Sevdiğim icinEşinizle tanıştığınız zamanlarda sık sık kavga ediyor muydunuz? Eğer öyleyse neden devam edip, evlilik kararı aldınız?
Evet varArtık hayatınıza bir yön vermeniz gerekiyor , yıllardır çekiyorsunuz zaten hem psikolojik şiddet hem fiziki olarak , kızınızda var , birikiminiz varmıydı.
Haklısınız 1) nerede kuracagimi bilemiyorum, yurtdışı mi Türkiye mi 2) psikolojik sagligim iyi değil kızıma faydadan çok zararım olur diye çekiniyorumKızınızla kendinize ait bir yuva kurmalısınız eminim daha iyi olacaktır sizin için bazen sevgi her şey demek değil karşı taraf ona bağımlı olduğunuzun onu birakamayacaginizin farkinda sanirim
O zaman bütün bunları kabullenmiş olmalısınız.Sevdiğim icin
Yurt dışına zaten adapte olmussunuzdur imkanlarida daha iyidir eminim psikolojiniz suanki durumunuzdan kaynaklaniyordur kendinden emin tavir sergileyin belki esinizde o zaman pisman olacaktırHaklısınız 1) nerede kuracagimi bilemiyorum, yurtdışı mi Türkiye mi 2) psikolojik sagligim iyi değil kızıma faydadan çok zararım olur diye çekiniyorum
Esinizle sıkıntı nız nedirBen yurtdışına okumaya gittim şükür okulumu bitirdim , okurken eşimle tanıştım , kavga ederek.10 yıl yurtdışı nda birlikte yaşadık, çocuk yapmaya karar verdik hamile kaldım eşimle aram iyice kötüleşti , dogum sonrası boşanma konuşuldu, yinede bosanamadim ama ilişkimiz çok kötü oldu, bosanmayo denedim kızım 10 aylıktı, ailemin yanına geldim eşim aylarca kapimin önüne gelip beni görmeden gitti, abimle tartıştık, küfür hakaret , babam annemin sirtina bindigimi söyledi, bende psikologlara gittim ilaç verdiler psikoza girdim ailem zorla beni hastaneye yatırdı ne oldu ne bitti hatırlamıyorum ilaçlarla uyuttular vs.is göremeyecek hale geldim, yurtdışındaki doğum iznim bitince ve durumumun kotulugunden eşimin yanına döndüm ama mutlu olamadım yine tartıştik, işimi de karşılıklı fesh ettik, iş arıyorum ,yine tatil için yurda döndüm ailemin yanina babamla abimle yine tartıştik eşim ise arayıp sormuyor minik bir de kızım var saskinim , ne yapacağımı bilemiyorum Allah'ım bana bir yol göster , annem insanları idare edemediğimiz sacmaladigimi söylüyor, terapiye devam ediyorum ama dayanamiyorum çok mutsuzum ne yapıcagimi bilemez haldeyim
Eger aldatma yoksa sizi dönmüyorsun esiniz cocugunuz için sabredin aileniz size sahip cıkmadıgı gibi size eziyet ediyo bi deEsinizle sıkıntı nız nedir
Piskolojiniz ne boyutta, nekadar kötü ne yapabilirsiniz kızınıza... ne gibi bi zararınız dokunur kızınıza? Cunki en mantıklısı birikim varmış maden kızınızı alıp sıfırdan başlamanızHaklısınız 1) nerede kuracagimi bilemiyorum, yurtdışı mi Türkiye mi 2) psikolojik sagligim iyi değil kızıma faydadan çok zararım olur diye çekiniyorum
Evet ama nerede yurtdiainda bir başıma mi, ülkemde bir başıma mi,?Piskolojiniz ne boyutta, nekadar kötü ne yapabilirsiniz kızınıza... ne gibi bi zararınız dokunur kızınıza? Cunki en mantıklısı birikim varmış maden kızınızı alıp sıfırdan başlamanız
Yurt dışından kastınız neresi. Bende almanyada kaldım 15 yıl...Evet ama nerede yurtdiainda bir başıma mi, ülkemde bir başıma mi,?
Şimdi döndünüz mu İngiltere benimYurt dışından kastınız neresi. Bende almanyada kaldım 15 yıl...
FarkliYiz, deriN kalp kırıklıkları varEsinizle sıkıntı nız nedir
Evet ama nerede yurtdiainda bir başıma mi, ülkemde bir başıma mi,?
Ah cherry ne istediğimi bilsem ah, gercekten bilmiyorumNerde isterseniz orda....siz nereyi istiyorsunuz? Yurtdışını o adama yakın olmak için mi istiyorsunuz yoksa cidden imkanları için mi?
Burada abimle ve babamla yaşadıklarım midemi bulandırıyor, paraya da ihtiyacım varNerde isterseniz orda....siz nereyi istiyorsunuz? Yurtdışını o adama yakın olmak için mi istiyorsunuz yoksa cidden imkanları için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?