıyor olabilir mi ? Ya da ben mi kafamda çok kuruyorum.

Kurduklarınıza aynen katılıyorum, madem 6-7 ay sonra tayincı biraz ağırdan alın bakalım ne olacak?

Bende öyle düşünüyorum. Ama şimdi direk birine ters davranıp antipatik olmakta istemiyorum

Sert davranmak zorunda değilsin istemediğin şeylere kibarca hayır de. Kimse için kendini iyi hissetmediğin şeyleri yapma sadece. Kızmadan etmeden hayır de yeter

Neden kezban gibi olsun da? Karşı olmak da bir seçim bu algıyı oluşturdular bide kasten.. ben açıkça söylenmesinden yanayın, olmuştu bir kere hiç yükselmeden gülerek ‘ben tanımadığım birimin evine gitmem’ demiştim. Sanki borcumuz var, neyse.. söylediklerin muhtemel zaten tanımadan anlayamazsın zaman bırakabilirsin biraz sanki

Bu cümleyi kursaydim keşke

Kur bence de. Hem adam tayinci hem küçük yerdesin. Dikkat et

Direkt muhattabi keserdim. Tabi niyetiniz takılmak değilse. Bu adamın niyeti gayet net ısrarla ev muhabbetini açıyor. Sizin kezbalik alginiz ne bilmiyorum ama çizgilerin olması kezbanlik değildir tekrar söylüyorum niyetiniz öyle bişey değilse.
Adam kafa dengi takılmalık iki üç defa birlikte olabileceği birini bulup yoluna bakacak. Niyeti iyi olan adam direkt ısrarla ev muhabbeti kurmaz he niyetini baştan belli etmiş gerisi size kalmış.

Sosyal medyada yanlışlıkla beğeni attığını gördüğü için ben seni zaten tanıyorum simaen demiş bile olabilir. Başkası olsaydı ona da söyleyecekti belki aynı şeyi. Eve falan gitme, henüz hiç tanımıyorsun

Yok hayır beni tanıyor benim hakkımda birkaç ayrıntı söyledi ondan
Haklısınız ama bakalım adil yıldırımın 3 buluşma kuralını uygulamayı düşünüyorum

Derdi takılma. Hesabı açık ve keşfette sizin beğeninizi fark etmiş. Resmen ağ kurmuş düşenleri tek tek kontrol ediyor, belki açık hesaplar bulursa veya hesapta isimler varsa onları sa kontrol ediyordur ve bundan bile etkilenmeye açık sizin gibi arkadaşlar var. Vur kaç derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…