Ben mi yanlış yapıyorum?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kızlar çok yakın kız arkadaşım(16 senelik) eski erkek arkadasımın kardeşiyle evli ve aynı apartmanda oturuyorlar. Eski
Erkek arkadasım normal olmayan hayat görüşü yüzünden ayrıldık, kesin bitirdik. Hatta engelledi falan beni. Cidden saçma şeyleri sorun eder hep beni hatalı bulurdu, kendisinde hiç suç
Yokmuşcasına. Herkes ama herkes ondan uzak durmamı söyledi arkadasımda dahil.
Herneyse, ben arkadasıma kahve içmeye giden biriyim aynı mahalledeyiz bu arada, bir gün baktım mesaj atmış
Eski sevgilim; bir daha buraya gelirsen, bu apartmana girersen canını yakarım. Diye.. arkadasıma söylesem büyük tepki verir, bir şey demedim. Hatta bir süre gitmemiştim gittiğim gibi mesajı attı. Ve apartmanda denk bile gelmiyoruz, ya ayak sesi duyunca delikten bakıyor, ya da ses dinliyor. Ben miyim diye. Sizce napmalıyım? Ve ona cevap vermedim, 4 gün sonra tekrar engellemiş amac ne şimdi?

Yanlış değil demi? Sonuçta arkadasım orada oturuyor napabilirm ki? Herkeste onun balkonunda otururken görüyor beni. Kötü hissetim ya
Yo degıl söyle arkadasına göstersin ona gununu
Tehlikelı Bı tıpse bulasma uzak dur orası ayrı, tanıyan sensın

Yo degıl söyle arkadasına göstersin ona gununu
Tehlikelı Bı tıpse bulasma uzak dur orası ayrı, tanıyan sensın
Ya sağlıklı şeyler yapcağı e
Savcılığa şikayet edeceğim sen kendini kim sanıyorsun da beni tehdit ediyorsun diye cevap verin ve arkadaşınıza haber verin. Size neden böyle mesaj attı? Siz adamı takip ettiğinizi vs mi sanıyor?
Bilmiyorum ki, ne takip ettim ne mesaj attım. Hatta ben o gün gittiğim de yoktu bile girerken görmedi bile beni evde yoktu. Gelince kontrol ederse gelmişmiyim ordamıyım diye benim suçum mu sanki. Bakmazsa görmez. Tamam apartman onun olabilir ama arkadasım orada yani cidden dostum.

Kızlar çok yakın kız arkadaşım(16 senelik) eski erkek arkadasımın kardeşiyle evli ve aynı apartmanda oturuyorlar. Eski
Erkek arkadasım normal olmayan hayat görüşü yüzünden ayrıldık, kesin bitirdik. Hatta engelledi falan beni. Cidden saçma şeyleri sorun eder hep beni hatalı bulurdu, kendisinde hiç suç
Yokmuşcasına. Herkes ama herkes ondan uzak durmamı söyledi arkadasımda dahil.
Herneyse, ben arkadasıma kahve içmeye giden biriyim aynı mahalledeyiz bu arada, bir gün baktım mesaj atmış
Eski sevgilim; bir daha buraya gelirsen, bu apartmana girersen canını yakarım. Diye.. arkadasıma söylesem büyük tepki verir, bir şey demedim. Hatta bir süre gitmemiştim gittiğim gibi mesajı attı. Ve apartmanda denk bile gelmiyoruz, ya ayak sesi duyunca delikten bakıyor, ya da ses dinliyor. Ben miyim diye. Sizce napmalıyım? Ve ona cevap vermedim, 4 gün sonra tekrar engellemiş amac ne şimdi?
Tabi ki de gideceksin dağ başı mı burası ben olsam şikayetçi bile olurdum manyağa bak

yapılacak şey belli, o mesajı alır derhal savcılığa veririm.arkadaşımdan da saklamalık bir şey yok bunda, böyle böyle diye haber veririm.o manyağı da derhal engellerim.

Bu insan çalışmıyor mu ne biliyor sizin geldiğinizi ona. Ayrıca apartmana herkes girebilir sizin olduğunuzu nasıl tahmin ediyor da delikten bakıyor yani saçma değil mi o kadar da zaman geçmiş mantıksız geldi bana. Her kardeşine girip çıkana bakacak hali yok ya. Neden o an cevap yazıp orası arkadaşımın evi seni ilgilendirmez demediniz ki. Umursamayın boşverin hep sizi mi gözleyecek ne yapabilirmiş yani

Savcılığa şikayet edeceğim sen kendini kim sanıyorsun da beni tehdit ediyorsun diye cevap verin ve arkadaşınıza haber verin. Sizin neden böyle mesaj attı? Siz adamı takip ettiğinizi vs mi sanıyor?
Büyük ihtimalle öyle sanıyor. Gönlü bende beni görmeye geliyor diye. Yani ilginç tabi kafada ne kuruyorsa.

Bu insan çalışmıyor mu ne biliyor sizin geldiğinizi ona. Ayrıca apartmana herkes girebilir sizin olduğunuzu nasıl tahmin ediyor da delikten bakıyor yani saçma değil mi o kadar da zaman geçmiş mantıksız geldi bana. Her kardeşine girip çıkana bakacak hali yok ya. Neden o an cevap yazıp orası arkadaşımın evi seni ilgilendirmez demediniz ki. Umursamayın boşverin hep sizi mi gözleyecek ne yapabilirmiş yani
İşte bende ona ayar oluyorum. Salak mıdır nedir. Her zaman gidiyordum onla ilgili değil ki denk bile gelmedik. Amacı neyse çözemedim. Bakıyor bence geldim mi gelmedim mi diye.

Back
X