Ben mi yanlış anladım?

Yıl olmuş 2022 hala “erkek doktorsun ver tahlilimi geç işte” diyen zihniyetle karşı karşıyayız… Doğum yaptıran veya meme estetiği uygulattıran erkekler düpedüz sapık o zaman sizin gözünüzde?

Adam sizin hangi yöntemle korunduğunuzu da sizin tam olarak korunamadığınızı düşündüğü için sormuş, çünkü kem küm etmişsiniz, korunma yöntemi üzerinden yürümek gibi saçma sapan bir düşünce olabilir mi ya? Adam ne yaptı sanki çekmecesinden prezervatif çıkarıp gel bi de bunu deneyelim dedi tövbe tövbe.

Yolda yanınızdan bir erkek geçse aa bana yürüyor diyeceksiniz yakında.

He bacım son sorusuna cevap versen bir sonraki hamlesi pozisyonları detaylandırmak olacaktı. Tam zamanında kaçmışsın. Hadsize bak nasıl korunuyorsunuz demiş(!)

Yıl olmuş 2022 hala neler konuşuyoruz ülkecek. Yazık vallahi.

Yıl olmuş 2022 hala “erkek doktorsun ver tahlilimi geç işte” diyen zihniyetle karşı karşıyayız… Doğum yaptıran veya meme estetiği uygulattıran erkekler düpedüz sapık o zaman sizin gözünüzde?

Adam sizin hangi yöntemle korunduğunuzu tam korunamadığınızı düşündüğü için sormuş, korunma yöntemi üzerinden yürümek gibi saçma sapan bir düşünce olabilir mi ya?

Yolda yanınızdan bir erkek geçse aa bana yürüyor diyeceksiniz yakında.
Bir de madem tam korunduğuna inanıyorsun neden "gebelik şüphesi var mı" diyen doktora "ayy bilmeem kiii,olabilir mi acaba" diyorsun. Güveniyorsan korunma yöntemine yok de,gec. Güvenmiyorsan da (ki gebelik şüphen varmış) ne güzel adam öneride bulunmuş işte.
Bu konuyu açan kadın da öğretmen, toplumun aydın kesimi hesapta😂😂

Herkese merhaba . İki çocuk annesi çalışan bir bayanım. Geçen hafta spiral taktırmaya karar verdim. Malum idrar yolu enfeksiyonu filan ihtimaline karşılık tahlil vermek istedim. Özele para ödemek istemediğim için aile hekimine gittim.
Doktorumuz erkek. Kan ve idrar tahlili vermek istediğimi söyledim. Tamam dedi . Gebelik şüphesi var mi diye sordu. Adetim de birkaç gün gecikmişti. Ben de yani işte belki olabilir dedim. Gebelik testi istediğini de belirteyim dedi. Tamam dedim. Buraya kadar normal. Sonra bana korunmuyor musun dedi. Korunuyorum dedim . Sen mi eşin mi diye sordu .neyle korunuyorsun diye sordu. Ria taktır istersen filan. Bilmiyorum bana sanki cinsel hayatımı merak etti gibi geldi kötü oldum .ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Kısa kesip çıktım odasından. Kadın doğum uzmanı değilsin tahlillerimi iste geç işte değil mi
yuhh yaa kadın dr sorsa aynı şeyi düşünecek miydiniz. standart prosedür uygulamış dr unuz sizdeki düşünceye bakın pes

Ablacığım dediğim üye öğretmen çıktı Allahım sabır ver yarabbim . Benim de kadin doktorum erkek geçen kontrole gittim ve muayine etti beni hemde jinekolojik muayine şikayet mi etsem ?

Bu üyenin diğer konularını okursanız işini yaptığı için doktorun kendisine yan gözle baktığını düşünmesine şaşırmazsınız. Oldukça değişik bir insan :KK70: şuraya bir tanesini bırakıyorum

Statü ve akrabalık ilişkileri

Aman Allah’ım bu ne böyle?

Özgüven eksikliği dolu bir konu okudum.

Hayattaki tek başarısı öğretmen olmaktan ibaret, sosyal ilişkilerde kendine saygı göstertememiş, alttan alta sürekli ama ben öğretmenim ve evliyim bana böyle davranılamaz diye içi içini yiyen bir zihniyet…

Ülkede bu kadar siyasi isim, iş adamı, üst düzey asker savcı hakim doktor akademisyen vali kaymakam varken ciddi ciddi öğretmen olduğu için kendini özel zannediyor.

Sanırım yine öğretmen ve evli olduğu için doktorun kendisine yürüdüğünü sandı. Çok ilginç bir kafa yapısı. Öğrencilerine yazık.

Son düzenleme:
Herkese merhaba . İki çocuk annesi çalışan bir bayanım. Geçen hafta spiral taktırmaya karar verdim. Malum idrar yolu enfeksiyonu filan ihtimaline karşılık tahlil vermek istedim. Özele para ödemek istemediğim için aile hekimine gittim.
Doktorumuz erkek. Kan ve idrar tahlili vermek istediğimi söyledim. Tamam dedi . Gebelik şüphesi var mi diye sordu. Adetim de birkaç gün gecikmişti. Ben de yani işte belki olabilir dedim. Gebelik testi istediğini de belirteyim dedi. Tamam dedim. Buraya kadar normal. Sonra bana korunmuyor musun dedi. Korunuyorum dedim . Sen mi eşin mi diye sordu .neyle korunuyorsun diye sordu. Ria taktır istersen filan. Bilmiyorum bana sanki cinsel hayatımı merak etti gibi geldi kötü oldum .ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Kısa kesip çıktım odasından. Kadın doğum uzmanı değilsin tahlillerimi iste geç işte değil mi
:KK57: :KK57: :KK57:

Benim doktor geçenlerde çatı muayenesi yaptı Kocam bildiğin gavatmış desene. Soğudum şimdi.
İşin kötü tarafı benim muayine de eşim de odada duvarin arkasindaydi tüh olabilir mi böyle birşey doktor da olsa erkek sonuçta nasıl yapabildik böyle bir hata ben hemen doktorumu değiştireceğim

İşin kötü tarafı benim muayine de eşim de odada duvarin arkasindaydi tüh olabilir mi böyle birşey doktor da olsa erkek sonuçta nasıl yapabildik böyle bir hata ben hemen doktorumu değiştireceğim
Aynen biz de beraberdik :KK48: ben kocayı değiştiricem. Ahlaksız herif

Aynen biz de beraberdik :KK48: ben kocayı değiştiricem. Ahlaksız herif
Böyle iş mi olur ya zaten kadın dogumcu adı üstünde kadın dogumcu erkek olur mu hiç hastaneyi de şikayet edeceğim konu sahibi beni aydınlattı ! Erkek dediğin erkek doktora kadın dediğin kadın doktora gitsin bı zahmet 🤣

Back
X