zaten evlenirken böyle değildim gebelik dönemimde ilaçlar kullandm düşük tehlikem vardı daha sonra gebelik zehirlenmesi.Ama gelin görün ki bu kilolar bir günde gelmedi ve bir günde gitmicek.Kilo vermek çok büyük bir sorun değil sorunum da kilom değil ben verebilirim bu kiloyu.Ama ne olursa olsun hiç kimseye bu laflar denmez bi de motive etmek için söyledim hiç mi bişey söylemicem diyomuş.Ya ben bi gün bi motive edicem toptan motivasyon olucak ama ben kendime yakıştırmıyorum.Aman susuyum edepsiz ben olmuyum felan ama canım sıkılıyor işte.
Yok ben daha güzelini söyledim, yapıyorsun börekleri çörekleri, güzel yemekleri.
Sonrada kilo aldın diyorsun, yemeğini yemediğimde gönül koyuyorsun.
Sen öyle kendi annemde öyle, sonrada kilo aldın, yok öyle yağma.
Ya yapmayacaksınız, ya da kilo aldın demeyeceksiniz dedim.
Masadaki herkes güldü, kayınvalidem somurttu....
zaten evlenirken böyle değildim gebelik dönemimde ilaçlar kullandm düşük tehlikem vardı daha sonra gebelik zehirlenmesi.Ama gelin görün ki bu kilolar bir günde gelmedi ve bir günde gitmicek.Kilo vermek çok büyük bir sorun değil sorunum da kilom değil ben verebilirim bu kiloyu.Ama ne olursa olsun hiç kimseye bu laflar denmez bi de motive etmek için söyledim hiç mi bişey söylemicem diyomuş.Ya ben bi gün bi motive edicem toptan motivasyon olucak ama ben kendime yakıştırmıyorum.Aman susuyum edepsiz ben olmuyum felan ama canım sıkılıyor işte.
kayınvalidenizin uslubü çok yanlış; kim ne derse desin olumsuz şeyleri söyleyip sizin moralinizi o kadar insan içinde alt üst etmiş; sizi rencide etmekle tüm niyetini ortaya koymuş zaten. Size düşen bence kayınvalidenizin bu sözleriyle hırslanmak yani o sözlerle motive olmak bir de iletişimi mümkün olduğu kadar seyrekleştirmek...
evet yapacağınız en makul şey "tatlı" gitmekbu gn babama anlattım biraz arayı aç dedi ama bi insanı rencide ederek mutlu olan bi insan iyi bir insan değildir
kayınvalide olayı daha!!Artık eskisi gibi çıldırmıyorum ama hiç takmıyorum da değil.Arkadaşlar yeni doğum yaptm sayılır bebişim üç aylık ve bayağı bir kilo aldım.(30 kg)Neyse eşim de ben de bu dertten muzdaribiz zaten üzülmüyor değilim.Ama kaynanam da pek bir takıyor bu durumu bunu belli etti.Arefe günü onlara gittik bayramı orada geçirecektk.Neyse yedik içtik misafirler gelen giden bitmedi bebeğim de var bunaldım birazcık.Eşime bayramın 2. günü eve gidelim artık yeter dedim nolur bir gün daha kalalım dedi ben de kırmadım.O gün de akrabaları geldi teyzeleri enişteleri dayısı felan zaten altı kardeş eşim ev kalabalık şöyle iki dk oturuyum deme şansım bile olmadı ve ev sigara kokuyor.Neyse gitti misafirler bizbize kaldık kayınlarım görümcem eşim ve bir de kuzeni vardı bir de kaynanam kalktım bi yorgunluk çayı yaptım hep beraber içerken kaynanam bombayı attı ortaya.Eşimin kuzeninin nişanına gidince bir masaya sadece eşim kardeşleri felan oturmuştk.KAynanam bi tanıdığının sizin masada ne yakışıklı oğulların var bi de yaşlı teyze oturuyordu o kimdi demiş yaşlı teyze de ben oluyorum.bunu anlattı ve kahkahayı bastı eşim de 'anne senden başka kimse gülmüyor farkındaysan'dedi.ben de odadan çıktım.zaten başım ağrıyordu iyice ağrıdı.Eşim hep annem seni seviyor der nasıl inanabilirim ki buna.
Kimse kimseyi evladı gibi sevemez bu 2+2=4 kadar net. Saygı duymak zorunda. Söylediği şey gerçekten cok ayıp. Evet kendi cümleleri değil ama tam bir patavatsızlık örneği. Gerçi eşiniz bozulduğunuzu belli etmiş ama siz ne yaptınız cok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?