Ben mi yanlış düşünüyorum?

Belki Olur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
131
81
13
Merhaba,bana ilginç gelen bir durum gözlemledim,herkeste aynı değildir ama dikkatimi çekti. Mesela atıyorum benim aylık gelirim 3 lira ama orta kalitede ürünler alıyorum,fakat etraftaki insanların aylık geliri 1 lira ama lüks ürünler alıyorlar. Sorun bende mi yani ben cimri miyim?

Ben de çözemedim içimde bunu,sonra kısır döngüye giriyorum ben diyorum ki o zaman ben de lüks marka mı almalıyım,cimri miyim ben diyorumdiğer yanım da diyor ki orta kalite ürün de işini görür

onlar mesela alır o son model telefonu ama 456 ay taksit falan öder sağa sola borçları vardır, faturalarını abonelikleri kesilme derecesine gelince asgariden öderler, eşantiyon peşine koşarlar, gelecekte aman Allah korusun başıma bir sağlık mevzusu gelir mi diye hesaplamazlar vb vb.çok sağlıklı değil yani onlarınki

Valla ben başkalarının gelirine ve o gelire oranla harcamalarına bakmıyorum ben ayağımı yorganıma göre uzatıyorum. Bugün Bebek küveti aldım kasada sürpriz bi indirim oldu ve yarı fiyatına geldi bende ki mutluluk pahabicilemez
Neye ihtiyacımız varsa indirimleri takip ediyoruz tabiki kalitesini de göz önünde bulundurarak. Çok acil ve ani bir durum olmadıkça arastirmadan bişey almıyoruz.

Aldığım ürüne bağlı. Genelde kaliteli ürünler alirim ve hemen hemen hiçbir ürünün en uygununu almam.
Bazi ürünlerde bildiğim markalardan şaşmam ama genel anlamda marka takintim vs. yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…