Ben mutlumuyum ki

Ne kadar naifsiniz.
Başkası olsa hir gür çıkarır bu evliliği yıpratırdi

Oysaki siz kendinizi yıpratmayi seciyorsunuz . bu naifliginizi onunla güzelce konuşarak değerlendirseniz.
Tatlı tatli kurallar koyani bence adım adım yol alırsınız.
Mutluluklar dilerim

Tesekkur ederim canm Evet hep icime atiyorum hep aman incinmesin kirilmasin gece gunduz calisiyo bir gunde kendine ayirsin dedim ama o benim yalnizligimi anlamadi belki farkinda ama isine gelmiyo

Kuzum yine en azindan kahvalti fasli varmis o bile bisey :)bnmki bazen ayni sehirde oldugu halde eve bile gelemiyo otobus saati gectigi icin taksiye binse dunya para uzak evimiz calistigi yere birde ev kredisini 6 seneye dusurmus uc dort sene bu tempo devam birde araba alir onu oder ohhhh mis kirk kusur yasinda rahat ederiz sagligimiz elverirse ben herseyden vazgecip amaaannnn bosver demezsem

Mutlusun bence...
Olmasaydın şimdi boşanma konusu okurduk..
Her evde olacak şeyler bunlar
Bence hayat telaşı hepsi...

baslıga ıstınaden, valla bacım cok olcup tartmayacaksın hayatı gelısıne yasıyacaksın elındekıyle mutlu olmaya calıscaksın yksaa daha mutsuz olursun cunku burası ımtıhan dunyası hıc kımse ve hıc bır sey tam anlamıyla super harıka olmyor... Derdın neyse ona sukur edeceksın hele kı mevzu paraysa ekstra sukur edeceksın.

Okurken bile duvarların üstüme üstüme geldiğini daraldığımı hissettim. İnsanı cidden yıpratır bu konuşun belki daha rahat bir iş mi bakar ya da haftada en azından yarım günlerini sana mı ayırır.

Böyle yalnız olacağını bilseydin niye evlenesin. İnsan ister ki eşiyle ortak bir şeyler paylaşsın gezsin, tozsun, başbaşa kalsın.

Belki eşin senin yönünden bakmıyor hiç olaya.. Senin de ilgiye ihtiyacın olduğunu belli et muhakkak değişim olur.

Mutlusun bence...
Olmasaydın şimdi boşanma konusu okurduk..
Her evde olacak şeyler bunlar
Bence hayat telaşı hepsi...
Hep oyle yapmaya calisiyorum aslinda ama dusununce boyle bir durum yasayacagm kirk yil dusunsem aklima gelmezdi:)

Aslinda cok rahat bir isi var ama ek is yapiyo

Skintinizi anladim ama ben en cok arkadasinizin yaklasimina takildim.... Ben dostum olsa bile boyle soylemezdim. Boyle dusunmezdim yani. Daha olumlu, yapici yaklasmaliydi, bakin onun sozleri sizde ki kipirtiyi kivilcim yapmis...

Hep oyle yapmaya calisiyorum aslinda ama dusununce boyle bir durum yasayacagm kirk yil dusunsem aklima gelmezdi:)

Merak etme kımse hayalını yasamıyor :) yada sosyallıkten gebermıyoruz herkes evde coluk cocukla cızgı fılm ızlıyor, ısı olanlarda ıs ev arası robotık bı sekıl yasıyor bunlar evlılıer ıcın gecerlı... bekarlar daha beter onlarda evde kaldık telasıyla evlılere bakarak ıc gecırıyorlar senın yasadıgın hayatın hayalını kuruyorlar evım olsun cocugum olsun bıdı bıdı. velhasıl kelam herkes a sosyal herkes parasız ve herkesın esıyle bır takım uyusmazlıgı var. Rekabete gerek yok sus ve otur

Skintinizi anladim ama ben en cok arkadasinizin yaklasimina takildim.... Ben dostum olsa bile boyle soylemezdim. Boyle dusunmezdim yani. Daha olumlu, yapici yaklasmaliydi, bakin onun sozleri sizde ki kipirtiyi kivilcim yapmis...
Son cümlenize bayıldım

Aslinda uzun zamandr benimde kendime sordugum ama cevabini dusunmek istemedigim bir sozdu bu disardan bir insanda bu sonuca varinca burda icimi dokmek istedim

Hahahahah bu guzeldi :)karnin doyuyor evin var sicacik cocugun var ne guzel arada bir o iside yapiyon ohhh dadindan yinmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…