- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.327
- 138
- Konu Sahibi Night Night
Ahhaahahaaha çok şükürrrr kimse düşmediii mapusaŞu güzelim havalarda hücreye girecek halim dermanım yok, rabbim munenin şerrinden korusun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhaahahaaha çok şükürrrr kimse düşmediii mapusaŞu güzelim havalarda hücreye girecek halim dermanım yok, rabbim munenin şerrinden korusun![]()
Bir de madem tam korunduğuna inanıyorsun neden "gebelik şüphesi var mı" diyen doktora "ayy bilmeem kiii,olabilir mi acaba" diyorsun. Güveniyorsan korunma yöntemine yok de,gec. Güvenmiyorsan da (ki gebelik şüphen varmış) ne güzel adam öneride bulunmuş işte.Yıl olmuş 2022 hala “erkek doktorsun ver tahlilimi geç işte” diyen zihniyetle karşı karşıyayız… Doğum yaptıran veya meme estetiği uygulattıran erkekler düpedüz sapık o zaman sizin gözünüzde?
Adam sizin hangi yöntemle korunduğunuzu tam korunamadığınızı düşündüğü için sormuş, korunma yöntemi üzerinden yürümek gibi saçma sapan bir düşünce olabilir mi ya?
Yolda yanınızdan bir erkek geçse aa bana yürüyor diyeceksiniz yakında.
Arkadaşımla jilet almaya gitmiştik ( özel bir kağıttaki yazıyı ancak jiletle çıkarabileceğimiz için). Adam jileti verdikten sonra "oldukça kullanışlıdır." diyip gülmüştüAğda aldığımda adam bana kolay gelsin demişti ajdjdjdj
Tecrübe konuşuyorArkadaşımla jilet almaya gitmiştik ( özel bir kağıttaki yazıyı ancak jiletle çıkarabileceğimiz için). Adam jileti verdikten sonra "oldukça kullanışlıdır." diyip gülmüştü![]()
yuhh yaa kadın dr sorsa aynı şeyi düşünecek miydiniz. standart prosedür uygulamış dr unuz sizdeki düşünceye bakın pesHerkese merhaba . İki çocuk annesi çalışan bir bayanım. Geçen hafta spiral taktırmaya karar verdim. Malum idrar yolu enfeksiyonu filan ihtimaline karşılık tahlil vermek istedim. Özele para ödemek istemediğim için aile hekimine gittim.
Doktorumuz erkek. Kan ve idrar tahlili vermek istediğimi söyledim. Tamam dedi . Gebelik şüphesi var mi diye sordu. Adetim de birkaç gün gecikmişti. Ben de yani işte belki olabilir dedim. Gebelik testi istediğini de belirteyim dedi. Tamam dedim. Buraya kadar normal. Sonra bana korunmuyor musun dedi. Korunuyorum dedim . Sen mi eşin mi diye sordu .neyle korunuyorsun diye sordu. Ria taktır istersen filan. Bilmiyorum bana sanki cinsel hayatımı merak etti gibi geldi kötü oldum .ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Kısa kesip çıktım odasından. Kadın doğum uzmanı değilsin tahlillerimi iste geç işte değil mi
Bu üyenin diğer konularını okursanız işini yaptığı için doktorun kendisine yan gözle baktığını düşünmesine şaşırmazsınız. Oldukça değişik bir insanşuraya bir tanesini bırakıyorum
Statü ve akrabalık ilişkileri
Herkese merhaba . İki çocuk annesi çalışan bir bayanım. Geçen hafta spiral taktırmaya karar verdim. Malum idrar yolu enfeksiyonu filan ihtimaline karşılık tahlil vermek istedim. Özele para ödemek istemediğim için aile hekimine gittim.
Doktorumuz erkek. Kan ve idrar tahlili vermek istediğimi söyledim. Tamam dedi . Gebelik şüphesi var mi diye sordu. Adetim de birkaç gün gecikmişti. Ben de yani işte belki olabilir dedim. Gebelik testi istediğini de belirteyim dedi. Tamam dedim. Buraya kadar normal. Sonra bana korunmuyor musun dedi. Korunuyorum dedim . Sen mi eşin mi diye sordu .neyle korunuyorsun diye sordu. Ria taktır istersen filan. Bilmiyorum bana sanki cinsel hayatımı merak etti gibi geldi kötü oldum .ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Kısa kesip çıktım odasından. Kadın doğum uzmanı değilsin tahlillerimi iste geç işte değil mi
İşin kötü tarafı benim muayine de eşim de odada duvarin arkasindaydi tüh olabilir mi böyle birşey doktor da olsa erkek sonuçta nasıl yapabildik böyle bir hata ben hemen doktorumu değiştireceğimBenim doktor geçenlerde çatı muayenesi yaptı Kocam bildiğin gavatmış desene. Soğudum şimdi.
Aynen biz de beraberdikİşin kötü tarafı benim muayine de eşim de odada duvarin arkasindaydi tüh olabilir mi böyle birşey doktor da olsa erkek sonuçta nasıl yapabildik böyle bir hata ben hemen doktorumu değiştireceğim
Böyle iş mi olur ya zaten kadın dogumcu adı üstünde kadın dogumcu erkek olur mu hiç hastaneyi de şikayet edeceğim konu sahibi beni aydınlattı ! Erkek dediğin erkek doktora kadın dediğin kadın doktora gitsin bı zahmetAynen biz de beraberdikben kocayı değiştiricem. Ahlaksız herif
ben de ağdadan çıkınca kadın "güle güle kullan" dedi.Ağda aldığımda adam bana kolay gelsin demişti ajdjdjdj
Ağdayı güle güle kullanmayan da ne bileyim yaniben de ağdadan çıkınca kadın "güle güle kullan" dedi.![]()
Yazık kim bilir ne hastalığı var üzücüBu üyenin diğer konularını okursanız işini yaptığı için doktorun kendisine yan gözle baktığını düşünmesine şaşırmazsınız. Oldukça değişik bir insanşuraya bir tanesini bırakıyorum
Statü ve akrabalık ilişkileri
Altın semer vurmuşlarAy bi de öğretmenmiş Allahım çoluğu çocuğu korusun![]()