- 1 Şubat 2018
- 808
- 972
- 23
- 38
- Konu Sahibi elif-yalova
-
Hasta ile ilgilenmek yorucu.
Hastane ortamı yorucu.
Günde sadece şunu şunu yapacak diyorsunuz ama 24 saat o ortamda kalmak , belki hasta inlemelerini duymak ...
Kolay değil bence. Ablanız da ters psikolojiye girmiş olabilir. Kabulllenemiyordur durumu.
Ücretsiz izin alıp yardımcı olmanızı tavsiye ederim.[/QUOT
denedim iznide ama yanında insan olduğu için vermediler. 2.5 yaşında oğlum var ben bursaya gidip yine ilgilenememki. ama yalovaya gelseler on numara ilgilenirdim. ben annem rahmetli olmadan önce 2 ay yanında tek kaldım. özel hastane dediğiniz gibi inlemeler yok. hasta sayısı az zaten. babam gibi değil hiç biri. normal ameliyat olup gidiyorlar
Hasta ile ilgilenmek yorucu.
Hastane ortamı yorucu.
Günde sadece şunu şunu yapacak diyorsunuz ama 24 saat o ortamda kalmak , belki hasta inlemelerini duymak ...
Kolay değil bence. Ablanız da ters psikolojiye girmiş olabilir. Kabulllenemiyordur durumu.
Ücretsiz izin alıp yardımcı olmanızı tavsiye ederim.
Şuan bende hastanedeyim annem yukarıda kemo alıyor ki bu zamana gelene kadar aneliyat hstane süreci ve devlette ne kadar zor. Ablam sözde anneme ölür biter ama misafir gibi gelir gider . Denecek çok şey var da işte ne diyebilirsin, söylediğin zaman bişey zorunamı gidyor olur .
bence yanlış düşünüyosun
böyle durumlarda kardeşler hep sen şunu yaptın ben bunu yaptım diye hesaplara giriyolar
madem ablanı beğenmiyosun bu konuda sen devral bütün sorumluluğu
bekar olması ,ailenle beraber yaşaması tüm sorumluluğu almak zorunda olduğu anlama gelmiyor
baba hepinizin babası
hasta ile ilgilenen insanların da psikolojisi iyi olmuyor. ablaya yüklenmenin manası yok. hiç bi iş yapmıyor olsa bile sonuçta 4 kardeşten sadece o tam zamanlı ilgileniyor. bunalmış, daralmış olabilir. ücretsiz izin alıp siz gidin bursaya.
yani zorla bişey yaptırılamaz sonuçta. durum kötü ama ablanın da huyuna gitmek lazım.bir sürü kredi borcum olmasına rağmen ücretsiz izin istedim ama ücretsiz izni vermediler. yanında insan var diye. ben hafta sonları gidiyorum. ablam hafta sonları boş. akşamları erkek kardeşim bakıyor. 24 saat bakmıyor ablam. ayrıca abim izin günlerinde geliyor. ablamı hep buzamanlar gönderiyoruz. ablam haftanın 3 ya da en fazla 4 günü gündüz ilgileniyor
yani zorla bişey yaptırılamaz sonuçta. durum kötü ama ablanın da huyuna gitmek lazım.
Yatalak babaannesine senelerce bakan öksüz, yetim bir tanıdığım vardı psikolojisi ciddi derecede bozulmuştu, babanıza geçmiş olsun Allah şifa versin, gözünün önünde babasını kaybedeceği günü beklemek ablanızı yıpratmıştır bence.. Yıllık izin alamaz mısınız?
Ablanız tek kalmış söylediklerinize göre. Neden yükleniyorsunuz anlamadim. Ücretsiz izne ayrılın. Babanız daha önemliyse istifa edin 3 kardeş olarak. Böyle söyleyince kabul olmuyor değil mi? Anlayış gösterin ona da. 4. Evrede dedem 1.5 sene yaşadı. Kimse ben çalışıyorum, benim çocuğum var demedi. Herkes elini taşın altına koydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?