- 1 Şubat 2018
- 808
- 972
- 23
- 38
- Konu Sahibi elif-yalova
kusura bakmayın bazılarınız gerçekten rahat konuşuyor. ben nasıl istifa edeyim ya. bababm beni bu yüzden mi okuttu..ben her şeyden önce oğlumun geleceği için çalışıyorum. babam iki sene önce hakları dağıttı ben ablama verdim kendi hakkımı. mesleği yok bir şey olursa parası olsun diye ve 1+1 ev aldık ablama. ben bekarken daha atanmamışken anneme devlette2 ay belkide daha fazladır hatırlamıyorum tek baktım. ama gocunup triplere girmedim annem çünkü. babam kendi ihtiyaçlarını görebiliyor. ayrıca özelde. ama annem çok daha kötüydü.belkide o yüzden ablamı anlamıyorum. ablam çalışıyordu. sadece ziyarete geliyordu hastaneye.
ben babama bakmam mı diyorum ne kadar ezbere konuşuyorsunuz. bir sürü kredi borcum var ben mecburum çalışmaya. babam yalovaya gelse zaten daha rahat ilgilenicem.. ben annemle ilgilenirken psikolojim yokmuydu ama annem için psikoloji falan mı düşünücem ölüm anı ya.
en müsait bendim ve baktım ya sesimi çıkarmadım.
ben babama bakmam mı diyorum ne kadar ezbere konuşuyorsunuz. bir sürü kredi borcum var ben mecburum çalışmaya. babam yalovaya gelse zaten daha rahat ilgilenicem.. ben annemle ilgilenirken psikolojim yokmuydu ama annem için psikoloji falan mı düşünücem ölüm anı ya.
en müsait bendim ve baktım ya sesimi çıkarmadım.