Sorun o değil mesajıma cevap vermedi demek ki konuşmak istemiyor benden mi çekinecek istese şuan da yazar ama sabah iki de en son konuştuk insan merak etmez miBence ikiniz de mavi tikinizi ve son görülmenizi kapatın kafanız rahatlasın. Bu ne ayol şu saatte yazdım şu saatte gördü şu saat oldu cevap vermedi....
Hep ben yazıyorum bu sefer de o he beni merak ediyor kesin sevyor moduna giriyor cepte görüyor umursaöıyr nasıl olsa yazar diyorNe gerek var ki böyle hesaplara?
İnan ki icinden geldigi gibi davranirsan çok daha mutlu huzurlu olursun
Çok şey atlattık şimdi ben susup geri planda kalmayı tercih ettim ama bilmiyorum elim gitmiyor yazmaya nedense ben çekiniyorum başka zaman olsa naptın naber yazarım htta niye bi yazmıyorsun derimniye birbirinizin mesajları okuyup cevap yazmıyorsunuz?
bu kadar kasıldığın insan sevgilin olmamalı. sevgililik bu değil.
Hep ben yazıyorum inanon bu sefer ne yapsa nasıl olsa yazar peşimden gelir moduna giriyorBen şahsen sevgilim için böyle kaygılar gütmem, gördü, görmedi yok yazsam mı yazmasam mı. Canım isterse yazarım istemezde yazmam. Siz ilişkiniz de bunları dert ettiğinize göre oturmamış bir şeyler var gibi gelfi bana
Çok şey atlattık şimdi ben susup geri planda kalmayı tercih ettim ama bilmiyorum elim gitmiyor yazmaya nedense ben çekiniyorum başka zaman olsa naptın naber yazarım htta niye bi yazmıyorsun derim
Etmez. Niye etsin? Bir de neden hep mesajlaşıyorsunuz? Günde bikaç kez telefonda konuşsanız bundan daha verimli olur herhalde. Ne ben ne de etrafımdaki kimse konuşmak için mesajlaşmıyoruz örneğin. Yalnızca bir şey haber verecekse fotoğraf göndereceksek mesajlaşıyoruz. Onun dışında konuşmak için arıyoruz. Nitekim erkek arkadaşımla da iş yoğunluğuna bağlı olarak günde 1-2 kez telefonda konuşuyoruz o kadarSorun o değil mesajıma cevap vermedi demek ki konuşmak istemiyor benden mi çekinecek istese şuan da yazar ama sabah iki de en son konuştuk insan merak etmez mi
Oda bende konuşmayı sevmeyiz bi arkadaşım bile arasa bazen kapatır mesaj at derimEtmez. Niye etsin? Bir de neden hep mesajlaşıyorsunuz? Günde bikaç kez telefonda konuşsanız bundan daha verimli olur herhalde. Ne ben ne de etrafımdaki kimse konuşmak için mesajlaşmıyoruz örneğin. Yalnızca bir şey haber verecekse fotoğraf göndereceksek mesajlaşıyoruz. Onun dışında konuşmak için arıyoruz. Nitekim erkek arkadaşımla da iş yoğunluğuna bağlı olarak günde 1-2 kez telefonda konuşuyoruz o kadar
Ben ona kırgınım susup kabuğuma çekilmiş bir haldeyim saçma insan sevgilisinden çekinir mi ama ben çekiniyorum malesef hep canımı acıttı her seferinde peşindem gideceğimi yazacağımı bildi. Bu sefer ne yapsam bilmiyrum sussam mı konuşsam mıama işte rahat rahat bir mesaj bile atamayacak duruma gelmişsiniz.
konuşmak istemiyor herhalde diye düşünmen bile tuhaf.
Ilgincsiniz vesselam velevki sen bu insanla gelecekte evlendin git oteki odaya ordan mesaj at bana konusmayalim mi diyeceksinOda bende konuşmayı sevmeyiz bi arkadaşım bile arasa bazen kapatır mesaj at derim
Merhaba kızlar daha çnce de konu açmıştım sürekli olumsuz düşünüp kavga ediyorum sevgilimle diye değişmeye karar verdim bunu ona da söyledim değişmeye başladım da kendisi bunu görüp kendi hatalarını düşündü hatta benden özür diledi seni çok üzdüm dedi. Ben ona çok yazmıyorym arada bir eğer diyecek bişeyim yoksa boş konuşmak yerine sessiz kalıyorum mesajına görüldü yapıyorum o yazarsa gayet normal cevap veriyorum. Bugün saat 2 de yazdım en son konuştuk dışark gidicem dedi bende cevap verdim işte sonra yazmadı bişey 1 saat sonra tekrar yazdım gördü cevap vermedi bende yazmadım demek ki konuşmak istemiyor dedim bu saat oldu hala yazmadı sizce ben yazayım mı yoksa susup onun yazmasını mı bekleyeyim.
Ben ona kırgınım susup kabuğuma çekilmiş bir haldeyim saçma insan sevgilisinden çekinir mi ama ben çekiniyorum malesef hep canımı acıttı her seferinde peşindem gideceğimi yazacağımı bildi. Bu sefer ne yapsam bilmiyrum sussam mı konuşsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?