ben mi yanlış düşünüyorum

kusura bakmayın bazılarınız gerçekten rahat konuşuyor. ben nasıl istifa edeyim ya. bababm beni bu yüzden mi okuttu..ben her şeyden önce oğlumun geleceği için çalışıyorum. babam iki sene önce hakları dağıttı ben ablama verdim kendi hakkımı. mesleği yok bir şey olursa parası olsun diye ve 1+1 ev aldık ablama. ben bekarken daha atanmamışken anneme devlette2 ay belkide daha fazladır hatırlamıyorum tek baktım. ama gocunup triplere girmedim annem çünkü. babam kendi ihtiyaçlarını görebiliyor. ayrıca özelde. ama annem çok daha kötüydü.belkide o yüzden ablamı anlamıyorum. ablam çalışıyordu. sadece ziyarete geliyordu hastaneye.

ben babama bakmam mı diyorum ne kadar ezbere konuşuyorsunuz. bir sürü kredi borcum var ben mecburum çalışmaya. babam yalovaya gelse zaten daha rahat ilgilenicem.. ben annemle ilgilenirken psikolojim yokmuydu ama annem için psikoloji falan mı düşünücem ölüm anı ya.

en müsait bendim ve baktım ya sesimi çıkarmadım.

Siz haftasonu gidiyorsunuz, hafta içi evinize, işinize hayatınıza dönüyorsunuz.
Ablanızın kaçış yeri yok ve daha uzun süreler bakıyor. Anlayış göstermek durumundasınız...
Herkes aynı güçte olmuyor.
Para ile refakatçi tutun.
Babanıza baksın. Babanız yanınıza gelmiyorsa başka şansınız da yok zaten.
Ablanıza zorla yaptıramayacagınıza göre...

Ağabeyiniz işte, siz hafta sonu gidiyorsunuz nasıl hafta içi sadece 3-4 gün bakıyor diğer günler kim bakıyor o bakıyordur kim bakacak ee ağabeyinde çalışıyor gece de kalamaz yanında illa ki ablan gece de kalıyordur tek başına hiç kolay değil

benim kayınvalidemde 3 kişi dönüşümlü kalıyorduk gündüz gece yine bile yorucu oluyordu özel hastanede olsa başında beklemek bile iş yani babanızda biraz alınganlık yapıyordur hassas bir dönemde yorgunluktan da yüzü düşüyordur ama bakmam demiyor sonuçta yine de tüm yük onda biraz anlayışlı olun

Özel hastanede olsa hemşireler sürekli babanızın başını beklemiyorlar babanız son evrede ise zaten halsizdir kaldırması lavabosu yatırması, üstünü değiştirmesi bazen yemeğini bile yedirmeyi yaptırıyordur çünkü ne hali olacak ki o evrede sadece ilaç vermek falan değildir yani.

Ağabeyiniz işte, siz hafta sonu gidiyorsunuz nasıl hafta içi sadece 3-4 gün bakıyor diğer günler kim bakıyor o bakıyordur kim bakacak ee ağabeyinde çalışıyor gece de kalamaz yanında illa ki ablan gece de kalıyordur tek başına hiç kolay değil

benim kayınvalidemde 3 kişi dönüşümlü kalıyorduk gündüz gece yine bile yorucu oluyordu özel hastanede olsa başında beklemek bile iş yani babanızda biraz alınganlık yapıyordur hassas bir dönemde yorgunluktan da yüzü düşüyordur ama bakmam demiyor sonuçta yine de tüm yük onda biraz anlayışlı olun

erkek kardeşim en küçüğümüz geceleri kalıyor. abim başka şehirde. hafta bir ya da iki defa gelir. ben her hafta sonu iki gün. ayrıca en küçüğümüz bazen gündüzde ilgileniyor babamla

babam şuan özel hastanede. 4 kardeş birleşip yatırdık. babamın yanında ablamla kardeşim var.

erkek kardeşim işe gidiyor onun izni kalmadı zaten babamla ilgilenmekten.

Bakın konunuzda yazmışsınız babanızın yanında ablanızla kardeşiniz varmış zaten ama kardeşinizin izini kalmamış ki işe başlamış diyorsunuz ki gece kardeşim kalıyor hafta içi de bazı günler o kalıyor e çalışmaya başladıysa nasıl kalabilir haftaiçi bazı günler?

Ablanız kalıyor işte tüm hafta sabahtan akşama kadar ee kardeşinizde uykusuz işe gidemez ne kadar gece kalabilir? gece de çoğunluk ablada demek ki.

Anlamıyorum ablanız bir kere uyuyakalmış kızmışsınız el insaf yani insanlık hali insan yorgunluktan uyuyakalamaz mı robot değil ki ablanız da insan bence oradan kolay konuşuyorsunuz gibi.

Bakın konunuzda yazmışsınız babanızın yanında ablanızla kardeşiniz varmış zaten ama kardeşinizin izini kalmamış ki işe başlamış diyorsunuz ki gece kardeşim kalıyor hafta içi de bazı günler o kalıyor e çalışmaya başladıysa nasıl kalabilir haftaiçi bazı günler?

Ablanız kalıyor işte tüm hafta sabahtan akşama kadar ee kardeşinizde uykusuz işe gidemez ne kadar gece kalabilir? gece de çoğunluk ablada demek ki.

Anlamıyorum ablanız bir kere uyuyakalmış kızmışsınız el insaf yani insanlık hali insan yorgunluktan uyuyakalamaz mı robot değil ki ablanız da insan bence oradan kolay konuşuyorsunuz gibi.

ben anlatamadım galiba. 4 kardeşiz. iki kız, iki erkek. en küçük erkek kardeşimin izni kalmadı. ama o geceleri kalıyor sabah işe gidiyor. özel oda olduğu için kıyafetlerini getirip dolaba koyabiliyor. birde abim var. haftada iki gün izinli. haftada bir ya da iki defa mutlaka gelir kalır. bende cumartesi pazar günleri geliyorum. ablam tüm hafta kalmıyor. mesela abim yarın gelicek hastanede iki gün kalıcak. erkek kardeşim geceleri hastanede. bende cumartesi pazar hastanedeyim.
bir oflar iki oflar üçüncüde patlarım tabiki.
abim salı çarşamba burada. bende cumartesi pazar. 4 gün ablam eve gidecek. geceleri zaten en küçük kalıyor.bu arada en küçüğün biten izinleri yıllık izinleri. onun haftada birgün izni var. müsait olduğunda oda izinde duruyor. ama geceleri kaldığı için gündüz ona dokunmuyoruz diğer günler hep evde ablam.el insaf ya o kadarını da yapsın ya. hepimiz yapmaya çalışıyoruz. ben burada hem iş hem ev hafta soablam çalışırken ben anneme baktım 2 ay ve çağırmadım bile. niye bizimde psiklojimiz yokmuydu ya. size asıl oradan konuşmak kolay

ayrıca hastane psikolojisi benden iyi kimse bilemez. bana kimse yardım etmedi ama ben ses etmedim bile seve seve baktım anneme. benim imkanım kısıtlı diye bunlar oldu.

Son düzenleme:
Haklısınız . Hiç üzülmeyin . Siz evladiysaniz o da evladı yapacak tabi ki . Sizin için bakmıyor ki onun da babası .

Bol kepceden konuşmuyorum 3 sene hastane köşelerinde annemle tek başıma ilgilendim her ihtiyacı dahil . 4 kardeşiz ama müsait olan bendim. Kimseyle kavga etmedim 1 kere bile şikayet etmek aklıma gelmedi .

Bakamıyorum ilgilenemiyorum yok psikolojim bozuldu bunlar mazeret değil . Vicdan sahibi bir evlat bu hesaplara giremez .

Allah şifalar versin inşallah .

Haklısınız . Hiç üzülmeyin . Siz evladiysaniz o da evladı yapacak tabi ki . Sizin için bakmıyor ki onun da babası .

Bol kepceden konuşmuyorum 3 sene hastane köşelerinde annemle tek başıma ilgilendim her ihtiyacı dahil . 4 kardeşiz ama müsait olan bendim. Kimseyle kavga etmedim 1 kere bile şikayet etmek aklıma gelmedi .

Bakamıyorum ilgilenemiyorum yok psikolojim bozuldu bunlar mazeret değil . Vicdan sahibi bir evlat bu hesaplara giremez .

Allah şifalar versin inşallah .

anlatmak istediğim buydu işte

Back
X