Kızlar merhaba,eşimin ailesi bizden 7-8 saat uzaklıkta oturuyor,çok şükür şu zamana kadar aramızda ciddi boyutta bir sorun olmadı. Kayınvalidem bizim buraya yılda en fazla 2 kere gelebiliyor,iki küçük çocuğum var eşim de çok yoğun çalıştığı için sık gidemiyoruz. Birkaç gün önce eşime okullar kapandıktan sonra bizi ailesine götürmesini söyledim,hepsi de birbirine yakın ilçelerde oturdukları için eltimler dahil hepsinde 2'şer gün kalıp geri dönecektim,tabi bu plan önce akrabalara sorulup da o şekilde yapıldı ki kendileri hep ısrar ederler gelin diye. Geçen akşam kayınvalidemi aradım,'anne oğlanlardan sonra sana gelmek isteriz'dedim ve kendisi bana 'ama ramazana denk geliyor' deyince biraz şaşırdım,ozaman başka sefer gelelim dedim ve kendisi de evet rahat olur dedi ve kapattık. Eşime söyledim o da biraz sinirlendi,benim ne kadar yoğun olduğumu biliyorlar 3-4 günden oruçları mı bozulurdu diye söylendi. Neyse konu kapandı,eşim bana belli etmek istemiyor ama baya kırıldı,ben de bi tuhaf oldum ve artık gitmek istemiyorum. Sizce yanlış mı anladık? Ne bileyim torunlarını çok sevdiklerini belirtlen insalardan 'kızım gelin tabi' tepkisini bekledim.