- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
Gozunde cok buyutmussun. Sanaldan tanistiklarin "lord of the rings" yerine "lord of the tirt" olabiliyor. Temkinli ol, birsey olacaksa olur zaten, kasmana gerek yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işaret derken ara sıra yazıyordu nasılsın davet ediyordu etkinliklere sen yabancı sayılmazsın diyodu en son dün yazdi işte nasılsın falan diye sonra bu olaylar oldu. Dediğiniz gibi biri değil ama çapkın değil yani bayadr tanıyorum hiç kötü bi şeyini görmedim bana karsi da biraz muhafazar biri zaten öyle tahmin ettiğiniz gibi biri değil
Evet kendimle sorunlarım var aslında ama kimseye anlatamıyorum bunlarıAçtığın konulara bir göz gezdirdim de, ben senin hızına yetişemedim.
Her selam veren erkekte bir "ilgi/his" arama çabası nedir arkadaşım?
Senin kendinle sorunların olduğunu düşünüyorum, önceklikle onları çözmen gerekiyor.
Her "naber" dediğin adamı da sevgili adayı olarak görmezsen hayrına olur.
Eki Görüntüle 673851
Evet kendimle sorunlarım var aslında ama kimseye anlatamıyorum bunlarıevet haklı olabilirsiniz yani abartıyorm galiba biraz ama artk yasim geciyo bende bi ilişkim olsun istiyorm bu yüzden de karşıma çıkan herkesi değerlendiriyorm yorumunuz için yinede teşekkür ederm:)
Yahu daha okuyorsun, yaşın neden geçsin?
Bu şekilde baktığın sürece saçma sapan ilişkilerde bulursun kendini.
Bırak karşındaki erkek düşünsün ve çabalasın.
Değerlendirirken, istekli olduğun gibi bir enerji verme insanlara.
Evet kendimle sorunlarım var aslında ama kimseye anlatamıyorum bunlarıevet haklı olabilirsiniz yani abartıyorm galiba biraz ama artk yasim geciyo bende bi ilişkim olsun istiyorm bu yüzden de karşıma çıkan herkesi değerlendiriyorm yorumunuz için yinede teşekkür ederm:)
canım yaşın kaç mümkünse söyler misin? ayrıca istediğin çoğu şey sen plan yapmadığında karşına çıkar. o yüzden sana naber diyen birilerini aşk kapıda diye bakma zaman artık böyle güya herkes sosyal!
Merhaba kızlar daha önceki konumu okuyanlar bu yazacağım şeyin onunla alakalı olmadığını soyliyım ilk önce . Şimdi kızlar anlatmaya başlıyorum benim ayni okuldan olduğum ama ayrı kampüsler de olduğum bi çocuk var face üzerinden altı aydır tanışıyoruz ara ara konuşuyorduk bunun kurduğu bi grup var okulda etkinlikler yapıyo bende üyeyim bu gruba face üzerinden geçen ay yaptığı etkinliğe beni davet etmişti ama ben yolu bilmediğim için gidemedim ve afiş dağıtmak için bana afiş vermeye gelecekti gelmedi.. Bugün nasılsın falan yazdi yine bi etkinlik düzenliyormussunuz dedim ama gelemicem ins bi gün nasip olur dedim oda sen metroya bin ordan beraber gidelim dedi bende yok anca okula gelirsen benimle ordan beraber gideriz dedim gelirim bak dedi güldü çok şaşırdım kızlar sonra şaka maka derken orta yol bulduk benim için yolunu uzatıyor ortak bi yerde buluşup gideceğiz sınavı varmis yoksa ben seni istediğin yerden alırdım dedi bizde ortak yerde buluşucaz ve nasıl haberlesicez dediğmde telefon numarasını verdi kızlar sizce bana karsi ilgisi varmı yokmu yoksa ben mi abartıyorum sizce ?
19 yaşındayım daha küçüksn diyeceksiniz ama bütün arkadaslarmin sevgilisi var artk bende bi insanla ömrümü paylaşmak istiyorum sorun sadece buda değil ailem çok baskıcı annem normal değil herşeyim kısıtlaniyor burdan kurtulmanın tek yolu evlenmem lazım![]()
ooo bak canım şu an hata yapabilecek yaştasın ve kısıtlama var diyorsun ne olursa olsun en kötü aileye bile sahip olsan evlilik kurtulma değil. aşık olmak sevmek güzel şeyler ama zorla olmaz vakti ve zamanı vardır okuyor musun
Evet okuyorum bu dediğm kişiyle ayni okuldayız ama farklı kampüslerdeyiz . Haklısınız evlilik kurtuluş değil ama ablamlar da o şekilde kurtuldu okuyup hemen evlendiler her istediklerini yapıyorlar