Biriyle konuşmaya başladım daha çok yeni birkaç gün oldu henüz bulusmadik. O beni simayen tanıyor sıkça karşılaşmışız. Ben onu bir kere gördüm ama simasini falan çok hatırlamıyorum yani sosyal medyadan biliyorum. Ekleşmekte şu şekilde oldu hesabı herkese açık olduğu için keşfette çıktı. Fotoğrafı yakınlaştırayim derken beğenmiştim hemen geri çektim. Bildirim gitti mi bilmiyorum. Aradan birkaç hafta geçti eklemiş beni bu şekilde. Bugünde yemek muhabbeti oldu. Ne seversin şunu yiyelim mi falan bugün yorgunum başka zaman yiyelim dedim tamam zaten hazır söyleyecektim dedi. Ben acaba orada eve mi davet etti diye bir düşündüm. Sonra kahve sever misin yemekten sonra dedi ,olabilir dedim. Dışarıda mi içelim eve mi davet edersin ikimizde gürültüden hoşlanmıyoruz

dedi. Hemen böyle sert tepkiler verip kezban moduna geçmedim tabiki başka zaman dışarıda içeriz dedim. O da olur tabi nasıl istersen dedi. Öncelikle şunu belirtmek isterim ben kesinlikle ev randevularina karşı biri değilim zamanla evde de oturulur,bir şeyler de yaşanır ama ilk buluşmada eve davet eden biri nedense bana güven vermiyor. Bir de kendisi 6-7 ay sonra tayinci gider ayak ne yaşasam kardır gözüyle de bakıyor olabilir mi ? Ya da ben mi kafamda çok kuruyorum.