• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış anladım acaba ? Kafamda çok mu kuruyorum?

Derdi takılma. Hesabı açık ve keşfette sizin beğeninizi fark etmiş. Resmen ağ kurmuş düşenleri tek tek kontrol ediyor, belki açık hesaplar bulursa veya hesapta isimler varsa onları sa kontrol ediyordur ve bundan bile etkilenmeye açık sizin gibi arkadaşlar var. Vur kaç derdinde
Neden etkilenmeye açık olayım ki gayet hoş bir adam konuşmaktan zarar gelmez dedim. İnstagraminda takip ettiği kızda olmayınca takipte bir sakinca görmedim 😊 Biriyle konuşmakta/ beğenmekte sakınca görmüyorum. Ama süreç istedigim gibi ilerlemezse muhabbeti kesmekte de bir sakınca görmem o yüzden konuyu buraya açtım 😊

Eve davet etmesi hoş değil.
Ama şöyle dw bir şey var diyelim gittin birşeyler olmak zorunda değil ki.
Hatta gidip onu heveslendirip orda bırakabilirsin.
Dersini almış olur 🤣

Eve davet etmesi hoş değil.
Ama şöyle dw bir şey var diyelim gittin birşeyler olmak zorunda değil ki.
Hatta gidip onu heveslendirip orda bırakabilirsin.
Dersini almış olur 🤣
Yok bana göre değil yeterince tanımadığım birinin evine gitmek. Hepsini geçtim sonuçta burası küçük bir yer olayları farklı şekilde anlatabilecek biri de olabilir yeterince tanımıyorum.

Yok bana göre değil yeterince tanımadığım birinin evine gitmek. Hepsini geçtim sonuçta burası küçük bir yer olayları farklı şekilde anlatabilecek biri de olabilir yeterince tanımıyorum.
O zaman gitme.
Biraz ilgini çek bakalım gerçekten istiyorsa peşinden gelir.
Öylesine takılmalsa amacı peşini bırakır

Yani böyle konularda kendinizi açıklamaya çalışmanıza gerek yok bence rahat olun. Dikkat ediyorum da herkes "cinsellik yaşarım sorun yok" diyor ama bu tür konular gırla. Sonuçta Amerika' da yaşamıyoruz 😂 Erkeklerin yokluktan "ne yaşasam kâr" gözüyle baktığı, cinselliğe aç bi ülkede zaten kendinizi korumalısınız

Konu sen olunca emin olamiyorum pati..
Başkası olsa yorumum farklı olurdu ancak sen olunca çok emin olamıyorum.
Eski konularını da baz alarak ; kafanda kurdugunla alakali bir problem olmamakla beraber (bu konu için) bu resmi olduğundan daha büyük kurguladigini dusunuyorum.

Konu sen olunca emin olamiyorum pati..
Başkası olsa yorumum farklı olurdu ancak sen olunca çok emin olamıyorum.
Eski konularını da baz alarak ; kafanda kurdugunla alakali bir problem olmamakla beraber (bu konu için) bu resmi olduğundan daha büyük kurguladigini dusunuyorum.
Konularımın hiçbiri kurgu abartı değil. Öyle düşünüp düşünmemek sizin elinizde. Yorum yapmak zorunda değilsiniz.

Ben bi erkek böyle bi teklifi edemez düşüncesindeyim, kadın eve çağırmadan ya da geleyim demeden bu öneri sunulamaz adab-ı muaşeret gereği. Ayrıca düşüncesiz bir davranış. Küçük bi yerdesin diye hatırlıyorum, düşünmesi lazım yalnız yaşayan bir kadın komşuların diline takılır mı sıkıntı olur mu falan. Niyeti sadece kahve içip sohbet etmek olabilir tabii illa sırtlan bu diyemeyiz ama her türlü ne olursa olsun bunu öneren kadın olmalı.

Konularımın hiçbiri kurgu abartı değil. Öyle düşünüp düşünmemek sizin elinizde. Yorum yapmak zorunda değilsiniz.
İstediğim için yaptım pati..
Zaten düşünmesem yazmazdim.
Kafamda kuruyorum diyorsun ; bende oldugundan daha büyük goruyorsun diyorum.
Orijinal mesaj 1 iken sen bunu 4 olarak algılıyorsun..
Ben böyle düşünüyorum.
Ayrıca evet,konularını çok uç ve abartılı buluyorum.
Sanki herkes senin evden cikmani bekliyormuş gibi..

Neden etkilenmeye açık olayım ki gayet hoş bir adam konuşmaktan zarar gelmez dedim. İnstagraminda takip ettiği kızda olmayınca takipte bir sakinca görmedim 😊 Biriyle konuşmakta/ beğenmekte sakınca görmüyorum. Ama süreç istedigim gibi ilerlemezse muhabbeti kesmekte de bir sakınca görmem o yüzden konuyu buraya açtım 😊
Beni tanıyor derken veya yukarıda yazarken kullandığınız kelimelerden veya yazış biçiminizden, daha önceki konularımızdan az çok tanıyoruz sizi ve biraz yalnızlıktan mı diyelim veya sevilme ve ilgi çekme isteği biraz belirgin.😊😊☺️☺️

Bahsettiğiniz kişi de anlattığınızdan gayet düşüncesiz ve kalitesiz biri ve siz bunu anlatırken adamın basitliğini değil kendinize Pakize denileceğini düşünüyorsunuz

Bu eleştiri değil gözlem ve yanlış anlamayın da konularınıza abartı demedim.

Yani böyle konularda kendinizi açıklamaya çalışmanıza gerek yok bence rahat olun. Dikkat ediyorum da herkes "cinsellik yaşarım sorun yok" diyor ama bu tür konular gırla. Sonuçta Amerika' da yaşamıyoruz 😂 Erkeklerin yokluktan "ne yaşasam kâr" gözüyle baktığı, cinselliğe aç bi ülkede zaten kendinizi korumalısınız
Şunu da ekleyebilir miyim: velev ki kezban desinler. Sen zarar görmekten kurtul da elalem kezban mı der naciye mi der o da kendi problemleri. Sonuçta kezbana bağlamayacağım derken üzülürsen elalem yanında durmaz.

Beni tanıyor derken veya yukarıda yazarken kullandığınız kelimelerden veya yazış biçiminizden, daha önceki konularımızdan az çok tanıyoruz sizi ve biraz yalnızlıktan mı diyelim veya sevilme ve ilgi çekme isteği biraz belirgin.😊😊☺️☺️

Bahsettiğiniz kişi de anlattığınızdan gayet düşüncesiz ve kalitesiz biri ve siz bunu anlatırken adamın basitliğini değil kendinize Pakize denileceğini düşünüyorsunuz

Bu eleştiri değil gözlem ve yanlış anlamayın da konularınıza abartı demedim.
Hatalarım var tabi sevilme isteğim çok belirgin bunu kabul ediyorum. Ama dikkat çekmek istemiyorum küçük yer ve küçük yere göre farklı biri olduğum için çok dikkat çekiyorum. Hatta son zamanlarda evden çıkmaz oldum
.

Şunu da ekleyebilir miyim: velev ki kezban desinler. Sen zarar görmekten kurtul da elalem kezban mı der naciye mi der o da kendi problemleri. Sonuçta kezbana bağlamayacağım derken üzülürsen elalem yanında durmaz.
Kendi sınırlarımızı çizerken bile dik duramamak açıkça ifade edememek zor 🤷

Biriyle konuşmaya başladım daha çok yeni birkaç gün oldu henüz bulusmadik. O beni simayen tanıyor sıkça karşılaşmışız. Ben onu bir kere gördüm ama simasini falan çok hatırlamıyorum yani sosyal medyadan biliyorum. Ekleşmekte şu şekilde oldu hesabı herkese açık olduğu için keşfette çıktı. Fotoğrafı yakınlaştırayim derken beğenmiştim hemen geri çektim. Bildirim gitti mi bilmiyorum. Aradan birkaç hafta geçti eklemiş beni bu şekilde. Bugünde yemek muhabbeti oldu. Ne seversin şunu yiyelim mi falan bugün yorgunum başka zaman yiyelim dedim tamam zaten hazır söyleyecektim dedi. Ben acaba orada eve mi davet etti diye bir düşündüm. Sonra kahve sever misin yemekten sonra dedi ,olabilir dedim. Dışarıda mi içelim eve mi davet edersin ikimizde gürültüden hoşlanmıyoruz 😃 dedi. Hemen böyle sert tepkiler verip kezban moduna geçmedim tabiki başka zaman dışarıda içeriz dedim. O da olur tabi nasıl istersen dedi. Öncelikle şunu belirtmek isterim ben kesinlikle ev randevularina karşı biri değilim zamanla evde de oturulur,bir şeyler de yaşanır ama ilk buluşmada eve davet eden biri nedense bana güven vermiyor. Bir de kendisi 6-7 ay sonra tayinci gider ayak ne yaşasam kardır gözüyle de bakıyor olabilir mi ? Ya da ben mi kafamda çok kuruyorum.
Kesinlikle bu tür konularda kuruntulu olmakta fayda var . Neler duyuyor neler okuyoruz .. kesinlikle ilk bulusma da veya tam anlamıyla tanımadan ev buluşması olmaması lazım . Allah korusun

Back
X