Ben miyim.sorun çevrem mi? Doğru yol ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Ben yurtdışına okumaya gittim şükür okulumu bitirdim , okurken eşimle tanıştım , kavga ederek.10 yıl yurtdışı nda birlikte yaşadık, çocuk yapmaya karar verdik hamile kaldım eşimle aram iyice kötüleşti , dogum sonrası boşanma konuşuldu, yinede bosanamadim ama ilişkimiz çok kötü oldu, bosanmayo denedim kızım 10 aylıktı, ailemin yanına geldim eşim aylarca kapimin önüne gelip beni görmeden gitti, abimle tartıştık, küfür hakaret , babam annemin sirtina bindigimi söyledi, bende psikologlara gittim ilaç verdiler psikoza girdim ailem zorla beni hastaneye yatırdı ne oldu ne bitti hatırlamıyorum ilaçlarla uyuttular vs.is göremeyecek hale geldim, yurtdışındaki doğum iznim bitince ve durumumun kotulugunden eşimin yanına döndüm ama mutlu olamadım yine tartıştik, işimi de karşılıklı fesh ettik, iş arıyorum ,yine tatil için yurda döndüm ailemin yanina babamla abimle yine tartıştik eşim ise arayıp sormuyor minik bir de kızım var saskinim , ne yapacağımı bilemiyorum Allah'ım bana bir yol göster , annem insanları idare edemediğimiz sacmaladigimi söylüyor, terapiye devam ediyorum ama dayanamiyorum çok mutsuzum ne yapıcagimi bilemez haldeyim

Eşinizle tanıştığınız zamanlarda sık sık kavga ediyor muydunuz? Eğer öyleyse neden devam edip, evlilik kararı aldınız?

Kızınızla kendinize ait bir yuva kurmalısınız eminim daha iyi olacaktır sizin için bazen sevgi her şey demek değil karşı taraf ona bağımlı olduğunuzun onu birakamayacaginizin farkinda sanirim

Kızınızla kendinize ait bir yuva kurmalısınız eminim daha iyi olacaktır sizin için bazen sevgi her şey demek değil karşı taraf ona bağımlı olduğunuzun onu birakamayacaginizin farkinda sanirim
Haklısınız 1) nerede kuracagimi bilemiyorum, yurtdışı mi Türkiye mi 2) psikolojik sagligim iyi değil kızıma faydadan çok zararım olur diye çekiniyorum

Yurt du
Haklısınız 1) nerede kuracagimi bilemiyorum, yurtdışı mi Türkiye mi 2) psikolojik sagligim iyi değil kızıma faydadan çok zararım olur diye çekiniyorum
Yurt dışına zaten adapte olmussunuzdur imkanlarida daha iyidir eminim psikolojiniz suanki durumunuzdan kaynaklaniyordur kendinden emin tavir sergileyin belki esinizde o zaman pisman olacaktır

Esinizle sıkıntı nız nedir

Piskolojiniz ne boyutta, nekadar kötü ne yapabilirsiniz kızınıza... ne gibi bi zararınız dokunur kızınıza? Cunki en mantıklısı birikim varmış maden kızınızı alıp sıfırdan başlamanız

Evet ama nerede yurtdiainda bir başıma mi, ülkemde bir başıma mi,?

İngiltere imkanları olan bi yer ben olsam yurt dışını tercih ederim. Daha cok imkanları var hem kızınız hem sizin için. Ailenizden zaten destek yok ne diye Türkiye ye geleceksiniz. Burda gecim artık cok zor... kesinlikle imkanınız varsa gitmeli orda sıfırdan kızınızla bir hayata başlamalısınız bence. Ben on yıldır Türkiye deyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…