- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Kendine gelÇok zor ölüm acısı bundan daha hafiftir beynim uyuşuyor korkuyorum yeni bir hayattan neyle karşılaşacağımı bilmemekten sevgimi unutamamaktan korkuyorum belki hiç mutlu olamıycam bir daha çocuğjm bile olmıyacak ben ne hevesle evlenmiştim herkes gibi
Her satırını ders niteliğinde okuyorum yazdıklarının sanki bir ablam kardeşimmiş gibi yazmışsın saol evet en çok içimi acıtan da dediğin gibi iş güç bahane etmeden seven erkeklerde var .bahane bunlar.nişanlıyken arardı açmısın bak bişey ye sen yemezsen bende aç kalırım ayranımı açıp eliyle içirirdi bebek gibi gudiğim derdi bebişim derdi dini nikahımızın kıyıldığı gün sabaha kadar sevgi dolu tam 100 tane mesaj yazmıştı güllerle evlenme teklifleri etti böyleydi madem değişecekti neden beni kandırdı sevdirdi beni aptal yerine koydu her şey nikahına geçirene kadarmıymış sonra neden beni sevmedi bunlara üzülüyorum hatalarım yüzünden mi sevmedi herkes hata yapardı biz bir yıllık evliydik daha yeni yeni evli gibi hissetmeye başlıyorsam suçlumuyum pekiKendine gel
Ölüm acısı daha hafif ne demek, abartıyorsun
Daha hafifse adamı öldü say zaten sana hiç değer vermemiş ki
Nişanlıyken iyi davranmış evlenince 180 derece dönmüş
Sen hala nişanlıyken arabada vites atarken bile elimi tutardının dramındasın
Yahu adam evliyken bekar gibi yaşamış, evde tek olman korkman ya da o istediği bal dök yala ev ile kuş sütü ekisk sofralara bile mırın kırın etmiş
Gönlü yokmuş kısaca, bi insan daha fazla ne yapabilir. Bu dediklerini yapmayan ama çok mutlu olan kadınlar var
Neden ? Çünkü eşleri onları gerçekten seviyo iş güç vb. bahaneler aramıyo
Şimdi mantığınla düşün sen bu adamın nesinden vaz geçemeyeceksin
Artık neyle karşılacağımı bilmiyorum derken de kimse bilemez, tek boşananlar değil yani
Mutlu olamayacam ne demek ahım şahım bi mutluluk yaşamamışsın ki belki bundan sonra yaşarsın
Anne olamayacam da çok arabesk değil mi yahu sağlıklı kadınsın anne olabilirim ama iyi ki de bu adamdan olmamış çocuğum demen lazım
Silkelen bi..
Kaynanam anneme o...u demişken barışmamız mümkün mü senceSenin gectigin yollardan bende gectim hic kolay degil ama napalim insallah barisirsiniz
Terbiyesizzz koca kadina utnmadan oyle denir mi ki barissaniz bile yuz yuze bakicak yuzunuz olmaz kotu kardesim Allah sabir versinKaynanam anneme o...u demişken barışmamız mümkün mü sence
Terbiyesizin önde gideni annem ki onları ne kadar yedirmiş içirmiştir bana hep iyi nasihat vermiştir onlara karşı hiç fişteklememiştir bu muydu ödülü anneme diyen banada der demez miTerbiyesizzz koca kadina utnmadan oyle denir mi ki barissaniz bile yuz yuze bakicak yuzunuz olmaz kotu kardesim Allah sabir versin
Insani gozden alcak gorunce hersey diyolar malesef cocugun var miTerbiyesizin önde gideni annem ki onları ne kadar yedirmiş içirmiştir bana hep iyi nasihat vermiştir onlara karşı hiç fişteklememiştir bu muydu ödülü anneme diyen banada der demez mi
çocuğumda yokZamana birak.. bi çocuğunuz var mı peki
çocuğumda yok
Ailesine hiç gitmesek diyelim onları arayıp sormadım hemen eşimin beni gözden çıkarmasımı gerekirdi oysa ben onu annesi kadar seviyordum allah biliyor.Insani gozden alcak gorunce hersey diyolar malesef cocugun var mi
Dava açmayı düşünüyorum bu durumda pazartesi açayım mı ne yapayım onlar açarsa daha çok ezileceğimcanım kendini çek kendine baktıkça sen anlar o değerini evlilikte oluyor bende birbuçuk yıllık evliyim 2 aylık bebeğim var bizde ne kavgalar ettik canını sıkmamaya bakk :/
Rica ederimHer satırını ders niteliğinde okuyorum yazdıklarının sanki bir ablam kardeşimmiş gibi yazmışsın saol evet en çok içimi acıtan da dediğin gibi iş güç bahane etmeden seven erkeklerde var .bahane bunlar.nişanlıyken arardı açmısın bak bişey ye sen yemezsen bende aç kalırım ayranımı açıp eliyle içirirdi bebek gibi gudiğim derdi bebişim derdi dini nikahımızın kıyıldığı gün sabaha kadar sevgi dolu tam 100 tane mesaj yazmıştı güllerle evlenme teklifleri etti böyleydi madem değişecekti neden beni kandırdı sevdirdi beni aptal yerine koydu her şey nikahına geçirene kadarmıymış sonra neden beni sevmedi bunlara üzülüyorum hatalarım yüzünden mi sevmedi herkes hata yapardı biz bir yıllık evliydik daha yeni yeni evli gibi hissetmeye başlıyorsam suçlumuyum peki
Dava açmayı düşünüyorum bu durumda pazartesi açayım mı ne yapayım onlar açarsa daha çok ezileceğim
Bi evlilige aileler karistim mi o iste hayir yok artik ben bunu bilir bunu soylerimAilesine hiç gitmesek diyelim onları arayıp sormadım hemen eşimin beni gözden çıkarmasımı gerekirdi oysa ben onu annesi kadar seviyordum allah biliyor.
Rica ederim
28 yaşındayım ablan veya kardeşin ne sayarsan say ama lütfen kulak ver okuyup geçme
Her kadının güçlü olmasını isteyen biriyim sadece
Hayatta ille de bi erkeğe bağımlı olmak bana mantıksız geliyor
Mutlu ediyorsa yanımızda olmalı etmiyorsa gerimizde kalmalı herkes
Ayrılık hatta ölüm varken körü körüne bağlanmamak lazım
Yani hele de eşin gibi ota çöpe kızan bahane arayan bi tipi nasıl bu kadar sevebildin anlamıyorum
Madem gerçekleri soruyorsun yazayım
Nişanlıyken inanmak senin suçun değil
Ama evliyken gördüklerine sessiz kalmaman lazımdı
Ne demek şunu yaparsan mutlu olurum ev sürekli toplu olmalı vs
Karşılığında kendi hiç bişey yapmayıp top sahalarına ya da kendi ailesine koştururken hemde
Bende çalışıyorum beraber kirlettik beraber temizleyelim demediğin için, her dediğini sorgulamadan doğru bildiğin için, sana böyle davranılmasına müsaade ettiğin için hatalısın.
Adam kendini bulunmaz hint kumaşı sandı, Oysa herkes 9 aylık..
Çok uyuz oldum kocasınanasıl güzel yazdın sen öyle ya :)
Evet öyle tepeme çıkardım doğruRica ederim
28 yaşındayım ablan veya kardeşin ne sayarsan say ama lütfen kulak ver okuyup geçme
Her kadının güçlü olmasını isteyen biriyim sadece
Hayatta ille de bi erkeğe bağımlı olmak bana mantıksız geliyor
Mutlu ediyorsa yanımızda olmalı etmiyorsa gerimizde kalmalı herkes
Ayrılık hatta ölüm varken körü körüne bağlanmamak lazım
Yani hele de eşin gibi ota çöpe kızan bahane arayan bi tipi nasıl bu kadar sevebildin anlamıyorum
Madem gerçekleri soruyorsun yazayım
Nişanlıyken inanmak senin suçun değil
Ama evliyken gördüklerine sessiz kalmaman lazımdı
Ne demek şunu yaparsan mutlu olurum ev sürekli toplu olmalı vs
Karşılığında kendi hiç bişey yapmayıp top sahalarına ya da kendi ailesine koştururken hemde
Bende çalışıyorum beraber kirlettik beraber temizleyelim demediğin için, her dediğini sorgulamadan doğru bildiğin için, sana böyle davranılmasına müsaade ettiğin için hatalısın.
Adam kendini bulunmaz hint kumaşı sandı, Oysa herkes 9 aylık..
ailem nasıl insan içine çıkacak derken ?O kadar zor ki küçük bir ildeyim doğudayım ailemde burda onlar nasıl çıkıcak insan içine öğretmenim her yerde duyulacak okulda öğretmenler dısır fısır dedikodu yapacaklar tayin zamanınıda kaçırdım zaten
Evet öyle tepeme çıkardım doğru
Evliykende yaptıklarına karşı çıktım inan bu yüzden kavgacı oldum dırdırcı oldum bana yardım eder misin ev işinde dediğimde sen ne yaptın ki git temizlikçi tut sende yapma o zaman dedi iki günde bir annesine gidecek miyiz tartışmaları onlar yüzünden düzen kurup yemek yapamadım doğru dürüst .para verirdim şu faturayı öde diye paramı almazdı sen başıma kakarsın diyip itham ederdi gider babasından borç alırdı ondan daha çok maaşım var dahada güzelim ama o havalandı neden çünkü ben sevgisiz yaşayamıyorum çocuk gibiyim sevilmek istiyorum bu yüzdende onu bulunmaz hint kumaşı yaptım onun benim sevgime ihtiyacı yoktu çünkü üstümde ablası karşımda annesi altında arabası vardı basıp gidiyordu bende evde hapis bu yüzden araba almak istedim annesi bir gün kapımı çalmadı hep davet bekledi benden annemede kızın beni kapısına koyuyor muki demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?