- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Soyledim biz aile gibi olamadik cunku yoksun diyorum nadirde olsa sitem ediyorum beraber biseyler yapalim diyorum tamam diyo yine unutuluyoKüçük çocuk olunca annelerin hepsi aynı oluyor emin ol.O konuda yapacak birşey yok ama eşinle konuşabilirsin.Erkekler öyle ince düşünceli değil.Sen söylemezsen anlayamaz bunaldığını.Bir kural koyun mesela haftada bir gün dışarda zaman geçirin.Arkadaşlarına zaman yaratıyorsa sitede yaratsın.Hem çocuk içinde iyi olur.
Bende calismayi istiyorum ama malesef birakacak kimsem yok bebisimiKadin calismali.Bunu bilir bunu soylerim.Yanlis anlasilmasin ama tum gun evde es bekleyerek ben mutlu olamazdimEsin de sana zaman ayirma konusunda pek dusunceli degil malesef.Oturup konusun.Imkanin varsa calis yoksa hobiler edin
Siz olsaniz bu durumda mutlu olurmuydunuz?Senin hislerini biz bilemeyiz ki
O zaman şöyle yap.Sen belirle.Pazar günü mü hangi günü boşsa pazartesi başla.Pazar günü şuraya gidelim, şunu yapalım, şurayı görmek istiyorum diye.Her hafta aynı gün aile gezmesi olsun.Birkaç defa gitse o günün sizin olduğunu kanıksar zatenSoyledim biz aile gibi olamadik cunku yoksun diyorum nadirde olsa sitem ediyorum beraber biseyler yapalim diyorum tamam diyo yine unutuluyo
Umut ediyorum sadece gececek duzelecek diyeİşi yogun olabilir fakat boş gününde direk arkadaşlarının yanına gidip ailesiyle zaman geçirmiyorsa onun suçudur. Siz mutlu falan değilsiniz sadece alışkanlık olmuş bu durum.
Olabilir ben hep konusmayi istiyorum kendi kendime sunlari soyleyecegim diyorum ama sonra vazgeciyorum kendi kendime sitem ediyorum ona ne yaparsa yapsin ben boyle mutluyum diyorum nasil olsa yine yorgunluk maddiyat bahane olacakO zaman şöyle yap.Sen belirle.Pazar günü mü hangi günü boşsa pazartesi başla.Pazar günü şuraya gidelim, şunu yapalım, şurayı görmek istiyorum diye.Her hafta aynı gün aile gezmesi olsun.Birkaç defa gitse o günün sizin olduğunu kanıksar zaten
Öyle olmaz ama bahanelerle alışkanlık haline getirir sonra düzeltmek daha zor.Olabilir ben hep konusmayi istiyorum kendi kendime sunlari soyleyecegim diyorum ama sonra vazgeciyorum kendi kendime sitem ediyorum ona ne yaparsa yapsin ben boyle mutluyum diyorum nasil olsa yine yorgunluk maddiyat bahane olacak
Bir kere kahvalti icin soz verdi sabahta gitsekmiki fln yapti git gel yol parasi verecekmisiz birde neyse gittik bende dedim arkadaslarinla gidince sen hesap odemiyomusun dedim guldu kivirmaya calisti o yuzdende benmde icimden gelmiyo ona bir yere gidelm demkÖyle olmaz ama bahanelerle alışkanlık haline getirir sonra düzeltmek daha zor.
Hadi kendini geçsen bile çocuk var
Onun ikinizle geçen zamana ihtiyacı var
Sen kuralı koy uygulamaya başla.Kendisini ona göre ayarlasın eşinde.Para da yenmek için sonuçta.Haftanın bir günü gönlüne göre yiyip içip gezemiceksek niye çalışıyoruz ki? Zaten arkadaşlarıyla da çıksa harcar o.
İçinde tutma.Gerekiyorsa bağır çağır anlat,o anlayana kadar anlat.
Ohoo canım sen bu kadarcık şeye gönül koyduysan fazla incesin üzülürsün.Olma.İnan böylesi işine gelir adamın sorsan kendisi istemedi ki gezmek der.Israrla hatırlatmalısın.Onun asli vazifesi karsını çoluğunu çocuğunu hoşnut etmek :) Parası kendine gelince mübah sana gelince mi boşuna masrafmış.Geçsin o ayakları.Sizin için çalışıyor ya öyle der o şimdi :) o zaman sizin için harcayacak.Bir kere kahvalti icin soz verdi sabahta gitsekmiki fln yapti git gel yol parasi verecekmisiz birde neyse gittik bende dedim arkadaslarinla gidince sen hesap odemiyomusun dedim guldu kivirmaya calisti o yuzdende benmde icimden gelmiyo ona bir yere gidelm demk
Canim benm tesekkur ederim deniycem o zaman :)Ohoo canım sen bu kadarcık şeye gönül koyduysan fazla incesin üzülürsün.Olma.İnan böylesi işine gelir adamın sorsan kendisi istemedi ki gezmek der.Israrla hatırlatmalısın.Onun asli vazifesi karsını çoluğunu çocuğunu hoşnut etmek :) Parası kendine gelince mübah sana gelince mi boşuna masrafmış.Geçsin o ayakları.Sizin için çalışıyor ya öyle der o şimdi :) o zaman sizin için harcayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?